9 slabih navad, ki ubijajo vašo motivacijo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

9 slabih navad, ki ubijajo vašo motivacijo

9 slabih navad, ki ubijajo vašo motivacijo

Kako se motivirati? Obstaja na tisoče knjig za samopomoč, vodila in videoposnetke o motivacijskih tehnik, vendar to ni važno, kako dolgo poslušati motivacijske guruja, vam pove, da se črpalka in gre za to, se bodo nekatere stvari samo sok, da je motivacija pravice iz tebe še enkrat.

Torej, tudi če ste motivirani prav zdaj, pa si oglejte v devetih od stvari, ki lahko počijo, da mehurček in si dosegel za to televizijo spet na daljavo:

1. Izguba pozabiti svoje cilje

Ali je to hujšanje, zaslužijo več denarja ali iskanju novega fanta, ne pozabi, zakaj je to, da počnete karkoli že je, da delaš. Osredotočanje preveč na sam nalogo, ne pa cilj je varen način, da bi si dal gor zgodaj.

load...

2. Ker enostavno moti

Ne bi se v skušnjavi motečih dejavnikov in se osredotočiti na nalogo v roki. Vedno je nekaj drugega, da jih raje delaš, ampak pustite, da šele kasneje. Povedali sami, da boste "vzemite kratek odmor" od vašega nalogo narediti nekaj bolj zabavno le ne bo delovala.

3. Nikoli še kako začeti

Ko ste naredili svoj um gor, dobil na z njim! Ne pozabite, jutri nikoli ne pride, in več, da greš off od začetka nalogo, težje bo.

4. Omogoča eno majhno napako, da ubije celoten projekt

Se ne odvrne eno majhno nazadovanje. Če si zastavil cilj, da izgubijo nekaj kilogramov, ki jih določen datum in ste zamudili ta cilj nekoliko, potem ne zaprete prehrane vse skupaj. Mogoče bi bilo, da si ni določiti realne cilje na prvem mestu.

load...

5. Obvestilo Pridobivanje negativnih ljudi

Vedno se najde nekdo, ki bo užitek v dežju na vašo parado, tako da jih ignorirati. Self-motivacija je vse o tem, kaj hočeš, ne kaj kdo drug misli, zato ne dovolite, drugi sok svojo odločenost.

6. Ni dovolj jesti

Ne sme uporabljati kot izgovor, ko hujšanjem, vendar, če ne jeste dovolj, boste zmanjkalo energije, zato se prepričajte, da ne gredo vsi ven na projektu in pozabi jesti ali pa bo zmanjkalo pare polovico pot skozi dan.

8. Giving up

Tudi ko se stvari težko, da je misel o tem samo-prepričanju, da najprej motivira jih jasno v tvoji glavi. Lahko zagotovo to storite!

9. Dolgčas

Dolgčas lahko ubil svojo motivacijo, hitreje kot karkoli drugega in da ste bolj dovzetni za problem odvračanja pozornosti. Ali dolgočasno nalogo prvi in ​​potem boste imeli zanimive bitov še vedno veselim.

10. Ob slabe novice za srce

Prejemanje slaba novica za vse vrste ni nikoli dobro in lahko občutite vaša motivacija izhlapi stran v trenutku. Poskusite in ločeno v tvoji glavi, od slabih novic iz naloge v roki in da si na pravi poti.

Odpustili gor je ena stvar, vendar z vzdrževanjem, da motivacijo dogaja je popolnoma drugega. Nastavitev realne cilje in ostati osredotočen, čeprav vam bo pomagal doseči te cilje.

Katere druge slabe navade lahko ubije našo motivacijo? Vas prosimo, da delite svoje motivacijske nasvete in motivacijske tehnike v komentar oddelku spodaj.

load...