6 zanimivih dejstev, ki jih mora vsaka dama vedeti o parfumih | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

6 zanimivih dejstev, ki jih mora vsaka dama vedeti o parfumih

6 zanimivih dejstev, ki jih mora vsaka dama vedeti o parfumih

Psst... Lahko obdržite skrivnost? Bom deliti eno z vami. Če želite, da bi pritegnili fanta in ga počutijo sproščeno in udobno zraven vas, uporabljati parfum, ki vsebuje vonj vanilije.

Naj pojasnim, da deluje. Vi zagotovo slišal, da diši povezujejo močne čustvene reakcije. Vonj po vaniliji nas nagonsko pripelje nazaj v otroštvo. Seveda ni bilo vse v enem otroštvu prijetno. Toda ti žive spomini povezani z vanilijo kot sladko in enostavno malo torte, sladoled, počitnice, nedolžno veselje, mehkobo in skrbi, tolažba mlečno toplino vedno vedno pozitivna. Parfum z vanilijevim vonjem ustvarja cono udobja za človeka in naredi ženska, ki uporablja tako parfum videti preprosta, čista, iskrena in nečist v njegovih očeh.

Tu so ostali šest dejstev o parfum, da bi morala gospa poznajo.

1. Prvi parfum sega do 2000 let pred našim štetjem Kraj njegovega rojstva je bil starodavni Egipt. Ne boste presenečeni, da se naučijo, da se je imenoval "per fumus«, kar pomeni »skozi dim«. Prvi parfumi so kadila temeljil dišal začimb in zelišč, kot so koriandra in kadila. Prvi parfum kavo omenjena v starodavnih egipčanskih zapisov je bila ženska. Zanimivo je, da 4000 let kasneje, recept sestavin iz prvega v zgodovini parfuma je rekonstruirana David Pybus. Parfum "Ankh" je občutljivo sestava prvotnih mešanih zelišč in smole z zapiski citrusov daje videza, da prvotni kamelje trave in calamus, začimb ugotavlja, da je resnično odražala prvotno formulo, in medu in lesnih not kombiniranja popolnoma prikličejo v spomin, da je dimno aromo gorenja kadila.

load...

2. Prvi najbolj znani parfum modernem slogu, v Evropi je bil ustvarjen za kraljice Elizabete Madžarske leta 1370. To je bil znan kot "Madžarska vode" in vsebuje nianse rožmarina, timijana, rose, mete in Citronka bistvo v žganje. V tistem času so parfumerji z dodajanjem alkohola rešitve aromatičnih olj, ki so zaznamovali novo obdobje v izdelavo parfumov. Crabtree & Evelyn proizvaja "Madžarska Water", danes po prvotni zgodovinski receptu posodobljen s sodobno rob.

3. Moč dišave bo odvisna od tega, koliko visoke stopnje alkohola je bil dodan k parfum olja.

Eau fraiche ali "odišavljena megla" je najlažji dišeče koncentracijo olja - okoli 1%. Uporablja se predvsem za osvežitev obraza ali perilo.

Kolonjska voda vsebuje 2% - 5% dišavna olja. Zaradi svoje svežine, ta vrsta odišavljena voda je absolutno "vrnili" tega poletja. Biti nezasluženo pozabljena že desetletja, je Eau de Cologne narejena iz sodobnih materialov in spet postane trend. ZDA temelji parfumerija za "Atelier Köln", na primer, združuje tradicionalno za kolonjska voda olji citrusov z notami vanilije, vrtnice, vetiver, jantar in pačuli.

load...

Eden od najbolj priljubljenih vrsto odišavljena vode Eau de Toilette s koncentracijo eteričnih olj za 4% - 10%. To lahko doseže 17% - 20% v oblikovalec blagovne znamke.

Vodica parfum je bolj koncentrirana (odvisno od znamke, 8% - 15% ali 20% - 28%) in bolj širok kot toaletna voda. To traja pa dlje: do 6 ur, če gre za mainstream Eau de parfum in do 48 ur v umetniškem parfumeriji.

Pure parfum ima najvišjo dišeči koncentracijo olja - do 35%. Eden mora biti previdni in ne več uporabljati. Samo 2 - 3. Majhnih kapljic na prsih, se bo vrnil v vratu, za ušesi in na zapestju je dovolj, da naj ljudje uživajo svoj vonj, ko se približajo.

4. Če greste na zmenek, bo spogledljiva vanilije in sočno sadje je najboljša pojasnila parfum za crkljanje in pridobivanje blizu. Bujne šopek vrtnic v srcu svojega dišava se bo vam zdi skrivnostna in privlačna. To je najboljša izbira za večer sedacije in kdo ve, kje bo popeljal...

5. Izberi svežih citrusov in sveže zelene note čez dan v pisarni. Ti vonji vam dinamično, strokovno in pripravljena na delo sliko. Poskusi, da bi se izognili cvetlični srce zapiske, ko komunicirajo s strankami in sodelavci. Sweet aromatskih cvetlični dišave imajo čutno konotacijo. To ni tisto, kar dama potrebuje za projekt v svojem poklicnem okolju.

6. Uporaba Eau de Toilette, ko greš na razgovor za službo. Koncentracija tega Eau de Parfum omogoča pusti sled kot olfactive spomin na vas, ko ste odšli. To vam bo pomagalo izstopajo pred vsemi drugimi kandidati.

Vohajo je naš primarni občutek. To je preprosta, čeprav je zelo pomembno, da razmišljajo o tem vonjem, če želite graditi neko sliko na delovnem mestu, v javnem življenju, s prijatelji ali celo v romantičnem razmerju.

Ostani pametna, zdrave in lepe!

Ta članek je prisrčno vam prinaša Ekaterina Tsaranok. Če želite prebrati vse članke Ekaterina Tsaranok kliknite tukaj.

load...