Kako narediti tvojo punco srečno? 8 slavni nasveti za fantje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Kako narediti tvojo punco srečno? 8 slavni nasveti za fantje

Kako narediti tvojo punco srečno? 8 slavni nasveti za fantje

Dekleta so težko zadovoljiti, vemo, da je, in ravno takrat, ko mislite, da ste naredili vse, kar je prav, bang! Ona udari z eno stvar, ki ste jo pozabili. Lahko bi naredili seznam sto načinov, da vaše dekle srečna, vendar je večina tistih, ki so prav tako zdrav razum, tako da tukaj je osem točk, ki jih morda še niso mislili o:

1. Ne poskušajte ji spremeniti

Prvi namig o tem, kako bi tvoja punca srečen - razumeti, da dekleta ne mislijo kot ti, in učenje za ljubezen, ki vas bo spravil v dobro mesto. Radi bomo ves dan nakupovanje in odkup nič, se mi je govoriti za tri ure na telefonu prijatelju in rekel ničesar pomembnega in jim je všeč roza, srčkan in ljubki stvari preveč. Ne poskušajte spremeniti jo, ker nikoli ne bo uspelo, namesto, sprejeti te čudne in bemusing vedenje, kot del osebe, ki jo ljubiš.

load...

2. Nikoli ne laži, da njo in vedno ravnal z njo v zvezi. Vedno.

Veste, da so velike laži narobe, kaj pa malo belih? Tudi te laži, ki si morda mislite, so neškodljiva, so velik posel z dekletom. Pokaži svoj spoštujejo vedno pa naravnost in iskren v vsakem trenutku, saj imajo dekleta neverjetno spretnost iskanju, ko lažeš. In ja, vedno gentleman s svojo punco: odprta vrata za njo, ji dal svojo roko v pomoč, tako da bo ona počutila kot princesa poleg vas.

3. Bodite realni dobro pozorni na to, kar pravi

Obvestilo vse, kar ona počne in vse, kar je pravi in ​​si zapomniti, se ji postavljajo vprašanja kasneje, in če dobiš narobe, potem si v težavah. To je njen najboljši prijatelji «je prijatelj dampinški njen fant pobegnil s prijateljem svojega fanta" najboljši prijatelj morda ne pomen za vas, ampak, ko se začne tvoja punca govori o tem, da vas jutri, bi raje bili poslušanje. 😉

4. Pokaži ji svojo ljubezen in naklonjenost 365 dni na leto

Pozdrav kartice za valentinovo ni opravljeno delo za leto, tako da naš naslednji namig o tem, kako bi tvoja punca srečna je - zdravljenje svojo pravico in ji pokazati, da ste ji radi skozi vse leto. To ni težko: darilo tukaj, A Ob ponovni potrditvi "Ljubim te" tam ali nežen poljub tu in tam, samo se prepričajte, da ona čuti ljubil in želel, bo pomagalo, da ji srečni 365 dni.

load...

5. Jo obravnavajo kot najpomembnejše in najlepše ženske na svetu

Ne jemljite svojo ljubezen za samoumevno. Ne bodi sebičen, ki jih sprejema svojo ljubezen in naklonjenost in daje nič nazaj. Majhne stvari, ki jih počne za vas pomeni veliko, kajne? No, ne želite, da ji, da se počutijo, kot da je samoumevno, da bi se počutila kot najpomembnejša in najlepša ženska na svetu in ji dal malo preveč nazaj, tako, da svoj delež opravilih in daje njen dan off ali jo zdravljenju nekaterih cvetov, presenečenje darila in noči out.

6. Priti skupaj s svojo družino

Še en nasvet o tem, kako bi tvoja punca srečna je - priti skupaj s svojo družino. To je lahko težko in za nekatere fante, saj nikoli ne bo dovolj dobra za njihov oče-v-zakone deklico, temveč dobili skupaj z v-zakone je ključnega pomena za ohranjanje tvoja punca srečna. Ona res želi odobritev njen staršev, tako da vse od sebe, in ona ga bodo cenili.

7. V kopalnici je njena domena! Zdaj veš…

Daj se zdaj, ker se nikoli ne bo dobil moško kopalnico. Bodite na druge dele hiše, ki se lahko v skupni rabi, in ti bo dovoljeno nekaj svojih stvari, da bi jo po svoje, ampak kopalnica je njen; tako da ji ga okrasimo, kako hoče, izberite brisače in samo biti hvaležni za mali prostor v kotu kopalnica kabinet za svoje stvari, da ona vam dovoljeno.

8. Bodite razumevanje in podporno

Predvsem pa, da ji podporo, kadar jo potrebuje. Včasih morda ne boste niti razumeti, zakaj je tvoja punca tako razburjen o nečem, kar ste videli, kot da je nepomembno in nepomembno, ampak, če je to pomembno za njo, potem bi bilo pomembno za vas. Tam se bo čas, ko morate rami jokati naprej, tako da je tam, ko ona potrebuje eno.

Kako bi tvoja punca srečna? Ali imate druge nasvete v mislih? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...