9 smešnih kratkih šal, da bi se vaš partner smejal | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

9 smešnih kratkih šal, da bi se vaš partner smejal

9 smešnih kratkih šal, da bi se vaš partner smejal

Kaj so 10 neverjetno smešne kratke šale, ki lahko vaš partner smeh?

Pomen smeha v razmerju ne bi smeli podcenjevati. Humor lahko odpravila nerodnih situacij v prvi ali drugi dan, in to lahko tudi obdržati odnos cvetoč, ko so razmere in okoliščine, grozi, da se na vrhu vaju.

Tako kot skupni interes, kot tudi skupne vrednote, skupni smisel za humor krepi vezi med dvema osebama. Ko eno - ali oba - vas je bila slab dan, lahko pade nazaj na nekaj šale, da dvignite žganja.

load...

Humor lahko prepreči argumente dobili izpod nadzora in da se zavedaš, da ste bili tako že malo neumno s svojimi besedami in obtožbami. Humor je lahko velika ploščad, ki opozarja, da ne bo življenje tako resno, in da vedno poglej na svetlo plat stvari.

In kot sama ljubezen, smeh je vedno tam za vas.

Osebno mi je všeč, ko mi je moj fant pove kakšno šalo. Vedno ve, kako žgečkanja svojo smešno kosti, in njegove šale nikoli ne da bi me hihitanje. Smeh je privlačna. Ko sem nasmeh in smeh skupaj s svojim partnerjem, sem sodijo še bolj v ljubezni z njim. To rampe gor željo. Ste si delijo v pozitivnosti in sreče, in to je neverjetno.

load...

Torej, če ste vi in ​​vaš partner ne smejali veliko v zadnjem času in jih nekaj dobili hihitati, tukaj je 10 neverjetno smešne kratke šale, da se boste tako smeh. In najboljša stvar je, da ne bo dolgo, sploh, da se naučijo:

"Človek je sedel doma, ko je slišal trkanje na vrata. Odpre vrata in zagleda polža na verandi. On pobere polža in ga vrže tako daleč, kot je mogoče. Tri leta kasneje se je nekdo potrkal na vrata. On jo odpre in vidi isto polž. Polž pravi: "Kaj za vraga je to? '"

Tale razpoke me vsakič. Povejte, da je to vaš partnerski kadarkoli želite. To je vedno zagotovljena dvigniti nekaj smehlja!

"Trije moški so obtičali na zapuščenem otoku našli čarobno svetilko, ki vsebuje duh, ki jih podeljuje vsako eno željo. Prvi človek želi, da je bil z otoka in nazaj domov. Drugi fant želi isto. Tretji fant pravi: "Jaz sem osamljen. Želim si, da moji prijatelji so bili spet tu. «

Ne morete premagati dobro šalo "Trije moški. Ta je moja najljubša. Ključ za dobro šalo, je, da je vedno nekdo na lepljivo konec stvari. Nekdo mora vedno pride do nesreče.

V tem primeru, je Nesrečni tretji človek, ki je preveč neumen, da zavedaš, da je vse, kar mora storiti, želja se je vrnil domov!

"Mati," Kako je bilo v šoli danes, Patrick? "

Patrick, "Bilo je res super mama! Danes smo naredili eksplozivov! "

Mati, "Oh, to počnejo zelo fancy stvari z vami v teh dneh. In kaj boste počeli v šoli jutri? "

Patrick, "Kaj šolo?" "

Haha! Ta šala je samo ena od teh neumnih, igrivih tiste, ki vedno dvigne razpoloženje in dobi oba smejala. Povejte to eno, če želite dvigniti nasmeh in se romantično s svojim partnerjem.

"Kjer je volja - tam je relativno!" 

- Ricky Gervais

Je Ricky Gervais eden najostrejših umov v komediji prav zdaj? Mislim, da. Pick primeren čas, da se ogenj to ena in ga boš imel več kot sod.

(Nasvet - ne povedati na glas pred sorodnika !!)

"Taylor Swift pomahala fanta včeraj in ni val nazaj... Torej, da bo imela nova album prihaja jutri." 

- Will Ferrell

Will Ferrell je moral biti tu nekje. Zvezda hit komedije, kot so Zoolander, voditelj in Wedding Crashers, je eden izmed najbolj smešnih ameriških akterjev na planetu zdaj. Ta dig na pop Starlet Taylor Swift je na mestu.

"Mislil sem, da možgani je najpomembnejši organ. Potem sem mislil, poglej kaj mi je povedal, da je. "

To je pametno razpoka bolj prefinjeno mislih. Če je vaš partner se muh kot malo intelektualec, tresk to šalo, da se mu smejali.

"Prišlo je odmor zapor in sem videl pritlikavec povzpnemo ograjo. Ko je skočil njen sneered me je in sem mislil, tudi to je malo vzvišeno. "

To je smešno. Še enkrat, to je samo kratka, ampak to je sladko in zelo smešno.

"Mlad fant vstopi v trgovino brivec in brivec šepeta v svoji stranki. "To je najbolj neumna otrok na svetu. Glejte, ko sem to dokazati z vami. " Brivec postavlja dolar račun v eni roki in dve četrti v drugo, nato pa pokliče fant nad in vpraša: "Kar hočeš, sin?" Deček je na četrti in liste. "Kaj sem ti rekel?" povedal Barber. "Ta otrok nikoli ne izve!" Kasneje, ko stranka zapusti, vidi enako mladega fanta, ki prihaja iz trgovine sladoled. "Hej, sin! Sem, da lahko nekaj vprašam? Zakaj ste vzeli četrtine namesto dolarja račun? " Fant polizala svoj stožec in odvrnil: "Ker je dan vzamem dolar, je igre konec!"

Ta je nekoliko daljša od vseh šal dani skupaj na tem seznamu, vendar menimo, da je dovolj smešno vključiti. Ko ste ga naučili, boste imeli vaš partner valjanje po tleh od smeha.

load...