8 nenavadne in nepričakovane uporabe laka za nohte | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

8 nenavadne in nepričakovane uporabe laka za nohte

8 nenavadne in nepričakovane uporabe laka za nohte

Lak za nohte je lahko poceni, vendar ne mečejo steklenice samo zato, ker ste dobili blizu dna. Obstaja na stotine, če ne na tisoče, praktične uporabe za jasno lak za nohte, razen dajanje sijaj za nohte, in tukaj je osem od precej bolj nenavadne tiste:

1. Odstrani bradavice

Če imate trdovratne bradavice, ki ne bo šel stran, nato pa izbruhne lak za nohte. Paint čez območje samo bradavico in že po enem tednu, bo bradavice ne bo več. Ne pozabite, da ne bo uporabil ta steklenico nohte spet, čeprav, ali pa morda širjenje virusa bradavico in dobili še enega.

2. Popravkov popolnoma razcepijo vezalke

Jasno, lak za nohte je odličen način, da se določi Pohaban vezalke, če nimate časa za nakup nekaj novih. Dip konce vezalke v neki lak za nohte in nato zaobrnil razplesti konča skupaj; pustite, da se posuši in jih lahko ponovno uporabi, ne da bi jim Krpanje več.

load...

3. Zaščititi čevlje iz prask

Če se boste držali iskanju prste ali pete svojih čevljev, zajetih v Tir znamk, nato pa lak za nohte lahko odgovor za vas. Paint nekaj jasno lak nad območji, ki se običajno scuffed in bo ustvaril trpežnega oviro, ki bo ščitil svoje čevlje.

4. Naredite gumbi ostali še dlje

Če vedno tipke na Vaše ali otroških oblačil, ki prihajajo izven, nato barve nekaj lak za nohte nad niti. To bo ustaviti niti, Krpanje, tako da so gumbi bo ostal na daljših in, še pomembneje, ne bo jih vedno setev ponovno vklopi.

5. Uporaba sili vonjem soli

Če ste ven in vidiš nekoga, ki je omedlela, je zelo verjetno, da nimate nobenih vonjem soli v torbici, ampak morda nekaj lak za nohte. Tako kot amonijaka v inhalant bo nekoga prebudimo iz Funt, tako da bo dim iz vaše nohte. Ne trdimo, da je najbolj zdrava in najboljši način, vendar je še vedno tako, da bi nekoga, če nimaš nič drugega pri roki.

load...

6. Waterproofs tekme

Camping izlet je lahko zelo zabavno, dokler ne ugotovite, da so vaši tekme mokre in ne more prižgati ogenj ali plinsko peč. Če se poglobite glave svojih tekem v nekaterih lak za nohte, preden greš, so zajamčene do stavke, ko jih potrebujete.

7. Preprečevanje rje obroči iz kovinskih posod

Če dna kovinskih posodah, kot Hairspray ali deodorant postanejo mokre, jih lahko pustite grde obroče rje na vašem toaletno mizico ali kopalnico polico. To se lahko ustavite dogaja slikarstvo dna posod z lakom za nohte in to jim bo preprečilo rjavenje.

8. Easy navojev iglo

Tudi pri najboljši volji na svetu, so časi, ko nit le ne bo šel skozi uho igle. Lahko ga polizati, ga lahko zasuk, ampak to je samo ne imeti. Torej, preden se zares izgubili živce z njim, dip nit v lak za nohte in nato ga razvaljamo med prsti. Ko se posuši je bo moralo togi in se enostavno nit.

Ali veste, nekatere druge namene za nohte? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...