20 idej za ustvarjalne in romantične predloge o zakonskih zvezah | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

20 idej za ustvarjalne in romantične predloge o zakonskih zvezah

20 idej za ustvarjalne in romantične predloge o zakonskih zvezah

To je ena od zgodb, dekleta samo radi povedati drug drugemu - kako je predlagal... Toda v nedavni raziskavi, 80% žensk izjavilo, da so razočarani, mimogrede, da je njihova druga polovica izstrelil vprašanje. To je pomemben trenutek v nikomur življenja, zato poskrbite, da je dogodek govoriti in brati naših top dvajset Snubitev ideje. Nekateri od njih morda malce način, vendar pa vam bo dala nekaj idej:

1. Get gledališko

Naredite sceno s svojim predlogom in ga prosite za lokalno gledališče, če bodo objaviti svoje namere na koncu proizvodnje fazi. Končni zavese klic na vašem samega življenja!

2. Sladko predlog

Jo odnesite v najljubši restavraciji, ki so že urejene z natakarjem, da je eden od njih bo zaročni prstan v škatlo, ko so puščave iznese. Ne more biti slajše način predlagati kot to.

load...

3. Mile high vprašanje

Če bo trajalo let, nato pa eno od ustvarjalnih predloga zakon ideje bi bila, da poskrbi z letalsko posadko, tako da lahko zastavite vprašanje preko zvočnikov letala. Pretvarjaj se, da greste na stranišče, nato pa jo je presenetil.

4. Dodatek ne bo nikoli pozabil

Če je tvoja punca vedno gre za njen nakit polje zjutraj, potem tukaj je eden od srčkan predloga zakonske predloge, ki jih lahko uporabite: skrivaj zamenjati svoj najljubši prstan z zaročni prstan, ki ji bo dal zgodnje jutranje presenečenje.

5. Reci v francoščini

Eden od najbolj romantično poroko predlog idej bi bilo reči, da v francoščini. Zaradi neznanega razloga, francoski jezik samo zdi, da izcedek ljubezen. Vzemite si dekle za šopirjenje restavraciji in predlagati iznenada z ljubezenskih pesmi v francoščini, nato pa ji izroči prevod skupaj z zaročni prstan in gledal njene oči zasvetijo.

load...

6. Oglašujte svojo ljubezen na velikem zaslonu

Še eden od ustvarjalnih in romantičnih predlog zakon idej je to: govoriti z upravljavcem na lokalnem kinu, in videli, če lahko najamete nekaj oglasnega prostora, preden se začne film. Lahko pripravite svoje sporočilo s standardno računalniško grafično programsko opremo in razglasi svojo ljubezen na velikem zaslonu. Samo se prepričajte, da je to film, ki si res želijo videti, v nasprotnem primeru lahko šel naravnost domov, ko se pojavi oglas.

7. Napišite glow-in-the-temno predlog

Dobili nekaj sijaj-v-temno nalepke, tiste, ki ne pokažejo v luči, in črkujejo svoj predlog na stropu spalnice. Ko se izkaže, luči iti spat, lupina dobili sporočilo.

8. Zahrbten predlog

Še eden od najbolj romantičnih in sladkih predlog zakon idej je to: nežno zdrsne prstan na prst, medtem ko ona spi in jo zbudi zjutraj s posebnim jagode, vrtnice in šampanjec zajtrk. Ko se zbudi malo in se zaveda, da ima prstan na prst, bo ona zavedaš, kaj je posebna priložnost, da se.

9. Jo Presenetite pri delu

Dobili nekaj njenih delovnih prijatelje za pomoč in skrivaj v njeno pisarno, preden ona dobi za delo. Napišite svoj predlog na oglasni deski ali na njeni mizi, skriti, in samo čakati na njo, da zavihati za delo, za delovni dan, da se spomnimo.

10. Držite prvo stran

Morda ne v resnici, da sprednji strani, lahko pa vzeti velik oglas v časopisu ali reviji, ki jo poznate tvoja punca bere. Prav tako daje ji nekaj obdržati, da ona lahko pokažejo svoje prijatelje, ko pripoveduje zgodbo v prihodnjih letih.

11. Rezultat s svojim predlogom

Če imate radi šport, ste lahko dobili svoj predlog prikazan na zmago na vaš najljubši dogodek. Bodite prstan s seboj in naj na tisoče ljudi, ki bodo priče vašega posla.

12. Visoka kot kite

Tukaj je še ena od ustvarjalnih in romantičnih poročnih predlog idej: na izlet v park na sončen poletni dan in poskusite svojo roko na kite plujejo skupaj, potem lahko napišete predlog na spodnji kite za njo in vse ostale videti.

13. Serenade ji s svojim predlogom

Če ste dobri v petju, tu je ena izmed najbolj romantičnih predloga zakonske predloge, ki jih lahko storite: iti ven v karaoke baru in pojejo svojo najljubšo ljubezensko pesem za njo, in konča na eno koleno z zahtevo za njeno roko v zakonu.

14. Kreker predloga

Če predlagate okoli božiča, skriti prstan v božični keks. Samo se prepričajte, da je ona tista, ki dobi to keks in se prepričajte, ona poje počasi!

15. Pisanje je v (zaslon) vetra

Vstati zgodaj na zime zjutraj in praska čarobne besede na vetrobranskem steklu svojega avtomobila ali še bolje, če je bil sneg, priti ven in ga napišite v snegu, tako da ga vidi, ko se odpre zavese.

16. Ali je na starinski način

Ena od najlepših predloga poroka idej je, da to storite na starinski način. No, nekaj ljudi to storiti danes, da se bo to dejansko narediti govorimo točko, če vprašate svojega očeta za roko njegove hčerke v zakonu, nato pa objaviti svoje načrte na srečanje družine. Morda zveni malo cheesy, ampak včasih so stari načini so najboljši.

17. Sporočilo v steklenici

Če greš na plažo, napisal pesem in jo postavite v steklenici, ki jo lahko potem skrije v pesku v bližini, kjer veš, da se dogaja, da bi sedel. Našli steklenico, prebral pesem in ji dal prstan. Samo se prepričajte, da skrije steklenico dobro nad visoke plime znamke in nekje, da ga lahko našli!

18. Ali je na spletu

Pripravi predlog video in ga naložite na YouTube. Potem ji povem, da ste našli smešno posnetek, ki jo je treba videti, ali ji email povezavo na delovnem mestu.

19. Srčkan način, da predlaga

Če je tvoja punca ima rad živali, nato pa eno od srčkan predloga zakon ideje bi ji kupiti srčkan mucek ali zajček in kravato obroč okoli vratu s trakom ali za manj visoke možnosti za vzdrževanje, bo polnjene ljubki igrače narediti!

20. Preverite njene velikosti prstan

Vprašajte jo, kaj ji je velikost obroč in potem, ko je videti razočaran, ker ste pokvaril presenečenja, ji povedal, "Kaj pa ta?" in roko ji prstan.

Ali imate nekaj drugih romantičnih in ustvarjalne Snubitev ideje? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...