10 zanimivih dejstev o moških | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zanimivih dejstev o moških

10 zanimivih dejstev o moških

Men. Kdo jih lahko razumemo? Če stari pregovor drži, da so ženske z Venere in moški z Marsa, ne obstaja način, da lahko kdaj pravilno razumeli fantje. Oni so samo različne bitja na nas iz drugega planeta, ki nosijo nogavice s svojimi sandale, praskajte sami v zabavnih krajih in jokala, ko nekdo spremenil rezultat cilj, proti svoji nogometne reprezentance (vendar ne joči v The Notebook, kaj za vraga ?! ).

Toda morda bi rad razumel svojega moškega nekoliko več. Morda bi radi ljudje na splošno, da postane malo bolj berljiva za vas. Morda bi radi pridobili globlji vpogled v mehanizme njihove duše in ugotovite, kaj jih naredi kljukico, kar ne pomeni, da jih označite, in zakaj je "volk pack", tako pomembno za njih.

Ali pa si samo želim, da bi ugotovili, zakaj oh zakaj imajo težave sam s školjko dol.

V vsakem primeru, tukaj je 10 zanimivih dejstev o fantov.

Men so res iz Marsa... Nekako

Ok, ljudje verjetno niso dejansko z Marsa. Toda biološki simbol za fant sekund dejansko simbol za planet Mars. Naključje? Mislim, da ne!

load...

Moški imajo večje možgane kot ženske

Ne, v resnici ne želijo priznati to. Nočemo priznati, da dejansko imajo moški večje možgane kot ženske, vendar je res.

Človekova možgani v resnici okoli 10% večja kot ženske možgane. To je zato, ker so ljudje na splošno večji kot ženske na splošno; imajo večje postave, pa tudi več mišične mase.

Kot taka je njihova testenin potrebuje več nevronov, da bi nadzor njihovih večjih teles.

Zdaj, če je le naši ljudje dejansko bolj pogosto, ker uporabljajo svoje večje možgane...

... Men uporabljala samo polovico možganov

Leonardo Da Vinci je bil znan polihistor, ki kratki svoj prst na mnogih področjih strokovnega znanja in izkušenj. Bil je v bistvu na svetu prvi Renaissance Man, ki bi lahko precej storiti ničesar. Velik razlog za to je bil, ker je bil spretni multitalent, ki uporabljajo obe strani možganov.

load...

Večina moških, pa se nagibajo k uporabi le eno stran možganov pri delu na nalogi. Kot taka, oni niso zelo dobro večopravilnost.

Ženske, na drugi strani pa so nagnjeni k uporabi obe strani možganov pri delu na nalogi. To jih naredi bolje večopravilnost.

V Adamovo jabolko je pravzaprav Biološka Thing

Po legendi, so razlog, moški imajo izgovarja "pavšalni" na vratu, ker Adam jedel prepovedano kos sadja v rajskem vrtu. Bog mu je rekel, da ne jesti jabolko, ampak verjetno zato, ker je želel, da bi dobili nekaj hranilnih snovi, je vseeno pojedel jabolko - in nato preklet človeštvo za vedno.

Po mnenju nekaterih so ljudje nenehno spomnil grehe Adam ta lump v vratu - na Adamovo jabolko. Toda v resnici je malo bolj razumljivo, in pavšalni je posledica rasti moškega grla v času pubertete.

Dolgočasno.

Moški so bolj nagnjeni k snovi odvisnosti od žensk

Girls radi, da gredo ven na vikend in imajo zabavo s svojimi prijatelji. To je tisto, kar počnemo po napornem tednu v službi. Smo dobili skupaj z našo ekipo, imajo nekaj koktajlov in kick pred zbudi z mačkom naslednji dan.

Fantje radi za to, preveč.

Ampak glede na statistiko, nekateri fantje se stvari tako tega, kar je zdravo. Fantje so približno 3-krat več možnosti za zlorabo alkohola kot ženske. Prav tako so dvakrat verjetno zlorabo drog, kot so kokain in marihuano, kot ženske.

Ali pa kažejo, da imajo moški bolj zasvoji osebnost kot ženske?

Moški so na splošno bolj samostojni kot ženske

Vse skozi zgodovino, to je bilo prepuščeno človeku, da se uveljavi kot žensko. Človek je že od nekdaj tista, ki predlaga, gre za delo, določa stvari okoli hiše in na splošno ščiti svojo žensko. Moški so bili vedno gledamo kot rojeni preživele, ki lahko dobijo jih ne glede na to, kaj se zgodi. Ženske, pa so vedno bili videti, kot da so odvisni od svojih moških.

Obstaja nekaj znanstvena resnica, da vse to. Moški imajo višjo raven testosterona kot ženske, in to lahko povzroči visoko stopnjo konkurence, agresije, samozadostnosti in samo trditev. Ženske, po drugi strani pa imajo nižje ravni.

Moški so bolj samomorilne kot žensk

V skoraj vsakem posameznem okraju, po vsem svetu, moški so dvakrat bolj verjetno, da samomor kot ženske. To je presenetljivo dejstvo. V Rusiji in Braziliji, fantje so šestkrat bolj verjetno, da samomor kot ženske.

Glede na raziskave, je razlog za to ni, ker ljudje so bolj klinično depresivni kot ženske - ne, to je do metodi.

Ženske, ki poskušajo samomor ponavadi zaposlujejo nenasilnih sredstev - na primer prevelikega odmerka. Moški pa so bolj ekstremni in uporaba visi orožje, namesto.

"Očka" je še vedno relativno nov pojem

Če ste mislili, da je Jezus Kristus iz Jožefa kot njegov "oče" Raje se motite. Beseda oče ni obstajala vse do šestnajstega stoletja, ko je vstopil v angleški jezik preko Welsh besede tad.

Tad mans oče, beseda, ki izvira iz starega angleškega besede EKSRP je.

Očetovski dan je precej New

Vsakdo praznuje Očetovski dan leta 2017, in to je odličen način za praznovanje življenja vašega očeta. Toda Dan očetov je bila ustanovljena šele pred približno 1910, pred katerim preprosto moral oče zadovoljiti s samo rojstni dan je.

Prva je očetovski dan praznovanje potekalo v ZDA leta 1910. To pomeni, da je novejša letna celo kot materinski dan.

Več Fantje se rodi, kakor dekleta

Glede na statistiko, za vsakih 100 otroške dekleta, ki so rojeni, so 107 dečkov rodi. Ni natančno znanstveno razlog za to nenavadno nastanka, vendar je bilo že teorijo, da je razlog za večji delež moških rojstev zaradi dejstva, da je fant dojenčki 25% več možnosti, da umrejo v otroštvu ali povojih kot dekleta.

Ali veste drugih zanimivih dejstev o moških?

load...