Kaj je res v vašem parfumu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Kaj je res v vašem parfumu?

Kaj je res v vašem parfumu?

Dame, kaj so nekateri od razlogov, ki jih uporabljamo parfum? Vonj čist? Da bi se počutili sveže? Da bi se počutili elegantno, elegantno in privlačno? Za prepričani?

To so le nekateri od razlogov, zakaj sem - in prepričan sem, da ste - nositi parfum, še posebej na večerni izhod.

Ampak to Zastavlja se vprašanje: Zakaj parfum vsebuje toliko zoprne sestavine, če je njegov cilj, da bi nas počutijo zaželene?

Glej, opravljajo še ni vse srca in cvetje. Dejstvo je, drage dišave po vsem svetu, kar mnogi od nas plačati majhno bogastvo za, vsebuje svoj delež odvraten sestavin, da večina od nas nikoli ne bi spray nad svojim telesom, če bi dejansko vedel, da so tam.

load...

Ampak zato, ker se ne zavedamo njihovega obstoja, zajemajo smo se v vprašljive sestavine po vprašljivo sestavine. In to je čas, da se ustavite.

V zadnjem času so blagovne znamke dobili svoje delujejo skupaj in so zamenjali resnično grozno sestavin za sintetične narave. Ampak oni so še vedno v veliki meri strašljiva - in včasih celo krut. Oglejmo si nekaj glavnih storilcev kaznivih dejanj, ki so verjetno v nekaj svojega parfuma.

Bodite opozorjeni, čeprav, ker to ni za tiste s slabim srcem!

Blata

Da. Blata.

Najdemo v parfume blata je navadno ekstrahiramo iz analne žleze Civet mačkah. To ni samo ogabno, ampak je tudi zelo nepošteno na žival.

Svetovna društvo za zaščito živali, ki je bila preiskuje resničnost cibet trgatev, in da je to povedati o tej zadevi:

"Živali se hranijo v majhnih kletkah let. Vsakih nekaj dni varuhi strganje Civet ven iz analnih vrečk, boleč postopek (da ne omenjam eno od najhujših delovnih mest na svetu). "Nekateri dragih luksuznih blagovnih znamk, so priznali, da se z uporabo Civet v svojih izdelkih.

load...

Bobrovina

Veš kaj blata so, a veš, kaj bobrovina je?

"Bobrovina, A usnjatimi emisije iz genitalnih vonj vreče iz ricinusovega bobra."

Kot črpanje blata, pridobivanja bobrovina je tudi krut postopek; bobri so običajno ujeti in nato ubili.

Obe moški in ženske imajo Castor mešičkov, in oba sta namenjena. Bobrovina, potem, je pravzaprav zelo produkt industrije zamrznitve. Bobri so odrte zaradi njihovega krzna, in žleze se odstranijo.

Ambra

Ambra zveni nenavadno - in to je.

Prav tako je precej ogabno.

In to je tudi v parfum.

Torej, kaj je to? Ambra je vomitous stranski produkt prebavnega sistema ogroženega kita glavača. To pride iz njihovih želodcev bolezni, včasih zaradi njih je bruhati gor.

Drugi časi, pa je sperma kitov ga izločajo.

Kakorkoli, ko je ven, se je prenesla na nekaterih parfumov.

Tudi na ta dan, to je cenjen kot prava stvar, ki ga proizvajalci parfumov.

Infant iztrebkov

Kaj?!

Mislim, resno.

Kaj?!?

Čeprav ne vemo, kako proizvajalci parfum uspelo izvleči dojenčkov iztrebke, prav tako ne želijo vedeti. Nevednost je res sreča včasih.

Toda kljub temu so ga dobili, dobili pa so storili - in ti si tisti, ki se wafts v njem, kot ste dobili dolled za zvečer ven.

Ni kul sploh.

Musk

Musk zveni nekako kul. Sliši se kot mraku ali Mošusni vonj, in spominja na poletje.

V resnici pa je zelo, zelo drugačna.

In zelo temno.

Musk je pravzaprav spolno izločanja (ali smo res pričakovali kaj manj?), Da se izloči iz žleze svojih povprečnih moških Pižmarji.

Na žalost so moški mošus Deers lovijo toliko časa zdaj in tako v veliki meri, da so si skoraj izumrli.

Zaradi tega je mošus mislil, da je vreden okoli "3 -. 4-krat svoje teže v zlatu"

Ki pojasnjuje, zakaj mi je moj zadnji parfum stane toliko denarja. Huh.

Dimetil sulfida

Dimetil sulfid ima res znanstveno ime, in to je dejansko eden od najbolj močnih kemikalij, ki se uporabljajo v industriji parfumov. Pred njeno kemično spremeniti, da se boste dišiš, oddaja vonja zelo podobno vrečo surovin čebule.

Neprijetno.

To je dejansko najdemo v čebuli in belušev (zaradi česar je vaš urin vonj smešno), in se uporablja v svojih parfumov za krepitev rosiness olja geranije je.

Prav tako posnema vonj morja.

Costus Oil

Costus olje je danes prepovedano - in za dober razlog.

Skoraj izumrli v svoji rodni Indiji, je poročala tudi, da je treba preobčutljiv, ki je verjetno glavni razlog, da je bila prepovedana za vedno.

Pred nekaj leti pa je bila zelo pogosta sestavina v parfumeriji.

Toda kaj je to vonj po? Moker pes las.

Lepo.

Merkaptanov

Merkaptanov so skupina kemikalij.

Zelo smrdljivih kemikalij.

Njihov vonj je tako slabo, da je to pogosto v primerjavi z gnitje zelje. To je tudi v človeškem plina. Torej, zakaj za vraga se uporablja v mnogih parfumov?

Ni jasno, razlog, zakaj je parfum industrija meni, da je treba uporabiti merkaptanov, vendar pa je vsaj uspelo podcenjevati njene nepremagljiv vonj všeč jolly dobre športne so.

Device

Če ste prebrali popularni roman Parfum, boste vedeli vse o nori genij pomastar je umorila device in pridobijo svoj vonj, da bi lahko to steklenico v svojih parfumov.

Bil je gotovo jezen v redu, in da nekako šokantne vedenja spada v fikcijo.

Samo, dišava laboratorij odločila, da zajame vonj device, ne da bi jih dejansko najprej ubijanje. Ni bilo sodeluje prelivanje krvi, in so dobili vonj uporabo polimernih igle.

Parfum je bila omejena količina niz. Lahko verjetno kupil steklenico za več tisoč dolarjev, če si res želiš.

V nasprotnem primeru, si pač moral, da se držijo z kita bruhanju, kot vsi ostali...

load...