12 stvari, ki so radi, da so ženske | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

12 stvari, ki so radi, da so ženske

12 stvari, ki so radi, da so ženske

Vemo, da je super, da sem ženska, vendar pa so tisti trenutki, ki nas dol in včasih naredijo nas želeli smo se rodili z Y kromosom. Za tiste modre trenutkov, tukaj so najboljše stvari o čemer ženska:

1. Mi smo zagotovo boljši komunikatorji

Ženske so bolje jezikovnih spretnosti kot celoto in da se začne zgodaj, ne zaradi kolegij izobraževanja. Mi lahko izrazimo naše misli bolje in smo boljši na nekatere vrste čustvene inteligence, ne da bi študij za to. Ker so ljudje socialna bitja, komunikacijske veščine so zelo dragocena.

load...

2. Pogosto smo boljši organizatorji kot moški

Res je. Pomislite: koliko družin veš, kje je ženska odgovorna za družinski proračun, za izdelavo nakupovalnih seznamov in odločanju, kaj šola naj bi otroci iti? Oni so verjetno bolj od tistih, v katerih je človek glavni odločevalec. To je verjetno, da nas ta čustvena inteligenca bolje organizirati stvari, kot moški si: mi smo boljši pri vključevanju in empatije.

3. Smo bolje večopravilnost

Ženske pogosto delati več stvari hkrati. Medtem ko večopravilnost, kot je bil rok ovrgel znanstveniki so ženske še vedno sposobni usmeriti na več kot eno stvar naenkrat, vsaj bolje kot moški. To je lahko zato, ker je povprečna ženska ponavadi nosijo več klobuke od povprečnih ljudi, ali pa bi se lahko kaj biološko. Ne glede na razlog, je raziskava je dokazala, da je uradno.

load...

4. Smo dobili večje omare... Vse te čevlje z visokimi petami, svetle obleke in srčkan dodatki

Ženske imajo veliko večjo izbiro obleke kot moški, da ne omenjam, da smo lahko v trenutku postane bistveno višji, ki ga nosi visoke pete. Konec koncev, lahko nosijo hlače in krila in obleke, in ni videti smešno. Da ne govorim o barvah in vzorcih. Obstaja samo toliko različnih povprečen človek ima dostop. Po drugi strani pa je to verjetno lažje za ljudi, da se odločijo, kaj obleči, da stvari dejansko uravnotežiti lepo.

5. Ne dobimo pleša

Vsaj ne tako pogosto kot moški. To mora biti grozno stvar videti prsih bogato okrašen s krznom, ampak tvoj tanka umikajo. Mi ne bi bilo treba ukvarjati s to vrsto stresa in to ne zato, ker smo vsi bolje skrbijo za naše lase. Ne, še enkrat, da mora biti nekaj, biološki, ampak da nas v redu ustreza, ali ne ?!

6. Družinske dragulje stvar

Človek se lahko enostavno nesposobna s strateško opozoril strel med nogami. Če udarec žensko med nogami, da bo bolelo, odobreno, vendar je verjetno ne bo tvegal dobili srčni napad v šoku. To je dobro, da ne bi bilo treba zaščititi eno področje vašega telesa toliko. Prav tako je dobro, da ni to področje nam povejte, kaj naj naredim, za razliko od primera, je s številnimi moškimi.

7. Mi smo zelo pametni... In na nekatere stvari, mi smo pametnejši od moških

To je dejstvo. Vsaj v enem smislu: dekleta boljša od fantov v šoli, in to pomeni, da tudi v matematiki in znanosti. Kaj se zgodi, potem je družba že za nami in ki nam sanje do veliko belo poroko, namesto da bi dobili doktorat v kvantni fiziki. Pametno ali ne pametno, stereotipi nas premagal, žal. Ampak mi smo še vedno pametnejši!

8. Ženske pogosto živijo dlje kot moški

Ok, to je špekulacija, ampak ženske, dejansko pogosto postali moški. In tukaj je zanimivo stvar: znanstveniki, ki so odkrili, da živimo v povprečju sedem let dlje kot moški, ne vem, zakaj je to. Vendar pa to ni njihova krivda, da je preveč dejavnikov, ki se spreminjajo in ki vplivajo na življenjsko dobo. Kljub temu, da je dobro vedeti.

9. Lahko nositi ličila vsak dan

Mi lahko skrijete skoraj vsako nepopolnost s korektorjem in izboljšati naše najboljše lastnosti z ličila. Vsi, ki niso transseksualec moški tega ne more storiti, ne da bi spet videti smešno. Če citiram Stephen King: "Človek nosil ličila lahko videti kot samo eno stvar na svetu:. Človek, ki nosi make-up" Ampak ne skrbi, še vedno te ljubim, kako ste, bradavice in vse.

10. Smo dobili več vesti

Dame dobil prvi prosti taksi, so dobili brezplačno pijačo v baru veliko pogosteje kot moški, in so dobili veliko drugih freebies, da imajo ljudje nimajo dostopa do, ker oni mož. In najboljši del? Mi sploh ni treba prositi za karkoli od tega, da to ni posledica zavestnega truda. No, ne vedno, da je.

11. Smo dobili, da so matere

To je super, da je eden od staršev, in to je vsekakor super, da je oče, po očete. Ampak še vedno ne morejo imeti otroka in ga dostaviti, in to je popolnoma novo raven lepljenje in bližine. Povej, kaj bo o neprijetne posledice nosečnosti, oni ne nuja. Nosi otroka in vidim, da se bo rodil, je ena od edinstvenih doživetij za ženske. To je vredno ceniti to.

12. Več užitkov v spalnici 

Ali misliš, da bi pozabil tole? Ni šans. To je pravzaprav žalostno, ko misliš, kaj ljudje so zamudili v postelji, ampak tudi, kot je življenje. Raje ga ne spomnim, da je bil tudi krajši ljubljenja-življenjsko dobo od vas in da ste dosegli spolno zrelost v svojih 20-ih, ko je verjetno moral počakati, da je 33, da pridejo v svoje.

Ali imate v mislih nekatere druge stvari, ki radi o tem, da je ženska?

load...