20 stvari, ki jih mora vsaka punca narediti vsaj enkrat v svojem življenju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

20 stvari, ki jih mora vsaka punca narediti vsaj enkrat v svojem življenju

20 stvari, ki jih mora vsaka punca narediti vsaj enkrat v svojem življenju

Pravijo, da ne smemo obžalujemo stvari, ki smo jih storili, ampak so stvari še nismo storili. Ključ do srečnega življenja, je že tam in da se stvari dogajajo. Namesto, veste, sedel okoli hiše cel dan razmišljam o ukrepanje.

V časih, to je enostavno, da se počutijo, kot da je življenje vas mimo. Kot da so vaši prijatelji tisti, počne stvari, ki potujejo v kraje, ki imajo otroke, pri čemer počitnice in je krepko, medtem ko še vedno počne iste stvari znova in znova. Preden se zaveš, je tvoj trideseti rojstni dan grozila, in si ne more pomagati, ampak občutek odtenek grenkobe nad dejstvom, da niso bili dovolj pogumni, da s svojim življenjem.

Če ste to vi, je čas, da se počutijo bolj izpolnjena. To je čas, da se ustavite manjka na neverjetne priložnosti, ki bodo obogatili in povečavo svoje življenje. Oglejmo si na 20 stvari, ki vsako dekle mora storiti vsaj enkrat v življenju.

load...

Vprašajte nekoga Out

Ja, vemo, da je tradicionalno za človek vprašati žensko ven. Toda kaj se zgodi, ko je, da človek svojih sanj preveč sramežljiv, da to storite?

Leta 2017, bolj in ženske biti pogumen in živahen vprašanje fanta. Na ta način, da so sami in človek varčevanje kup časa in zapravlja energijo. Če ste privlačijo človeka in mu želim v svojem življenju, zakaj ne bi se potopite? To bi morali narediti vsaj enkrat v svojem življenju; nikoli ne veš, nagrade so lahko ogromni.

Boj za boljšo kariero

Imaš samo eno življenje, zakaj ga zapravljajo v slepi delo, ki ga ne ljubim, in ki je edini ki si nesrečna?

Če ste ob težko čas v karieri, ki si padel v, da pogled na vaše možnosti in menijo, svoje spretnosti-sklopov. So vredni boljšo službo? Razmislite tudi kariero, ki bi jih dejansko uživajo, in nastaviti nekaj časa na stran, da se raziskave in nohte svojo spremno pismo.

load...

Poskusite nekaj Scary

Nič ne piše, da ste drzni in pogumni precej podobno poskusu nekaj groznega. Vsi imamo strahove in bojazni, in smo vsi bojijo opravljali določene stvari.

Kaj pa, če so ti nekatere stvari dejansko stvari, ki bi bogatijo naša življenja? Kaj pa, če bi dejansko uživajo njihovo početje, če bi le lahko prikliče pogum?

Preden prideš prestar, da poskusite svojo roko na nekaj, kar vas je strah, da je čas, da se potopite zdaj. Ker je strah da je nekaj, kar nas lahko živi in ​​premagovanje teh strahov nam daje naval adrenalina in nam daje občutek resnično dovršen.

Pojdi Potovanje... Sam

Mi vsi radi, da gredo v tujino z našimi prijatelji. Seveda delamo. Greš v tujini s svojimi prijatelji vam vsi daje priložnost, da pustite vaše lase, sip sangria na plaži in na splošno imajo fantastičen čas.

Vendar pa je treba tudi začeti potujejo sami vsaj enkrat v življenju. Potovanje sami vam daje neomejeno svobodo, da storijo vse, kar želite narediti. Lahko raziskati kraje, ki jih želite, da razišče, ne da bi prijatelj bedak si v tem kaj hočejo storiti. Lahko celo podaljšati svoje počitnice, če želite, in res sami odprejo svetu in vse, ki jih ponuja.

Poskusite A Style New Hair

Seveda, smo vsi dobili zaščitno preko naših las. Če izgleda super zdaj, smo raje ne morejo spremeniti. To je naš stil, da nam ustreza, in vemo, da drugi ga ljubim.

Ampak ali ni čas za eksperimentiranje z lasmi vsaj enkrat v svojem življenju? Lahko bi, na primer, poskusite rezanje se drži za trendovsko, elegantna videz. Nikoli ne veš, da vam lahko ustrezala toliko, da dobiš več izgleda, kot ste kdaj imeli!

