Kaj naj dobi ženo za njen rojstni dan? (nekaj nasvetov za moške) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Kaj naj dobi ženo za njen rojstni dan? (nekaj nasvetov za moške)

Kaj naj dobi ženo za njen rojstni dan? (nekaj nasvetov za moške)

To je res čudno: Mislil bi si, da dlje ste znana oseba, lažje bi bilo razmišljati o darilo ideja za rojstni dan. Konec koncev, tvoja žena je nekdo, ki ga je treba vedeti, od znotraj navzven, kajne?

No, ne čisto. Stari pregovor, da so z Venere moški so z Marsa in ženske še vedno obroči res, in čeprav morda veste, kaj je vaša žena smeh in kaj je njen jok, verjetno še vedno ne vedo, kaj je njen najljubši kozmetične blagovne znamke je ali da obožuje torbice.

Kot taka, ki odloča, kaj jo je dobil za rojstni dan, ni enostavno. Naredite eno napačno potezo in lahko povzroči njeno ire do te mere, da ona ne govori, da vas za en teden.

load...

"Ne morem verjeti, da mi je dal te potiskane ogrlico! Moral bi vedeti, da sovražim ta slog! "

Da bi se izognili popolno katastrofo, tukaj so 10 idej za kaj, da bi dobili svojo ženo za njen rojstni dan.

Svečo Lit Večerja

Ti pa res ne more iti narobe z večerjo ob svečah. To kaže, da vam ni vseeno zanjo in da ji pomeni svet za vas.

In, hej, to je veliko bolje kot ob njo ven na hamburger.

Vse ženske ljubijo svečah večerje za rojstni dan. To je neverjetno romantično gesto s strani človeka. Lahko bodisi gostila svojo večerjo ob svečah doma, ali pa bi lahko svojo ženo ven classy restavracijo. Karkoli se boste odločili za to, da ste na zmagovalca tukaj.

load...

Spa boni

Ženske radi se razvajati, to je dejstvo. Ženske, ki trdo delajo v tednu pred prihodom domov kuhati večerjo, čisto hišo in rešila finance si zaslužijo počitek zdaj in potem.

In za rojstni dan je idealen čas za tak počitek.

Torej, zakaj ne obravnava ljubezen svojega življenja, za nekatere spa bonov? Ona bi lahko dejansko uporabljajo samo nekaj ur, da sama uživa. Saj ni treba iti z njo; Samo ji povejte, da ste mislili na njeno dovolj, da bi jo dobili bone.

Nakit 

Čeprav so večinoma vse ženske cenijo nakit za rojstni dan, si lahko še vedno kaj narobe z nakupom ji nekaj, kar ni njen stil. To je kot fantje s športnimi ekipami: Če je vaša žena kupili vstopnice za ogled Manchester United, čeprav jih podpirajo Manchester City, ki jo bo zelo čemeren. Ne boš verjeti, da je še vedno ne ve, katera ekipa podpirate!

Če niste prepričani o tem, kaj slog nakita tvoja žena ima rad, lahko prosite prijatelja njen nasvet. Nakit je drago, da ne želite, da se kar napačne izbire tukaj.

Kuhati večerjo

To je edina možnost, če veš, kako kuhati. Ne moti kuhanje večerje za njo, če še niste dobili prvo pojma o kuhanju (ali celo ve, kje je kuhinja), ker je zadnja stvar, tvoja žena želi na njen rojstni dan, je treba poslušati, da si vprašal "Draga, kjer so solinah? «in druge take vprašanja celo noč!

Prav tako ne želijo, da pokličete na ogenj most.

Če pa ste kaplico roko na kuhanje, bi morali v celoti upoštevati kuhanje ljubezen svojega življenja, njena najljubša obroka. Cook ji nekaj pomembnega, ki kaže, da jo ljubim.

Take Her Nakupovanje

Vemo, vemo. Vsa ta leta ste bili skupaj, ste popolnoma jo sovražil, kadar je žena vlekli ven na nakupovalni izlet. Misel, da so ujeti v prometni center v soboto popoldne, ko je vaš nogometna ekipa začenja nekaj kilometrov stran pošlje mravljince navzdol hrbtenici.

Toda zdaj, da je tvoja žena rojstni dan, je čas, da se ji prepustite, ki jo dejansko izločitvijo nakupovanje. Dajte ji nekaj denarja, da preživijo, ali ji nudila svojo kreditno kartico. Naj jo uživa sama, ki poskuša na obleke in brizganja ven na nekaterih vesti.

Nakup njo osebno darilo

Moški niso preveč fussed, ko gre za osebna darila.

"Res ne skrbi, če je moje ime na moji vrč," pravijo. "To je samo vrč."

Ženske pa radi prilagojene darila, kot so prilagojene skodelice kave ali foto okvirji.

Osebna darila so res poceni, preveč, in jih lahko ponavadi poberem iz lokalnih domačih trgovinah za nekaj dolarjev.

Nov Watch

Nova ura je nekaj veliko deklet želijo, tudi če tega ne rečem. Včasih smo se vzdrži povedali naše partnerje, ki bi radi, novo uro, ker ne želimo, da se zdi, materialistično ali ne želimo naš mož je reči, da nas "to je samo ura. Ne moreš preverite čas na telefonu, namesto tega? "

To ni bistvo! Ženske radi imajo lepe stvari zaviti okrog zapestij, tako da je treba v celoti upoštevati že tvoja žena čisto nov, krasen-videti uro.

Kože Set

Verjeli ali ne, tudi tvoja lepa žena ne bo popolna koža ves čas. Naša koža ni enostavno skrbeti, in mnoge ženske soočajo vsak dan bitke poskušajo obdržati madeže in pogoje - na primer luskavico - v zaliv.

Nakup tvoja žena na nego kože set za rojstni dan je razvidno, da ste resnično razmišljanje o njej in hočeš videti zdrava in lepa v vsakem trenutku.

Nov Handbag

Dekleta potrebujejo torbice, kot so fantje potrebovali denarnice. Seveda, torbice so večji in pogosto dražje, vendar so potrebni luksuz.

In bolj krasen torbico, bolje je.

V nekaterih pogledih je torbica je več le dodatek; to je tudi modna izjava, ki je kot dodaten kos oblačila. Če veste, da lahko vaša žena delati z novo torbico, zakaj ne vlagajo v draga tista, ki bo prinesel svojo veliko ljubezen in veselje za naslednjih nekaj letih?

Amazon Gift Card

Ok, bomo to priznati. Imaš nas: Ženske ljubezen, da bi porabili denar in tvoja žena je verjetno nič drugače.

Radi nakupovanje na spletu in dodajanje elementov v našem seznamu želja. To nam daje trenutni užitek, ampak to je samo škoda, da ne moremo narediti bolj pogosto!

Veliko darilo za svojo ženo za njen rojstni dan, je Amazon darilno kartico, ki vam jo porabijo nekaj $$$ na stvari, ona je bila želijo za dolgo, dolgo časa.

Katere so vaše najljubše rojstnodnevno darilo idej za njo?

load...