12 naključnih smešnih dejstev o lepoti: kako se je lepota sčasoma spremenila? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

12 naključnih smešnih dejstev o lepoti: kako se je lepota sčasoma spremenila?

12 naključnih smešnih dejstev o lepoti: kako se je lepota sčasoma spremenila?

Od starih časih so bile ženske delitev lepotne namige in nasvete, ampak kako je to mnenje spremenilo v zadnjih letih! To ni samo izdelki, ki so se spremenili do nerazpoznavnosti; to je odnos, zato vas odpelje nazaj v čas, ko je bilo povsem sprejemljivo in smiselno rekel: "Ni grde ženske. Obstaja samo ženske, ki ne vedo, kako lepa "v knjigi lepote konice 1926, in tu smo vam 12 lepotne nasvete iz preteklosti in naključne smešno dejstva o lepoti, ki lahko dvig obrvi...

1. Res naravni obraza

Nazaj v starem Japonskem, so Geisha dekleta, ki so znana po svoji lepoti, je imel nov način pospraviti svojo polt: obrazno masko ptic kakanje, in ne samo kakršne koli ptic kakec, je slavček kakec zaželena blagovna znamka.

2. Zvok nasveti pri izbiri kozmetike

Danes, kozmetika iti skozi stroge kliničnih raziskavah, preden se udaril na policah naših trgovin, vendar nazaj v 1920-ih, da je precej enostavnejši pristop k testiranju izdelka, kot je opisano v publikaciji lepoto časa: "Ne uporabljajo vsak nov kozmetični jih vidite oglašuje ali slišite priporočljivo. Naj druga dekleta imajo priložnost, da uniči svojo kožo. "

load...

3. Odstranjevanje madežev in brazgotin

Na žalost, so imeli stari Egipčani še odkriti zdravilne lastnosti vitaminov A in E, zato je priporočeno metodo za odstranjevanje motečih brazgotin, kot je piling brusni papir!

4. Doseganje pravega kožo

Pred dnevi, ko globoko tan so postale modne in nato postala slabo za vas, ženske storili vse, kar morda ne bi mogel imeti nobenih znakov tan na njih. Kot je čas minil, je bil le tisti smrdljiv kmetje, ki so delali na področjih, ki so dobili tans in ustrezne dame, ki se uporabljajo losjoni, ki vsebujejo živo srebro in arzen belilo svoje kože, da bi se izognili zaslišanje njihovega visokega ugleda in bogastva.

5. Medvojnega ravnanje las

Časi so težki, v drugi svetovni vojni, vendar deklica še vedno želel pogledati njen najboljši, ko je šla ven, tako da se zdi bolj kot hollywoodske zvezde, ki jih je želel poravnati svojih las. Ne živahen v lokalni trgovini za nakup ravnanje las takrat, čeprav, tako da samo sposodil Mame likalnik namesto.

load...

6. "Dobro" prehransko svetovanje

Danes imamo toliko različnih dietnih načrtov, ki jih lahko poskusite in več nasvetov o prehrani, kot bi kdo kdaj želeli, vendar je že v dvajsetih letih, je bil nasvet o tem, kako zmanjšati kalorij zelo preprosta: "Ne jejte veliko sladkarij. Funt sladkarij naj traja štiriindvajset ur najmanj. "

7. Diet nasvet 1960

Medtem ko smo storiti vse, kar lahko, da odstranimo sladkorja iz naše prehrane, saj je pred kratkim kot 1960, je bil nasvet zelo različni. V oglasu v reviji obdobja, je bilo dekle svetoval, da bi jedli sladkor, da ji pomaga izgubiti težo, saj naj bi se je rob apetita in vas ustavil jedo več pitanje živil.

8. Rimska zdravljenje Zadah iz ust

Pred Listerine ali gumi je bil celo pomislil, preden celo zobno ščetko in zobno pasto, so rimski dekleta še vedno zaveda, da je treba za svež dah, tako da odstranite vse slabega vonjem ostanke praznik na včerajšnjem so žvečili na pavšalni oglja za nekaj časa, da osvežimo dih.

9. Ker je polno pogruntal in seksapilna predstavljal lepote in blaginjo�

Lepotni standardi so se dramatično spremenile v daljšem časovnem obdobju. Če pogledaš na umetniških preteklih stoletij, boste videli veliko slik in skulptur vijugastih, polno pogruntal dame. Biti seksapilna in ukrivljenih je simbol lepote in blaginje; dieto postalo moderno šele v poznih 1800.

10. Vtisnjevanje obrvi

Če želite dobro opredeljenih in oblikovane obrvi, ki bo pritegnil pozornost morebitnim moškega snubec, potem dame 1940 je imel odgovor, jih obrije. To je v času pomanjkanja vojnih in pred prihodom celotnih prodajnih okencih, ki več kot celoti oči ličila, ki jih obrije in jih sestaviti nazaj z nekaj oglja. Enostavno!

11. Domač maskara

Tako kot ni bilo obrvi svinčniki v štiridesetih letih, ni bilo maskara bodisi tako zahtevne dama časa narejene narediti z nekaj premogovega prahu pomešano z vazelinom namesto.

12. Samo tan

Ženske v času druge svetovne vojne je imela svojo posebno metodo za samoporjavitev: so namočene 10 čajne vrečke v toplo vodo in uporabljati mešanico na svojih nogah, da ustvarite učinek nogavice. Enostavno, hitro in učinkovito!

Ja, lepota vsekakor se je sčasoma spremenila. Ali imate druge smešno dejstva o lepoti deliti? Prosim, vas prosimo, da to storijo v komentar oddelku spodaj.

Ostani lepa znotraj in zunaj!

load...