In če ti ni všeč, ne skrbite; da bo rasla nazaj!

Naučite se nov jezik In Prikaži It Off

Tako kot mnogi od nas, ste verjetno živeli svoje življenje, da je ljubosumen na tiste, ki govorijo več kot en jezik.

In ti si verjetno noro ljubosumna multi-linguals, ki lahko govorijo vsak jezik pod soncem.

Ne samo, da lahko govorijo islandski, urdu in nekaj jezik, ki ga še nikoli slišal, ampak tudi samo radi, da šopirjenje na večerjo stranke.

To je čas, da se ta oseba. Omogočite si z učenjem novega jezika in ga hvalijo, ko boste dobili priložnost. Big deal, če ste razkazuje; boste dobili le eno življenje, navsezadnje.

Bodi duša stranke in uživate

Ko smo na zabavi, smo pogosto skrbi, kaj bi ljudje mislijo o nas, kaj bi si mislijo o tem, kaj bomo rekli in kako smo oblečeni, in da nas neprijetno. Zaradi tega smo zelo konzervativni in se pomiri.

Toda zakaj ne uživajo sami? Bodi življenje in duša stranke. Poskusite vsaj enkrat. Vi ste trdo delali celo leto, tako da zdaj je čas, da si svoboden in objemu trenutek.

Preživite svoje božič s prikrajšanimi

Ok, tako Božič prihaja le okoli enkrat vsako leto. Ampak, če živite, dokler ste 90, to pomeni, da boste dobili, da bodo imeli vsaj 85 božiče z vaše ljubljene (diskontiranje svoje prve štiri leta, ko so bili premladi, da bi vedeli, kaj se dogaja - če si bil tako pameten kot Einstein. Si pameten cokle, ti!).

Torej, zakaj ne bi preživeli vsaj en božič s prikrajšanimi ljudmi, ki nimajo doma, da gredo, in nima družine, da bi jedli božično večerjo? Prinese nasmeh na njihovih obrazih, širijo nekaj božični čas z njimi in objemu svoje dobrodelne strani. Se boste počutili neverjetno kasneje.

In vedno lahko stvari vaš obraz na Boxing Day. Zaslužiš si.

Živeti dan brez vašega mobilnega telefona

Koliko časa je vsak dan preživel preverjanje naše telefone za sporočila in e-pošto? Kako dolgo bomo porabili pomikanjem gor in dol Facebook in všeč naključno stvari, ki se dejansko ne dogaja, da izboljšajo naše življenje?

Preveč časa, je odgovor.

Življenje na dan, ne da bi svoj mobilni telefon boste počutili zelo osvobajajoče. Namesto skrbi te e-pošte ali tega besedila, lahko dejansko sprostite in uživajte v lepši stvari v življenju. Poglej skozi okno, na sprehod, je eno z naravo.

Polotita Nekdo

Če iščete pick-me-up, zakaj ne igrajo potegavščina na nekoga?

Igranje potegavščina je lahko zelo zabavno, in to lahko resnično dvignite žganja. Gledanje drugi se dela največ v stanje zaradi vašega sprenevedanja je še boljši kot gledal komedijo.

Voziti hitro (nekje varno, ravne in pusta)

Hitra vožnja je lahko nevarno, neumno in nepremišljeno; ampak je lahko tudi povsem zabavno.

Dokler se odločite za vožnjo hitro nekam naravnost in pusta, bodo morali biti v redu, da bi prekinil omejitev hitrosti samo enkrat.

Hitra vožnja res postane vaš krvni črpanje in lahko se boste počutili živ kot nič drugega. To je še bolje, če lahko izvaja svoj notranji hitrosti-otrok v kabriolet. Občutek hitrosti je neverjetno, in vam lahko tak naval adrenalina, ki ga boste verjetno bo tako uživali. Ampak zapomni si, vedno varna!

Odprite svoj um z možnostjo Zmenki Nekdo starejših ali mlajših od tebe

Zdaj mi ne kaže, da si z nekom, ki je 75, medtem ko ste 30. To je prevelika starostna vrzel. Toda tisto, kar pravimo je, da si je vsekakor treba biti malce bolj odprti, ko gre za vaše dating merili vsaj enkrat v življenju. Namesto da bi rekel, da ne bo datum človek, ki je več kot 5 let starejši ali mlajši od tebe, sprosti se malo.

Starejši moški imajo modrost in izkušnje, ki je lahko zelo osvežujoče in nagrajevanje. Dokler ste tako udobno in uživajo v družbi drug drugega, malo starosti vrzeli je popolnoma kul.

