Ali gospodje raje plavajo? 10 mitov o plavuših, da bi morali prenehati verjeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Ali gospodje raje plavajo? 10 mitov o plavuših, da bi morali prenehati verjeti

Ali gospodje raje plavajo? 10 mitov o plavuših, da bi morali prenehati verjeti

Busty blondinke, neumna blondinke, blondinke imajo bolj zabavno, gospodje raje blondinke... Seznam je skoraj neskončen od manj kot laskavo, lastnosti, značilne za dekleta z blond lasmi. Torej, ali obstaja kaj, da ga sploh? Ali obstaja nekaj, kar v genskem ličila z blond las dekle, ki vpliva na njeni ravni IQ? Če je to res, potem je tam neke kemikalije v blond barve za lase, ki ima enak učinek? Raziskujemo nekaj mitov zate, da bi končno dobili resnico o blondinkah:

Mit 1: Blondinke so neumni

Za let, so blondinke predstavljena na televiziji in v filmih kot malo, dobro, sendvič primanjkuje piknik. Od Paris Hilton do Marylyn Monroe, so blondinke videli, da je krasen, vendar Dippy in odkrito povedano, nekaj znanih blondinke res niso pomagali, da bankrot ta mit. Seveda, da ni znanstvenih dokazov, da dokaže to na kakršenkoli način, čeprav nekateri mislijo, da je mit izvira iz antičnih časov, ko so bili nekateri rimske ženske, ki beljene lase vplivajo hlapi super močno belilo, ki so s pomočjo takrat!

Mit 2: Blondinke so zapeljiv

Vsak človek išče svojo blond Senzacija, kajne? Ne, narobe in to je še en mit ujeli. Raziskave so pokazale, da so blondinke tako kot verjetno, da bo en sam, kot kdorkoli drug. Dejstvo je, statistično, je rdečelaske, ki imajo več možnosti, da najdejo partnerja.

load...

Mit 3: Blondes dobili razvajen

Ta prihaja iz citirani statistike v časopisu, ki je navedel, da blondinke dobili več svoj način. Pravzaprav, statistika je pokazala, da je lepe ženske na splošno, blondinke, kot tudi rjavolaske, ki dobijo več o tem, kaj hočejo. Kot pravijo, so laži, in potem je statistika.

Mit 4: Naravni blond lasje so redki

Nikoli ne moreš najti blondinka, ko ga potrebujete! No, v resnici je to res, saj naravne blondinke predstavljajo le 4% celotnega svetovnega prebivalstva.

Mit 5: Blondinke bodo izumrle

Po mnenju znanstvenikov je to res preveč. S temnimi lasmi - blond sklopke za lase, temno gen lasje na splošno prevladuje, ko so otroci rojeni in znanstveniki so napovedali, da bodo plavolase izginili iz zemlje v okolici le 200 let časa od zdaj. Poglej s svetle strani, to pomeni, če si blondinka, res nekaj posebnega!

load...

Mit 6: Blondes, da moški bolj neumni

To je zanimiv twist na neumna blondinka mita. No, včasih, moški podzavestno posnemajo blondinka stereotip, ko so z eno. Toda to je popolnoma stereotip, ne dejstvo!

Mit 7: Blondes videti mlajša

Ta je dejstvo. Sejem las potemni s starostjo, tako da je Blonder ste mlajši izgledaš.

Mit 8: Gospodje raje blondinke

To, seveda, je mit ohranjali predvsem v filmski industriji. Če ne bi bilo, z le 4% svetovnega prebivalstva pa blond, bi bilo treba ogromno zelo razočaranih moških tam!

Mit 9: Blondes imajo bolj zabavno

Vemo, da ni nobene razlike med naravno blondinko in naravni brunette, razen barve svoje lase. Na voljo je samo malo resnice v tej izjavi, čeprav, kot so ljudje, ki barva svoje lase bolj verjetno bolj odhodne osebnost na prvem mestu in svetlejšo barvo las bo dala občutek bolj samozavestni.

Mit 10: Blondes dobili vse pozornosti

Možno je, da je to res! Zaradi serotipizacij da blondinke trpijo, lahko ljudje gravitirajo k blondinka na zabavo, vendar ne pozabite, statistično, blondinke poročiti prej, vendar mnogi od njih razvezo bolj pogosto, tako da morda to dodatno pozornost je dejansko tako plitvo, saj je stereotipov je.

Torej, gospodje raje blondinke? Ali veste, nekatere druge mite o blondinkah, da bi morali vsi prenehali prepričanje? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...