Kako komplimentirati žensko? 8 pohvale, da ženske pogosto najdijo žaljivo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Kako komplimentirati žensko? 8 pohvale, da ženske pogosto najdijo žaljivo

Kako komplimentirati žensko? 8 pohvale, da ženske pogosto najdijo žaljivo

Vsakdo ima rad, da je treba pohvaliti, ampak ženske so zelo dobri, včasih, ob branju bolj v ustne, kot je v resnici pomeni. Tudi najbolj dobronamerni, nedolžne pripombe lahko napačno razumljen in pustite darovalec ti kompliment sprašujete, kaj za vraga so povedal narobe. Nekateri pohvale, čeprav so lažje kot drugi, da se na napačen način, tako da tukaj so osem pohvale, da je najbolje, da bi se izognili, ali jih lahko sprejme kot žalitev:

1. Imate veliko osebnost

Kaj je narobe s tem? Sliši se kot odlično dopolnilo, da dobimo nekoga, vendar je enostavno vzeti v napačno smer. Dekle je lahko zelo inteligenten, zabavno ljubeč dekle, ampak ona še vedno hoče vedeti, da je videti božansko. Torej, kaj praviš tu? Lahko je nekaj takega kot: "Ne skrbi, da niste dobili izgleda, vaša osebnost, da bi za to?"

2. Vi ste lep in ljubki

Ljubki, je slaba beseda! Ljubki sredstva Chubby v najboljšem ali celo maščobe v najslabšem primeru. Ljubki tudi nekako kaže na pomanjkanje inteligence. Ste v bistvu primerjavo dekle za nekaj podobnega medvedek. Nekaj, kar je mehko, stisne in ni ravno pametno.

load...

3. Ti si moja lepa mala stvar

"Ne, sem niti malo nisem nežive objekt, prav tako pa si me lasti!" - to je, kako lahko vaša punca odzvali na to kompliment. Kompliment, ki nakazuje lastništvo dekle se bo užaliti, vendar sladka si morda mislite, da se sliši.

4. Ti očisti do dobro

Ok, tako da vemo, kaj pomeni tukaj, ampak ne bi "pogledaš lepa nocoj", je malo bolje? Kaj ste res rekel, da damo s tem kompliment, da je običajno videti popoln nered, ampak ona je malo prizadevanjih za spremembo.

5. Ti si posebna vrsta osebe, ti si drugačen

Nihče ne mara, da bi povedal, da so nenormalno, in to je samo tisto, kar je to kompliment počne. To se v resnici dogaja, da se dekle sprašujete, kaj je narobe z njo, namesto da bi se počutila dobro o sebi.

load...

6. Rad imam dekle, ki uživa svojo hrano

Kaj storiti s hrano, težo ali prehranjevanja je absolutni no-no! Karkoli rečeš o hranjenju ne bo šel dol tudi. Boste se pravi, ona je prekomerna telesna teža, preveč suh ali morda ona je celo grdo jedec. Ne moreš zmagati v tej eni, tako da bi se izognili v celoti.

7. Saj veš, kako, da imajo dober čas

Če je bil človek pričakoval nekaj spalnica akcijski nocoj, potem je pravkar cvetu svoje možnosti s to kompliment. Celotna ideja kaže, da je punca pravi čas gal je slaba. To pove vse noči pitne seje in nekoliko ohlapne morale!

8. Ne morem verjeti, da ste samski

Če poskušate povedati dekle, ki ji je lepo, potem je to napačen način, da gredo o tem. Kaj ste res rekel, da če je to tako dobro videti, kaj je narobe z njo? Tam mora biti razlog, da ne more najti fanta.

Ali veste, nekatere druge pohvale, da so ženske pogosto žaljive?

Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete o tem, kako kompliment dekle v komentar oddelku spodaj.

load...