10 zanimivih stvari, o katerih nisi vedel za smeh | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zanimivih stvari, o katerih nisi vedel za smeh

10 zanimivih stvari, o katerih nisi vedel za smeh

Kdorkoli tam zunaj, ki ne uživajo dober smeh s prijatelji? Nismo ne mislim tako. Smeh je lahko zelo koristno, da je dobro za vaše zdravje, se pokvari zavore, in se počutiš čudovito, plus, da je bolje v podjetju. Tukaj je deset zanimivih dejstev o smehu, ki vas bo... No, vsaj nasmeh:

1. To je zdravilo

Smeh poveča raven kortizola v telesu. Kortizol je hormon, ki aktivno sodeluje v boju proti nogama napadalec, kot so virusi in bakterije, stimulira imunski sistem. Torej, ko se smejite, ste dobesedno da si močnejši.

load...

2. Bije stres

To niti ne bi novica za vsakogar, vendar pa je bilo znanstveno dokazano, da smeh blaži stres. En del tega je kortizol spet deluje, ampak drugo je, enostavno in preprosto, da je smeh prijetna stvar.

3. To je nalezljiva

Vsi smo bili tam: če ste med prijatelji in pri volji, da na določeni točki, ko bi se vsi smejali na prehodu leteti. To je precej podobno zehanje. Študije so pokazale, da smo zehanje, ko nekdo drug zehanje kot znak empatije. To v bistvu pomeni, da je socialna interakcija. Enako velja tudi za smeh.

load...

4. To je oblika vadbe

Ne, to ne bo pomagalo greš dol dve velikosti več kot mesec dni, vendar to ne gorijo kalorij in poveča srčni utrip, ki je, če si zaljubljen za mizo za večino dneva, je nekaj, kajne? Poleg tega, je bolje, zabavno, da je potenje na to sobno kolo.

5. To je skupina stvar, večino časa

Mi smo bolj verjetno, da smejali komično filma ali šala, če smo z nekom, še posebej nekdo, vemo, in podobno, kot če smo sami. To podpira teorijo, da je smeh družbena stvar. Ampak koga briga? Resnične zgodbe kažejo, da včasih smo dobili zahihita na naše preveč. Ne skrbeti za svoje duševno zdravje, smeh je dobro za vas!

6. To krepi imunski sistem

Naj se nanašajo na znanstveniki znova. Študije so pokazale, da smeh aktivira svoje bojevnik celice, da boj proti maligne tvorbe. Z drugimi besedami, smeh vam lahko pomaga zmanjšati tveganje za razvoj raka. Med veliko drugih stvari, seveda, da ne bo nepremišljeno samo zato, ker ti je všeč, da smeh.

7. To je ženska stvar

Ja. Ženske smeh več kot moški. Seveda, to je lahko (tako pravi smeh raziskave), ker ženske pogosto smejal svojih moške šale le pokazati svojo ljubezen, vendar pa ostaja dejstvo. Smejimo več, ne glede na razlog. In ne, to ne pomeni, da ženske niso tako smešno kot moški, je več kot dovolj comediennes da se izkažejo.

8. Ne gre za šale

Pomisli, zadnjič si smejali tako težko si dejansko klical. Mi smo pripravljeni staviti, da ni bil samo gledal najnovejši "Big Bang Theory" ali drugo sitcom. Ali pa si gledal sitcom, ampak v posebni družbi. Stvar je v tem, šale niso nujno vzrok za smeh, včasih samo razpravljali vaše Grozničav dan s tesnim prijateljem lahko dam več zahihita kot celo najboljši sitcom.

9. To naredi okovale

To je enako velja za romantične odnose in za pisarno. Samo pomislite - ne bi se počutili srečnejše delajo skupaj z ljudmi, ki jih lahko smejejo z? Kot je za romantično vidik smeha, tukaj je še eno vprašanje: ali lahko srečna z moškim, ki ni smeh? Seveda ne, kar je razlog, zakaj so pari, ki smeh bolj bolj verjetno, da ostanejo skupaj. To je tisto, kar znanost pravi.

10. To vas naredi še lepše

Ok, lahko trdno prepričani, da je našobljen privlačna, vendar to velja le za nekaj časa, in kratek čas. Poglej na ta način: bi šel za а sulky kosa, katerega ustnice nikoli del v nasmeh, ali bi raje imeli mu smejal z vami silliest možnem stvar?

In tukaj je velik bonus: smeh je dobesedno brez stranskih učinkov. Vse je v redu!

load...