Kako razumeti moške? 8 mite o moških, ki so nas vsi učili | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Kako razumeti moške? 8 mite o moških, ki so nas vsi učili

Kako razumeti moške? 8 mite o moških, ki so nas vsi učili

Veliki fantje ne jokaj, kajne? Wrong, veliki fantje jokati, ampak oni so samo res dober v prikrivanju. To je le ena od številnih mitov o moških, ki smo ga vsi učili, da verjamejo, da so preprosto ni res. Mnogi od teh mitov so ohranjali moški sami, ki verjamejo, da če ti ne delujejo, kot mislijo, da je treba, bodo izgnani iz banda Big fant z drugimi moškimi. Naj strip vse, da moškost proč za trenutek in prsi, široko odprte, osem od mitov, da smo bili vsi, ki se poučujejo o moških:

Mit 1: "telesnosti" je vse, kar je pomembno za moške

Dejstvo je, da moški mislijo o fizični intimnosti pogosteje kot ženske in fantje imajo višjo pogon v tej smeri, vendar še zdaleč ni vse, kar je pomembno za človeka. V bistvu je stvar, da je večina moških želi, predvsem pa, je trden in zanesljiv partner, in vidijo intimnost je pozitivna afirmacija tega odnosa. Druga stvar, ki ohranja ta mit je, da lahko ljudje razmišljajo o "telesnosti" v praktično vsaki situaciji, medtem ko je ženska videti bolj na pravi trenutek in pravo nastavitev.

Mit 2: moški čutijo prestraši močne ženske

Če se počuti človek prestraši nekoga, da ni pomembno, če je druga oseba je moški ali ženska, in v resnici, mnogi ljudje ugotovili, močne, ustvarjalne in samozavestne ženske z zanimivo osebnostjo zelo privlačno.

load...

Mit 3: moški nimajo čustev

To je verjetno ena izmed najpogostejših mitov o moških. Resnica je, čeprav je, da lahko ljudje dejansko še bolj čustveno kot ženske, to je samo, da je skupna podoba moškosti ne dovoljuje človek pokazati svoja čustva in oni učil, da je od zgodnjega otroštva.

Mit 4: Človek ne more imeti prijateljico, ne da bi mu razmišlja o tem, fizične intimnosti z njo

Človek ima lahko nedolžno prijateljstvo z žensko, prav tako enostavno, saj ima lahko ženska, eno z drugim moškim. Seveda, lahko ljudje gledajo na pripadnikom nasprotnega spola in zdijo privlačne, vendar to ne pomeni, da so na tem, da skok v posteljo z njimi.

Mit 5: Moški neradi zavezati

Saj ne, da ljudje ne želijo, da se zavežejo, da je prav, da darned moško podobo stvar znova. Moški ne želijo, da se zavežejo, in oni želijo stalne odnose, vendar ne želijo, da se pojavi mehka ali potrebujejo neko čustveno podporo. Večina zvestobe moški vrednost izjemno in želijo nič drugega, kot stabilen odnos, na katerem se lahko zanesejo.

load...

Mit 6: Moški so težko polti

Moški se lahko poškoduje čustveno prav tako enostavno, kot ženske lahko, in ko postane človek poškodovan, lahko da boli gredo veliko globlje, kot ga boste lahko videli. On je učil kot otrok ne kažejo bolečine, vendar to ne pomeni, da ne on ne počutim, še posebej, če je rana je njegov moški ponos.

Mit 7: Človek sodi ženska, ki jo izgleda

To je precej verjetno, da bo človek najprej pogledati in nato sodil, vendar sodnik bo in ne bo temeljila le na videz. Men pa pogled na ženske, včasih pa so to na najbolj neprimernih časih, ampak to je samo na hitro vizualno vznemirjenje. Kaj je resnično pomembno za človeka, je ženska, ki je privlačna za svojega srca in svoje srce, ne le njegove oči.

Mit 8: moški najprej dal svoje kariere

Večina moških ne bo službe, kariere in podjetja resno, vendar je njihova naloga je, ni tisto, kar jim kdo so. Moški so naučeni, da bo konkurenčna in poskusite excel na vse, kar počnejo. To, v kombinaciji z njihovo potrebo treba obravnavati kot ponudnik, pomeni, da se lahko zdi, da se bodo ljudje dajo svoje kariere pred vse ostalo, čeprav je to le redko zgodi.

Kako razumeti moške? Kaj drugi miti o moški bi morali vsi ustaviti prepričanje?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...