10 zanimivih stvari, ki jih nisi vedel o Disneylandu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zanimivih stvari, ki jih nisi vedel o Disneylandu

10 zanimivih stvari, ki jih nisi vedel o Disneylandu

Ko je Walt Disney sanje so se uresničile in Disney odprl svoja vrata prvič leta 1955, Walt sanje skoraj spremenilo v nočno moro. Na ta prvi dan, vožnja pokvaril, zaloge zmanjkalo, in je bilo tako vroče, da na novo iz asfaltnih pločniki tali pod nogami. Od takrat, Disneyland, skupaj z drugimi Disney parkov po vsem svetu, je postal najbolj priljubljen zabaviščni park kdaj. Za dolgo časa, Disneyland hranijo veliko stvari pod obloge, tako da se ne bo poslabšala čarobno njega. Ampak, v preteklih letih, mnogi od teh skrivnosti so ušli ven. Tukaj je deset od teh zanimivih dejstev o eni izmed najsrečnejših krajev na Zemlji.

1. Mačke lovijo miši ponoči

Edina miška, ki je res dobrodošli na Disneyland je Mickey; se pravi tisti, ki niso želeli sploh. Če želite, da se prebivalstvo glodalcev pod nadzorom, park zaposluje storitve pasu potepuških mačk, za patruljiranje območje. Mačke so kastrirali, tako da prebivalstvo ne dobi izpod nadzora, in Disneyland uvaja nove mladiče v ekipi vsako leto.

2. Razlog, zakaj je za košarko znotraj Matterhorn

Verjetno ste že slišali, da je igrišče za košarko v notranjosti Matterhorn v Disneyland, kjer lahko zaposleni uporabljajo med njihovimi odmori. Ampak, legenda je, da je bil povsem praktičen razlog za gradnjo sodišča. Disney je dodal sodišče v času gradnje v park, da bi dobili okrog lokalnimi gradbenimi predpisi. Matterhorn je bila imenovana kot športni areni se izognili gradbene omejitve višine.

load...

3. Objekti niso tako velike, kot so videti

Prostor je bil tesen, ko so najprej zgradili Disneyland in omejitve stavba je bila stroga preveč. Da bi dobili okoli teh omejitev in da stavbe videti večji kot v resnici so, oblikovalci uporabljajo napačne perspektive. Če pozorno pogledaš na stavbah ste morda opazili, da so top tla zgrajena v drugačnem merilu iz pritličja. Trnuljčica gradu je dejansko le 77 metrov visok.

4. Zakaj nikoli ne glej Mickey Mouse peš v službo?

To bi raje uničil iluzijo, za otroke, če ste videli Miki Miško s svojo glavo pod pazduho, ob premoru, zato so inženirji v Disneyland zgradil labirint rovov pod parku, tako da se lahko osebje premikanje enostavno ne da bi videl ga množice. Predori se uporabljajo tudi za zagotavljanje oskrbe na različnih maloprodajnih mestih v parku.

5. Disneyland ne plačuje za svoje Coca-Cola

Govori se, da Disneyland ne plača sam cent za litrov Coca-Cola, ki jih prodajajo, in niti ne bo treba plačati za njihovo pokovko. Orville Redenbacher, dobavitelj pokovke in Coca-Cola, so več kot zadovoljni s ponudbo Disneyland brezplačno, tako da jih je mogoče videti, da je ekskluzivni dobavitelji na najsrečnejši kraj na Zemlji.

load...

6. Glasba igra na

Glasba, ki jo slišite na vožnjo in vse okoli iger park na zvezni zanko, 24 ur na dan. Upravljanje Disneyland odločil, da bi bilo ceneje, da naj se glasba še naprej igrajo, kot bi bilo iti po parku je ugašanje in ponovni zagon sistema.

7. Obstaja človekovih pepel povsod

Lahko, morda razumeli, da bi ljudje želeli biti pokopani na najsrečnejši kraj na Zemlji, vendar pa kljub temu Disney so prepovedale prakso sipanje človekovim pepela To park, ljudje še vedno delati na skrivaj. Trend se je začel, ko je ženska opazila pada nekaj v vodo na Pirati Karibov vožnjo. Imela vožnja treba zapreti, medtem ko osebje očistiti ostanke.

8. Plačate lahko v kateri koli valuti

To je malo znano dejstvo, da bo Disneyland sprejeti vsako valuto kot plačilo za blago in storitve. Čeprav večina ljudi ne plača v ameriških dolarjih, če vprašate člana osebja, bodo dobili po telefonu in se menjalni tečaj za vas. To verjetno ne bi ti zelo priljubljen pri ljudje čakajo v vrsti za tabo, čeprav.

9. Tudi vonj v Disneyland so izdelani

Da bo doživetje popolno, Disneyland napade občutek za vonj, kot tudi vaš občutek vida in zvoka. Če hodiš dol Main Street in dobiš pridihom vanilije, da je zato, ker je vonj, ki črpa iz skritih odprtin vzdolž ulice.

10. Obstaja samo eno mesto v Disneyland, kjer lahko kupite alkohol

Edino mesto, kjer lahko uživate v alkoholno pijačo v Disneyland je ekskluzivni klub 33. Klub ima le okoli petsto članov, Tom Hanks pa je od njih, in da je čakalna seznam desetih let, da se pridružijo. Prav tako boste morali plačati 25.000 $ začetne pristopnine, nato pa letne članarine 10.000 $, če želite uživati ​​Opijati v Disneyland.

load...