Kako trajno ostati v fazah medenih tednov? 8 nasvetov o odnosu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Kako trajno ostati v fazah medenih tednov? 8 nasvetov o odnosu

Kako trajno ostati v fazah medenih tednov? 8 nasvetov o odnosu

Večina ljudi, pričakujejo pa, da bo faza medenih tednih odnosa, ki je sledila hitro z "prelivanja" fazo, in nato na bala "udobno" fazo, sicer znan kot zastarele in dolgočasno fazo! Ampak, ta odnos cikli niso neizogibna in da so le bolj verjetno, ki jih naše njih pričakuje, da bi prekinil cikel in da te pozitivne korake:

1. Odločite. Zavezati, da bi si lepo zgodbo delo

Odnos potrebuje nekaj dela vložili v to in to je presenetljivo, koliko ljudi pač ne potrudijo, nato pa so ugotovili, da gredo stvari narobe. Ne pričakujem, da bi lahko sedel nazaj in pustite, da se zgodi, da je, ko postane postana, moraš tako zavezati, da bi bilo delo in sprejeti padce, kot tudi vzpone.

2. Dobrodošli razlike in spremembe

Vsi spreminja s časom, smo vsi dobili več za začetek, vendar pa te spremembe, pa naj bo to v naši osebnosti oziroma spremembe v našem odnosu je treba pozdraviti, saj to je del tega, kar ohranja stvari sveže in življenje zanimivo. Tudi argumenti imajo lahko pozitiven učinek, saj ko bo pripravljen, to je, kot se začne znova.

load...

3. Vzemite si čas, da se sam redno skupaj

Še en nasvet o tem, kako ostati v fazi medene tedne odnosa stalno je - pozitivno prizadevanje, da preživijo sam kvaliteten čas skupaj, še posebej, če imate otroke. Odmore vikend skupaj, ali pa na dan, in naj prijatelj ali družinski član skrbijo za otroke, za nekaj časa, je pomembno, da se razveljavi čas za zabavo, kot tudi delo in vse vsakdanja opravila s. Ta redni bodo skupaj pomagali, da plamen vaše ljubezni živa in bo neguje odnos, da bi cveteti.

4. Ne obupajte na spogledovanje

Spomnite se, kako ste ga uporabili za flirt? No, ni nobenega razloga, da bi, da ustavi, samo zato, ker ste bili skupaj za nekaj časa. Nikoli nisi prestar za nekaj igrivosti in spogledovanje je odličen način, da ponovno potrdijo svojo ljubezen drug za drugega in drug drugemu kažejo, da je privlačnost še vedno tam.

5. Naj stvari sveže in poskusiti nekaj novega

Ne priti v rut, ki ga drži palico v isto staro rutino ves čas. Potrudi se, da poskusite nekaj novega vsak teden, svojega partnerja presenetite z nekaj prijetnega in spontano, ali je nova restavracija, ki še nikoli niste poskusili ali nekaj novega v spalnici, samo ne dovolite, da vaše življenje postalo preveč predvidljivo. To traja napor, vendar pa bo vredno!

load...

6. Pogovor med seboj

Moraš govoriti v razmerju, da počistite zrak in se prepričajte, da stvari ostanejo na pravi poti. Če se stvari ne gredo, kot bi želeli, potem pa govori o tem, ali se bo v vašem življenju ni bilo sprememb. Ne bojte se, da kažejo, da bi se lahko stvari drugačne in ne bodo škodljive, da ob predloge iz svojega partnerja bodisi.

7. Ne pozabite, kako se smejati

Naslednji namig o tem, kako ostati v fazi medene tedne odnosa stalno je - preprosto zabavali skupaj! Ne jemljejo sebe preveč resno, je dober način, da se stvari lahko in zanimivo. Smeh s seboj je idealen tonik za pomoč pri boju proti pritiske življenja in, če ste skupaj za karkoli, to je, da se zabava, zato uživajte!

8. Ne obupajte na romantiko

In nazadnje, vendar ne najmanj pomembno, ne dovolite, romance, Šmugnuti; res je samo odvisno od vas. Obdobje poročno potovanje lahko traja večno, če se odločite, da je način, ki si ga želite. Zato si vzemite čas, da pokažejo svojo ljubezen drug za drugega, ne prenehajte hoditi, ne ustavi spogledovanje in nikoli ne ustavi ljubeč.

Kako ostati v fazi medene tedne odnosa trajno? Ali imate druge nasvete? Prosim, vas prosimo, in jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...