Živijo v tuji državi

Če ste si vedno želeli, da se preselijo v tujino, vendar je vedno bilo strah, da se potopite, zdaj je morda čas, da to storite.

Pravijo, da je upping palice in živi nekje tuje (četudi samo za nekaj mesecev), nekaj za mlade. Torej, ko ste še vedno mladosten, zakaj ne kovčke in pojdi za to?

Življenje na drugem mestu je lahko oči odpirač. Dobiš, da se naučijo nove navade, sprejme nove načine življenja, sprejeti nove kuhinje in tudi učenje novih jezikov. Svoje življenje in um bo obogatila in morda boste ugotovili, da je življenje v tujem mestu, bolje za svojo dušo.

Pretvarjaj se, da so nekdo drug (za nekaj ur) 

Smo dobili le eno življenje in smo pričakuje, da živijo kot isto osebo skozi vse to.

Dolgočasno!

Izdelavi lažno identiteto in klepet z nekom celo noč lahko zelo zabavno in razburljivo. Lahko se pretvarjamo, da je kdorkoli želite, da se za nekaj ur!

Čeprav boste morda morali razlitje fižol, če ti in fant se zaljubila v drugega.

Ali nekaj Vaši prijatelji ne bi strinjal s

Kolikokrat smo se vzdržijo počne nekaj, ker smo skrbi kaj ven prijatelji morda mislijo o nas?

Kot je lepo, saj so naši prijatelji, se vedno ne vem, kaj je najbolje za nas. Ok, še vedno ne vedo, kaj je najbolje za nas, ampak tisto, kar je škoda v kar nekaj go?

Če obstaja nekaj, kar ste si vedno želeli storiti, vendar še ne, saj veš, vaši prijatelji ne bi odobrila, je zdaj pravi čas, da se malo sebičen in dejansko storiti. Morda je to napaka, ampak vsaj je priložnost.

Živijo sami

Morda ste vedno živeli z drugimi, ker ste vedno počutil varneje, ali pa zato, ker živijo s svojimi najboljšimi prijatelji je nekaj, kar si je vedno želel. To je zabavno, in dobiš, da imajo hihitanje in delati stvari skupaj.

Morda pa zdaj razmišljate o življenju, ki ga sami. Vaši prijatelji so umirjati, morda poroki, in v vsakem primeru nisi tako blizu, kot si nekoč. Poleg tega pa si samo želim, da sposoben narediti stvari, ki jih želite narediti brez skrbi nekdo drug.

To bi lahko pomenilo, ki prihajajo domov v 4am na weeknight, ali igranje glasbe na glas. To bi lahko pomenilo, zapusti posodo v koritu za nekaj dni ali hojo okoli gola. Karkoli že je, ki živijo sami vam daje toliko svobode.

Reči ne

Veliko nas nesebične ljudi, ki bi naredil vse, da prosim druge. Ampak včasih si morate naučiti reči No.

Če ste dejal, da vse svoje življenje za svoje prijatelje, na primer, jim pomagal z nasveti in splošno vedno biti tam za njih, da je čas, da si rekel, ni vsaj enkrat v življenju. Reči Ni res pooblastitvi in ​​zagotovo se počutite srečnejši. To pomeni, da je vaš čas, vaš čas in ne nekoga drugega.

Začetek vsega

Znova se začne lahko res grozno, vendar ni nič narobe s to početje. Če se vam zdi, kot da je vaše življenje udaril malo mrtvega koncu, bi morali resno razmišlja začenja znova. Imaš kaj izgubiti in vse, da pridobijo. Še več, čas je na vaši strani.

Povejte mu, da ljubezen ga

Če je fant si do ušes zaljubljen s, morate pustiti mu vedeti. Življenje je prekratko za zamujene priložnosti. Tudi če je tesen prijatelj in vas skrbi, kaj bi vaša izpoved storiti, da vaše prijateljstvo, morate popolnoma razkrije svoje občutke. Morda je najboljša odločitev ste kdaj je.

Uporabite Dating Site

Nikoli ne uporablja dating site prej? To je enostavno in dejansko nekako zabavno.

Čeprav bo veliko sporočil, ki jih prejmete od fantov je čudno in malo grozljivo, oni so tudi precej smešno preveč.

In nikoli ne veš, boste morda na koncu srečanja v princa na belem konju, ki ima v lasti otok. Mogoče.

load...