12 gemstone pomenov, o katerih bi morali vedeti vsi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

12 gemstone pomenov, o katerih bi morali vedeti vsi

12 gemstone pomenov, o katerih bi morali vedeti vsi

Od nekdaj so dragih kamnov, akreditiran pri mistične pooblastil, in obstaja veliko zgodbe o njihovih mitičnih izvora. Njihova redkost in lepota je vedno očaral ljudi, tako da ni presenetljivo, da so se pomen uporablja za različne biserov, ki se lahko izkopal iz zemlje. O tem, ali je kaj resnice v ozadju mitov, kot amater pri nas, ampak tukaj je 12 pomenov zadaj dragih kamnov, da je veliko ljudi, da verjamejo:

1. Diamond

Požar v notranjosti diamant že dolgo je najbolj dragocena dragih kamnov je. Prav tako je najtežji kamen je znano, da človeku in je ta žilavost, ki je simbol vztrajnosti in dolgoživosti je. Idealno torej za zaročni prstan in sta omenjeni tudi razširitev lastnosti, ki jih vsebuje drugih kamnov.

2. Amethyst

Član kremenovega skupine kamnov, so amethysts znan kot močan kamen, ki je dejal, da je kamen za treznost in duhovnosti. To pomirja um in vas popelje v stiku s svojo duhovno strani. Stari Rimljani in Grki so tudi menili, da bi lahko ustavi ste dobili pijan.

load...

3. Pearl

Čist, mlečno bela iz bisera navdihuje čistost in poštenost ter pomaga ljudem priti v stik s preprostimi stvarmi v življenju. Rekli so tudi, da spodbujajo stabilne in dolgoročne povezave.

4. Amber

Čeprav je uvrščena kot gemstone, oranžna je pravzaprav fosilni drevesno smolo, zato je včasih lahko vsebuje ohranjene ostanke dolge mrtvih insektov. Amber je verjel, da imajo moč, da očisti um in spodbuja optimizem.

5. Carnelian

Oranžno do rdeče barve, karneol kot je dejal, da so ga čarovniki uporabljajo za krepitev moč svojih čarobnih napojev. To ščiti ljudi od slabih vibracij, pomirja svoje živce in jim pomaga najti fokus.

load...

6. Moonstone

Mlečna Mesečev ščiti ženske in vse stvari naravno. To je sveti kamen lune in vam pomaga ostati v sozvočju z ciklov luno.

7. Garnet

Granate so vseh barv, razen modre, in predstavljajo, med drugim, vere in ljubezni. Prav tako lahko pomaga najti svojo pot v temi, vas ščiti pred kač in preprečiti nočne more!

8. Citrin

Citrin prinaša srečo in bogastvo in je bil imenovan kamen uspeha. Včasih je tudi, da se imenuje kamen trgovci "in je bilo znano, mnogi trgovci voditi Citrin v svojih do spodbujati njihovo blaginjo. Folklora tudi navaja, da je kamen ima širok spekter zdravilnih lastnosti.

9. Krizopras

Najdete Krizopras v različnih odtenkih zelene, od luči, jabolčno zelene do temno zelene. Krizopras spodbuja veselje in upanje, in če je pri vratih pustili, da zagotavlja zaščito pred negativno energijo. Rečeno je bilo, da je najljubši dragulj Aleksandra Velikega, in da imajo veliko zdravilno moč, ko vklesan v obliki srca.

10. Smaragdna

Lepa, zelena smaragdno je znan kot kamen za zaščito, ki lahko tudi vam pomaga postati uspešen in uspešna. Prav tako je kamen harmonije, ki lahko pomirjajo nemirnem um in spodbuja harmonijo v svojem življenju.

11. Sapphire

Safirji govorimo o modrosti, čistosti, dostojanstva, predanosti, iskrenosti in vere. Kamen je tudi dejal, da spodbuja veselje in mir uma. Sapphire se imenuje kamen usode nekaterih in je rekel, da bi izpolnila svoje sanje in želje.

12. Ruby

Ruby - kamen moči, ljubezni, harmonije, strasti in vitalnosti. Ruby je verjel, da daje moč, da izpolni svoje sanje, daje smernice pri sprejemanju pravilnih odločitev, da govori o moči, moči in plemenitega značaja. Rdeča barva ta kamen pomeni strast in veliko sreče v ljubezni, pa tudi v življenju. Domneva se, v nekaterih kulturah, da če ste lastnik rubinasto kamen, boste nikoli izgubili svojo blaginjo in bogastvo.

Katere so vaše najljubše dragih kamnov? Ali veste, nekatere druge gemstone pomene?

load...