Kako razvedriti tvojo punco in izboljšati njeno razpoloženje? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Kako razvedriti tvojo punco in izboljšati njeno razpoloženje? 10 nasvetov

Kako razvedriti tvojo punco in izboljšati njeno razpoloženje? 10 nasvetov

Ko dekleta dol v odlagališč, lahko fantje težko vedeti, kaj storiti glede tega. Nekateri mislijo, da je to ignoriranje najboljša izbira, drugi pa so veliko na dajanje svoje noge v njej in bi stvari najhujše. Torej, za tiste čase, ko je tvoja punca počuti nizka, tukaj je deset stvari, ki jih lahko storite, in pravijo, da izboljšajo svoje razpoloženje:

1. Pozorno poslušaj 

Če želi govoriti o tem, nato pa poslušali, in pozorno poslušaj. Včasih, vse kar je potrebno je, da oseba vent svojo jezo na in se stvari off prsih. Vi sploh ni, da ponujajo rešitev v teh primerih, samo tam za njo in poslušati.

2. Pojdite na sprehod z njo

Še en dober namig o tem, kako razveseliti svoje dekle, je mogoče sklepati, da greš ven na sprehod skupaj. Hoja je odličen način za lajšanje stresa in jasno um, in malo svežega zraka in vaje lahko pomagajo postaviti nasmeh nazaj na njenem obrazu.

load...

3. Ne dajajte ji sočutje, ji svoje razumevanje

Pove ji, da se počutite žal za njo, se bo samo okrepi svojo slabo voljo, vendar pa ji povedal, da razumete, jo bo s podporo. Dajanje sebe v svojih čevljih in kaže, da boste razumeli, kako se ona počuti se ji povejte, da lahko s skupnimi močmi premagali slabe volje.

4. Daj ji objem

Naslednji dober nasvet o tem, kako razveseliti svoje dekle, je preprost - ji objem. Objemala je medicinsko dokazano, da je ojačevalec razpoloženje. Sliši se tako očitno in tako preprosto, ampak to je neverjetno, kaj lahko ljubeč objem storiti, da navijanja dekle in to lahko naredimo veliko več kot besede lahko.

5. Odvrnilo jo

Kako razvedriti svoje dekle? Spravite jo vzeti nekaj časa od problema, ki ga ji daje nekaj drugega misliti. To ni dolgoročna rešitev, ampak govorimo o nečem drugem za nekaj časa, ali delaš nekaj, kar jo moti z vprašanjem, ji bo dala mir in morda bo ona prišli do boljše rešitve, preveč.

load...

6. Poskusite in se ji razširiti na problem

Če ona ne želi govoriti o tem, kaj je kar ji nesrečen, nato jo spodbuja, da to storijo, s odprtih vprašanj. Ne samo skoči s svojo lastno rešitvijo, pozove jo dodatno preučila vprašanje, in ji pomagajo najti lastne odgovore na njene težave.

7. Poskusi in vbrizgajte nekaj humor

Humor lahko pomaga tudi o tem, kako razvedriti svojo punco. Smeh je pogosto najboljše zdravilo, ki pa ne bo luč, kar je kar njena nesrečna. Pokanje nekaj šal o nekaj drugega, čeprav bi lahko osvetlite razpoloženje in sprejme svoj um off svoje težave.

8. Ostanite pozitivni

Karkoli narediš, ne strinjam z njo, da je položaj brezupen! Lahko pomaga dvigniti njeno razpoloženje s tem, da pozitivno in optimistično, kot lahko. Moraš biti tisti, ki ji daje energijo in optimizem, da sama potegne iz svoje slabe volje.

9. Bodite potrpežljivi

Še ena stvar, ki jo ljudje ponavadi storiti je, da postanejo nestrpni z razpoloženje svojih deklet. Ji povedal, da "snap od njega" ne bo šlo, zato bodite potrpežljivi in ​​pokazati malo več misli in prijaznost, kot je, ali pa bo le, da ji jezen in potem bo cilj njene slabe volje.

10. Ji Pokaži, da jo ljubiš in vam ni vseeno

Včasih, žalostne stvari se zgodi, da se ljudje samo ne bo Odklonijo naravnost nazaj iz nje z nasmehom na obrazu. Najboljša stvar, ki jo lahko naredite v teh okoliščinah je pokazati svojo punco, ki jo ljubiš. Bodite nekaj pritiska z nje, ki jih kuhanje večerje, na primer, in biti pripravljeni poslušati, ko je pripravljena govoriti. Vaš čas je verjetno najbolj dragocena stvar, ki jo lahko ponudi za njo.

Ali imate druge nasvete o tem, kako razvedriti svojo punco in izboljšati svoje razpoloženje?

load...