Ali cigarete povzročajo izgubo teže? 10 zanimivih dejstev o kajenju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Ali cigarete povzročajo izgubo teže? 10 zanimivih dejstev o kajenju

Ali cigarete povzročajo izgubo teže? 10 zanimivih dejstev o kajenju

Dejstvo je, da je veliko ljudi, ki quit kadilsko izkušnjo nekatere telesne mase, ampak to je toliko, kot je zaradi ljudi, ki jedo več, da bi svoje misli od cigaret, kot jo ima opraviti z vsemi lastnostmi hujšanje tobaka. Bodimo topi o tem, kajenje povzroča nekatere grozne bolezni, ki se bo, da boste izgubili težo, in si niti ne želim razmišljati o tem! Nihče ne more pretvarjati, da ne vedo, o negativnih učinkih kajenja ima lahko svoje telo. Torej, tukaj, gledamo na nekaj manj znanih dejstev o kajenju:

1. To ni nikotin, ki je škodljivo

Nekateri ljudje uporabljajo izgovor, da so nikotinski nadomestni zdravljenja prav tako škodljivo, kot kajenje kot izgovor, da ne poskusite in nehal. To je popolnoma neresnično. Nikotin sam po sebi, je relativno varna, je na tisoče drugih spojin v cigaretah, vključno z več kot 50 rakotvornih snovi, ki storijo škodo.

2. Rezanje nazaj je ravno tako slabo, kot ni odnehala sploh

Študije so pokazale, da nima rezanje nazaj na število cigaret veliko, če sploh, koristi za zdravje za kadilce. Čeprav je za nekatere, rezanje nazaj je lahko prvi korak k opustiti kajenje, so raziskovalci ugotovili, da kadilci, ki se zmanjšati nagibajo k pripravi bolj globoko na cigarete in jih dim vse do konca, tako da so dobili le toliko nevaren dim v svojem telesu , kot so bili, preden jih zmanjšati.

load...

3. Ne moreš preprečevanje posledic kajenja z zdravo prehrano

Nekateri ljudje verjamejo, da če se sprejme, in sicer zdrav življenjski slog, potem kajenje ne bo imel isto slabo vpliva na njih. To je bilo dokazano, da je popolnoma narobe. Kajenje efekti skoraj vsak organ v telesu in ni prehrana ali življenjskega sloga izbire, ki jih lahko sprejme, da bodo preprečili škodljive učinke kajenja.

4. Število kadilcev se zmanjšuje

Vse oglaševalskih akcij in drugih nobenih ukrepov za nekadilce, ki so bili dani v mestu se počasi imajo pozitiven učinek. Število kadilcev je Amerika, za primere, je danes padla s 45% prebivalstva leta 1965 na samo okoli 20%.

5. Lahke cigarete niso nič boljše za vas

Cigarete so označeni kot "light", so za vas nič boljši od rednih narave. Oni vsebujejo manj katrana in drugih škodljivih snovi, ampak kadilci, ki se preusmerijo na lahke cigarete ponavadi kadijo več od vsake cigarete, da nadomestilo za nižjo nikotina.

load...

6. Zdravniki uporablja za predpisovanje kajenja za bolnike

Verjeli ali ne, nekateri zdravniki uporabljajo priporočiti, da njihovi bolniki, ki so zboleli zaradi stresa začeti kaditi kot način za ublažitev simptomov.

7. Nikoli ni prepozno, da zaprete

Še en razlog, da nekateri ljudje dajejo za ne odvajanje od kajenja je, da je prepozno, škoda in je bilo storjeno. Dejstvo je, da ne glede na starost ste, odvajanje od kajenja lahko podaljša življenje. Če ste stari 50 let in si nehal danes, boste prepolovite možnosti za smrt zaradi odvisnosti od kajenja bolezni. Če odnehaš, preden ste 35, boste zmanjšali tveganje za 90%.

8. Običajno traja nekaj poskusov, da opustijo kajenje

Mnogi kadilci ne uspešno odreči prvič navado, zato ne obupajte na obupal, samo zato, ker vam ni uspelo enkrat.

9. Ne gre samo za vaše zdravje, da si znova, ko si nehal

Skoraj vsak nobena akcija kajenje, ki je bil tam osredotočena na tveganjih kajenja na zdravje in se niti ne omenja številne druge ugodnosti, ki jih uživajo, ko si nehal. V samo enem tednu, se boste počutili bolj pozorni in se boste lahko poskusili hrano bolje in celo vonj zraka!

10. Ni dvoma, da kajenje ubija, ampak to še ni vse, kar počne

Nekdo bo vedno lahko citiram statistiko, ki kaže, da ljudje umirajo zaradi drugih vzrokov več kot oni o kajenju, vendar to ne spremeni dejstva, kajenje ne bi ubil. Ocenjuje se, da bo kajenje traja več kot 10 let off življenja povprečnega človeka. Karkoli, za vsako osebo, ki umre od odvisnosti od kajenja bolezni, še 20 ljudi je njihova kakovost življenja močno oslabljena s kajenjem povezanih bolezni.

Katera druga zanimiva dejstva o kajenju želiš dodati na naš seznam?

load...