10 zanimivih dejstev o lepoti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zanimivih dejstev o lepoti

10 zanimivih dejstev o lepoti

Vedno je nekaj novega, da spoznajo lepote in zgodovino mode in ličila, in to je vedno koristno imeti nekaj naključnih dejstev o lepota svoj rokav, da bi dobili pogovora ali očarati svoje prijatelje. Torej, smo našli deset popolnoma naključnih dejstev o lepoti za vas. Oblika radioaktivne ličila za dekle z imenom Mable je navdihnil ličila blagovne znamke, branje na, in boste našli deset fascinantnih dejstev o lepoti, da bi staviti, da niste vedeli.

1. Šminka je bistven element v drugi svetovni vojni

Čeprav je bilo vse vrste ličila zelo malo v času, ženski medicinske sestre v drugi svetovni vojni vedno nosila rdečo šminko. To je bilo storjeno, da opozori medicinske sestre, ki so bile še vedno ženske, in da so verjeli, da imajo pomirjujoč učinek na ranjenih vojakov.

2. Levo stran obraza je lepši kot na desni

Morda misliš, da veš kaj je tvoj najboljši stran je, ampak psiholog vam bo povedal, da je svojo levo stran. V študiji, ki je bila objavljena v psihologiji danes, so bili učenci na šoli prosili, naj ocenijo privlačnost 10 ženskih obrazov in 10 moških obrazov. Posledica tega je bila, da so študenti večinoma glasovali za slike, ki so pokazali na levi strani obrazih ljudi.

load...

3. Kuhinjski lepotni tretmaji začelo v srednjem veku

Majoneza maske za lase in kava zmleta grmičevja lahko relativno nova, vendar ženske so bili z uporabo sestavine iz njihove kuhinje v svojih lepotnih tretmajev, za sto let. Gospe iz srednjega veka uporablja kislo mleko za zdravljenje aken, kuhana koprive kot toner in kumar sok zbledi pege.

4. Maybelline je dobil ime po deklici z imenom Mable

Maybelline ličila blagovna znamka je bila ustanovljena, ko 19-letni Tom Lyle Williams opazila sestro, Mable, uporablja mešanico vazelina in premogov prah na svojih trepalnic, ki so videti daljši in debelejši. Tom dobil svojo kemijo niz, rafinirano formulo, in začel se prodaja na lokalnih deklet. Kasneje je poimenoval svoj izum Maybelline v čast svoje sestre.

5. Radioaktivni ličila kdo?

Verjeli ali ne, nazaj, leta 1930, so bili radioaktivni nego zelo priljubljeni. Prišlo je blagovna znamka imenovano Tho-Radia ki prodajajo paleto izdelkov, vključno šminka, obraza prahu in parfumov, ki jih vsebujejo radioaktivne radij in torija klorid. Bilo je tudi nekaj znamk zobne paste, ki ponosno oglašuje dejstvo, da jih vsebuje radioaktivne snovi.

load...

6. Ličila lahko dobili mesta

Leta 1991 raziskava dokazala, da so političarke, ki so zaposleni za storitve strokovnih umetnikov ličenja in fotografi 30% več možnosti za zmago glasov ljudi. Ugotovljeno je bilo, da bi lahko urejene obrvi, zmagovalni nasmeh, in nekatere barve bluze narediti razliko na rezultate volitev.

7. Max Factor začela na odru

Max Factor je začel svojo kozmetično podjetje, ko je bila proizvodnja greasepaint za udeležence na odru in igralk. Ko je prišel v kino skupaj, je moral izboljšati svoj izdelek in da je tanjši in lažji za novega medija. Njegova ličila so se takoj, ko jo zvezde tistega časa, kot so Gloria Swanson, Jean Harlow in Bette Davis uporablja, vendar je bilo sinovi Max Factor je kdo prepričan, Max, da bi kozmetiko za množice. Prav tako je bil Max faktor, mimogrede, kdo je skoval stavek ličila. Do takrat, pa je vedno imenuje preprosto kozmetiko.

8. Ker je preveč privlačna lahko zadrževal

Zdi se, da si ne more zmagati! Medtem ko je študija, ki smo že omenili je predlagal, da se lahko dobro nego vam pomaga zmagati volitve, če pogledaš preveč lepa, lahko boli vaše možnosti za pridobivanje delovnih mest. Študija, ki jo psiholog Maria Agthe, je pokazala, da so zelo privlačne iščejo kandidati za podiplomske štipendije prejeli manj ugodne ocene od anketarjev.

9. Egipčani pili svoj parfum.

Ne predlagamo, da poskušajte tega doma, ampak stari Egipčani so dvojne dajatve za njihov parfum do skrajnosti. Zelo priljubljen parfum časa imenuje Kyphi, ki je bil narejen iz medu, cvetja, jagode in vina, je bil tudi pijan kot zdravilo za bolezni, kot so črevesne in pljučne težave.

10. Ženske kot nekaj konkurence

Dokazano je, da so ženske bolj privlačijo moški, ki so pritegnili pozornost drugih žensk. Britanski psiholog Benedict Jones je pokazala, da ženske najdejo moški bolj privlačna, ko se je pa nasmehnila z drugimi ženskami. Rezultati kažejo, da kaj vaši prijatelji misliti ima človek velik vpliv na to, kaj si mislijo o njem preveč.

load...