Kaj storiti s starimi revijami? 10 ustvarjalnih umetniških in obrtnih idej | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Kaj storiti s starimi revijami? 10 ustvarjalnih umetniških in obrtnih idej

Kaj storiti s starimi revijami? 10 ustvarjalnih umetniških in obrtnih idej

Ali imaš kup starih revij poseda nabira prah? No, ne vržejo ven, ker obstaja sto in en stvari, ki jih naredite z njimi. Get your škarje in obrti lepilo ven, tukaj je 10 genij zvita načinov uporabe starih revij:

1. Kraj preproge

Iztrgal strani vaše najljubše revije, ki vsebujejo velike, barvite slike. Ponovno krat strani na pol, nato pa pol, nato pa še enkrat, tako da boste imeli debelejši kvadrat, z zaobljenimi robovi. Nato razporedite kvadratov prenese v velikih kraj mat oblik, s pomočjo selotejp na hrbtni strani, da se vse drži skupaj. Šivati ​​dol šive s šivalnim strojem in imate svoje, domače in zanimivo mesto preproge. Lahko jih nato zapremo z nekaj slojev pečater lepila za dodatno trpežnost.

2. Pokrov prenosniki in revije

Kaj storiti s starimi revij? Prefekt način, da prilagodite svoje zvezke in revije so jih pokrijemo s strani iz starih revij. Pokrijte svoje recepte knjige s slikami vaših najljubših živil in vašo hvaležnost revije s slikami stvari, ki jih imate radi. To je preprost in enostaven način, da bi dolgočasne stare zvezke videti veliko bolj zanimivo.

load...

3. Ustvarite svoj pop art

Pustite domišljiji prosto pot s samo nekaj starih revij, obrtno pene krovu in nekaj pečater lepilo. Cut strani revije na rezine in se dogovorite o pene krovu v vzorce, ki vam najbolj ustreza. Poskusite z vztrajanjem na temo z obema, kaj je na slikah in barve za bolj presenetljiv učinek.

4. Nails, da vas bodo opazili

Tu je še en kul ideja o tem, kaj storiti s starimi revij: če ste dolgčas z eno barvo nohtov, potem poskusite to za nekaj malo drugačnega. Paint nohte prvič, z belim lakom za nohte in pustite, da se posuši. Dip en žebelj v nekaterih drgnjenje alkohola za približno trideset sekund in nato stran tiskanja navzdol na vaš noht. Pustite papir na vaš noht še trideset sekund ali tako in besede iz tiska se bo prenesla na vaš noht. Ko je suha, dodamo plast jasno lak za nohte za bolj polirani učinek.

5. Naredite svoj ozadje

To ni za vas, če iščete subtilno videz, vendar je lahko super za funkcijo steno v sobi. Ne samo držijo vse stare slike na steni, čeprav, izberite slike s temo, na primer slike tropskih plaž, in poskusite in jih razporedite tako, da so barve diplomiral iz ene strani zidu na drugo.

load...

6. Revija Halloween obleko

Da, lahko naredite obleko iz starih revij in jih dajejo fantastično Halloween kostume. Potrebovali boste nekaj stare revije, Velcro, nit in šivalni stroj in najdete vsa navodila tukaj.

7. Daj stari kovček za novo življenje

Še ena kul ideja o tem, kaj storiti s starimi revij je dati novo življenje v starem kovčku. Vse, kar potrebujete za to, je uničena star kovček, kup revij, škarje in nekaj tesnilno lepilo. Izrežite slike, ki jih je všeč in jih urediti, naključno, v kovčku, ki jih držijo v in žig. Lahko uporabite slike mest, ki ste jih obiskali, ali destinacij boš radi potovati. Še več, ne boste imeli nobenih težav pri spotting vaš kovček na letališču prtljago vrtiljaku!

8. Party girlande ali cvetličnih aranžmajev 

Kaj storiti s starimi revij? Ustvarite nekaj vence stranke ali cvetje, ki uporabljajo stare revije! Namesto nakupa barvni papir, da bi vence za stranko, okrasite svoj dom z venci (ali cvetje), ki od svojih najljubših fotografij iz modne revije. Za venci odreži slike v ličnih trikotnike in jih obesite na nit po sobi, ali pa rože s preklopom revij strani v lepih cvetličnih oblik.

9. Jih samo visi na steni 

Če ne more nositi misel solzenje svoje stare revije, nato pa ustvarite prikaz njih na vaši steni. Vse kar morate storiti je, da jih obesite na nekaterih obešalniki, razporejeni lepo na steno in jo lahko občudujemo pokrove kadarkoli želite, in jih sneli ponovno prebrati preveč.

10. Reci z revijami

Ustvarite svoj sporočilo razpoloženje s strani iz starih revij s izrezovanje črk besede in jih z vztrajanjem na krovu ali neposredno na steno. Sporočilo je odvisno od vas, bi bilo "seks, ljubezen, smeh" ali "You Can Do It", ali kaj pa "zmanjševanja, ponovne uporabe, recikliranja."

Kaj storiti s starimi revij? Kakšne so vaše najboljše ustvarjalne umetnosti in obrti ideje za odrasle?

load...