Kako priti dekle zanima vas? 10 nasvetov za fantje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Kako priti dekle zanima vas? 10 nasvetov za fantje

Kako priti dekle zanima vas? 10 nasvetov za fantje

V letu 2005 je imel Princetown Univerza psiholog število ljudi, ki gredo le zelo kratek pogled na posnetke nekaterih političnih kandidatov, nato pa jih prosili, naj predvideti, kdo bi zmagal na volitvah. Z le nekaj sekund videokaseti, so bili ljudje sposobni napovedati izid volitev z 70% natančnostjo. Kaj ima to veze s tem, kako privabiti dekle? No, da vam pokaže, da je prvi vtis res šteje, tako da, če želite, da se punca zanima, si raje preberite deset nasvetov in jih dobite že od zelo prvi sekundi, ki jo izpolnijo!

1. Bodite samozavestni

Naš prvi namig o tem, kako dobiti dekle zanima vas je, da je prepričan. Dekleta niso preveč navdušeni na mirni, sramežljiv tip, tako da je bolje začeti vaditi vaše zaupanje to spodbuja tehnike. Ne pustite, da pogovor stojnico in se izognili videti v zadregi, dekleta želijo človeka, ki more biti zaščitnik in voditelj.

2. Bodi gentleman

Dekle želi, da se obravnavajo kot dama, da pokažejo svoj viteški značaj od prvega trenutka, ki ste jo izpolnili. Odprite vrata za njo, potegnite na stolu, ko ona gre, da se usedem in vedno modro jezik za svojimi prijatelji, ker ona tega ne bodo cenili.

load...

3. Poglej Po videzu

Še en dober namig o tem, kako dobiti dekle zanima vas je, da skrbijo za svoj videz. Britje in dobite striženje; da bi bil dober začetek! Dekleta opazili osebno higieno in dobro nego, zato si prizadeva za videti svoje najboljše, tudi na dneve, ki ga dressing priložnostno.

4. Naredite svoj smeh

Dekleta vedno čaka ", da me v smeh" na svojih prvih deset sezname stvari, ki bi človek privlačna, zato se prepričajte, da ji pokazati, da imaš smisel za humor. Ne poskušaj biti na stand-up komik, čeprav, da samo postane dolgočasno.

5. Bodi laskav

Kompliment njen videz, in boste na dobri poti k zmagi svoje srce. To mora biti iskren, čeprav, ne sirast in ne bi bilo dobro, kot besede, ki so jih izrekla na sto drugih deklet prej.

load...

6. Bodite pozorni

Ko imaš svojo govoril, za božjo voljo, poslušaj kaj je rekel! Ni dekle se dogaja, da ti je všeč, če so oči se ne hranijo na njej in si ne posveča pozornosti. Ne udarec zdaj za polovico poslušanju njo in se pogovarjam s prijatelji ob istem času.

7. Tease in Flirt

Naslednji namig o tem, kako dobiti dekle zanima vas je - voditi pogovor zabavo in le še tako malo koketno, da bodo dobili njeno pozornost. Dekleta kot nekaj draži in spogleduje, vendar ne bo preveč očitno, ali pa boste samo sliši grozljivo.

8. Izogniti polemike

Ona je lahko zelo odprti dekle, ki ljubi razpravo, vendar ona ne bo iskal to je prvič, da je ti ustreza. Ostanite daleč od teme, vere ali politike, ki bi bila pretežka za otvoritveno pogovor.

9. Naj ji počutijo varne

Če želite, da dekle, da ti je všeč, potem je se dogaja, da se počutijo varne z vami. Naj bo že od samega začetka, da ste vredni zaupanja in zanesljiv jasno, in da si lahko ogledate po njej. Ne pozabite, da so to prvi vtisi, da ona se dogaja, da imajo o vas, zato ne reči ali storiti ničesar, da bi se počutila neprijetno.

10. Ponudba za plačilo

Vedno ponudi, da ji pijačo, dobil račun in plačati za taksi. Te dni, je najbolj verjetno, da želijo plačati svojo pot, vendar ne pričakujte, da zagotovo ne prosi za to. Dekle želi, da je treba ustrezno zdraviti in lahko v celoti daje napačen vtis s tem, da tesno s svojim denarjem.

Kako privabiti dekle? Kako dobiti punco zanima vas? Ali imate druge nasvete deliti?

load...