10 zanimivih dejstev o Marilyn Monrou, za katerega verjetno niste vedeli | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zanimivih dejstev o Marilyn Monrou, za katerega verjetno niste vedeli

10 zanimivih dejstev o Marilyn Monrou, za katerega verjetno niste vedeli

Rojen Noma Jeane Mortenson Ena 1. Junija, 19269, je filmska zvezda in simbol končno lepote, Marilyn Monroe, je svojo kariero začela kot model, preden vstopi v filmski karieri v imelo 1946. Ona je nekaj manjših vlog, vključno z nastopov v 'Vse o Evi "in" Asphalt jungle "v letu 1950, ki je dobil pozornost, ki je potreben, da bi jo poganjanje na vodi vloge v" ne moti knock leta 1952 "in" Niagara "leta 1953. Njena znameniti" neumna blondinka "persona je uporablja za velik učinek v številnih filmih do svoje prezgodnje smrti zaradi prevelikega odmerka barbituratov leta 1962. Neumna blondinka dejanje je bilo, čeprav, ravno to - dejanje. Marylyn Monroe je bila pravzaprav zelo inteligenten, je imela IQ 168, in igralka sovražil neumna blondinka sliko, ki je bila razvita. To je le prva od stvari, ki jih morda ni znano, o Marylyn Monroe, zato preberite na deset bolj presenetljivih dejstev o arhetipski neumna blondinka petdesetih let:

1. Ni všeč diamanti

Čeprav je bila znana po pel pesem "Diamonds Are dekletov najboljši prijatelj", ni bila ljubitelj dragega nakita. Vse njenega nakita je v resnici noša nakit, z edino izjemo biseri in diamantni prstan dano ji Joe DiMaggio, svojim drugim možem.

2. Imela obraza problem las

Marylyn Monroe je imela precej težko puh brado na njej z brado, vendar je zavrnila, da ga odstranite. Izkazalo se je, da je zelo koristno v svoji igralski karieri, saj je pomenilo, da so filmski studii ni bilo treba zateči k kakršnih koli posebnih učinkov, da bi dobili, da je mehko sijaj na obrazu, da je vse bes takrat.

load...

3. Imela je Zamuckivanje

Monroe je imela jecljanje vse skozi otroštva in v svojih najstniških letih, vendar je izginila, kasneje v življenju. Kasneje v življenju vrnil med snemanjem njenega končnega film, "Something Got dati", zaradi stresa je bila v skladu s takrat.

4. Njene obleke so vredna milijone

Njene znani obleke so zdaj vredne usodo. Koža tesna obleka, ki jo je nosila, ko je pela za rojstni dan pesem, da se prodaja za več kot milijon dolarjev v letu 1999 John F. Kennedy in njeno belo obleko iz filma "The Seven Year Itch", prodan za neverjetnih 4,6 milijona v letu 2017.

5. Ona je Ella Fitzgerald zvezdo

Sprva, Ella Fitzgerald ni mogel dobiti rezervacijo na hollywoodskem nočnem klubu, Mocambo, ker je bila črna. Marylyn Monroe stopil na pomoč in povedal lastnik kluba nočni klub, da, če je rezervirano Ella Fitzgerald, da igrajo tam, potem Monroe bi bila na vrsti mizo vsak večer gledajo. Monroe je bila tako dobra, kot je njeno besedo, in Ella Fitzgerald je katapultiralo v soju žarometov.

load...

6. Nikoli prejela nagrado akademije

Kljub vsem navdušenjem, ki ga je prejela za svoje delujejo sposobnosti, Marylyn Monroe nikoli prejel Academy Imenovanje. Vendar pa je osvojil zlati globus za vlogo Sugar Kane v "Some Like It Hot '.

7. Ima samo 50 $ za svoje golih fotografij

Marylyn Monroe je bila namenjena le petdeset dolarjev za znanih golih fotografij, ki so se pojavili v reviji Playboy. Oni so bili prvotno sprejeti leta 1949 fotografa Tom Kelley in je bilo treba uporabiti v koledarju. Hugh Heffner kupil za fotografije let kasneje za 500 $ in jih uporabljajo v uvodnem izdajo revije Playboy, in je šel naprej, da bi milijone dolarjev iz fotografij.

8. Cvetje na njenem grobu za 20 let

Pred smrtjo, Monroe je njen mož, Joe DiMaggio, obljubim, da bo pustil rože na njenem grobu vsak teden, če je umrla. Je ohranil to obljubo že dvajset let in pol ducata vrtnic je bilo dostavljeno na svoji grobnici. Trikrat na teden.

9. Imela plastično operacijo

To je pred kratkim izkazalo, da je Marilyn Monroe plastično operacijo. Zdravstvene kartoteke, ki so bile prodane na dražbi za $ 25.600, je pokazala, da so bila dela narejena na bradi in po možnosti na nos.

10. Ona ni imela srečno otroštvo

Kot otrok je bil Marylyn Monroe mati Gladys, institucionalizirana in nato Norma Jeane, živel sirotišnico in imel enajst različnih sklopov rejniki.

Ali veste, nekaj drugih zanimivih dejstev o Marilyn Monroe?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...