10 zanimivih načinov, kako ljudje praznujejo novo leto po vsem svetu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zanimivih načinov, kako ljudje praznujejo novo leto po vsem svetu

10 zanimivih načinov, kako ljudje praznujejo novo leto po vsem svetu

Medtem ko je ognjemet in vidim novo leto s kozarcem Mjehurast je norma za mnoge od nas, v nekaterih državah, imajo različne novoletne tradicije, ki so stari več stoletij in zelo različni. Silvestrovo ni na 31. Decembra za vsakogar bodisi. Tukaj je deset zanimivih načinov, da ljudje iz vsega sveta praznujejo novo leto:

1. Čile - Poraba vdolbini z mrtvimi

Veliko novoletni običaji vrtijo okrog vložitve srečo in srečo v prihodnjih letih in v Čilu, jedo žlico lečo in dal medu na svojih čevljih za to. Bolj drzni v Čilu, čeprav radi vključili svoje mrtve sorodnike na praznovanje, tako da preživijo noč na pokopališču.

2. Grčija - Zapri oči - Novo leto se bliža

V Grčiji so novoletne božične pesmi poje otrok, ki prejemajo denar od družine in prijateljev v zameno za njihovo petje. Grki tudi ugasnejo luči in zaprejo oči, za novoletno odštevanje, tako da lahko začnete novo leto s svežimi očmi.

load...

3. Španija - Countdown z grozdjem

Španci jesti grozdje označiti vsako od zvončki v odštevanje do novega leta. Tradicija je verjel, da so začeli nekateri španski kmetje, ko so ugotovili, da so imeli presežek grozdja leta 1895.

4. Kitajska - Barvanje Red Door

Kitajski koledar upošteva lunarni-sončne koledar, tako da je dejanski datum kitajske Silvestrovo se spreminja iz leta v leto. Ko se novo leto ne pridejo, Kitajci barve svoje vhodna vrata rdeče kot simbol srečo in srečo. Prav tako pospravi vse ostre nože za štiriindvajset ur, ker menijo, da če se porezal na novoletni dan, boste cut svojo srečo za leto.

5. Ekvador - Burning nesrečo

V Ekvadorju, ljudje življenje velika, strašilo kot, lutk, da predstavljajo kakršne koli nezgode so utrpeli v zadnjem letu. Ob polnoči, družine zbrali na ulicah, da gorijo lutke, da se označi opravljen vseh nesreč.

load...

6. Filipini - Polka pik

Na Filipinih, okrogle predmeti pomenijo blaginjo, tako da je veliko žensk na Filipinih nosijo polka-dot obleke na Silvestrovo in izvedbo kovancev v žepih. Družine jesti tudi okrogle sadje, kot so pomaranče in grenivke.

7. Irska - omelo za posamezne ženske

Posamezne Irski dame postavite šopek omele pod svojo blazino v upanju, da jim bo prinesla moža v novem letu. Prav tako se prepričajte, da je prva oseba, ki za vstop v svoj dom, je visok, temen, postaven moški, saj da jim bo prinesla srečo preveč.

8. Rusija - kako narediti sanje uresničile?

V Rusiji, da bi sanje, ki jih pišejo, da sanje navzdol na kos papirja, spali papir in premešamo pepel v kozarcu šampanjca. Nato piti pepela napolnjena zvarek in verjamejo, da bodo njihove sanje za novo leto uresničile.

9. Nemčija - napoveduje prihodnost

Ko so Nemci želeli videti, kaj novo leto je v skladišču za njih, stopijo vodstvo v žličko, jo vlijemo v nekaterih mrzlo vodo in nato razlago oblike, ki so narejene. Imajo tudi obsedenost z nejasno britanskega TV komedija skico imenovano "Večerja za enega". Čeprav je ta predstava je praktično neznana v Veliki Britaniji, je pokazala, vsak silvestrovanje na nemški televiziji.

10. Argentina - fižol za srečo

V Argentini, ljudje jedo fižol pred polnočjo na Silvestrovo, da jim prinašajo srečo. Menijo tudi, da, če so opremljeni kovček v svoj dom, bo to pomenilo, da bodo potovali v prihodnjem letu.

Ali veste, nekaj drugih zanimivih načinov ljudje praznujejo novo leto po vsem svetu?

Ostanite srečni, zdravi in ​​blagoslovljen! Srečno novo leto za vas in vaše ljubljene! Lahko vse vaše sanje!

load...