Kako ustaviti ustnice v hladnem vremenu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Kako ustaviti ustnice v hladnem vremenu?

Kako ustaviti ustnice v hladnem vremenu?

Ko se ohladi v zimskem času, zrak postane suha, in hladni vetrovi lahko hitro izsuši ustnice in jih boleče in razpokane. Del problema je, da je koža na ustnicah je zelo tanka in ne prinaša nobenih olj, in da je zato vlaži vaše ustnice postane še bolj pomembno v zimskem času. Nekateri ljudje trpijo z razpokanimi ustnicami več kot drugi, ampak, če ste eden izmed tistih, ki vedno zdi, da se suhe, razpokane ustnice v zimskem času, imamo nekaj preprostih nasvetov, da bo ohranila razpokane ustnice v zaliv. Tukaj je deset naravnih načinov za ustavitev vaše ustnice chaffing v hladnem vremenu.

1. Uporabite vlažilnik ponoči

V zimskem času, se vaše ustnice izsušila, ki jih je mrzel veter in potem je težava še hujša z učinkom sušenja, ki ima ogrevanje v vašem domu. Da bi svojim ustnicam opomoglo čez noč, uporabite vlažilec v vaši spalnici in da bo dal nekaj vlage nazaj v zrak. Prav tako boste ugotovili, da bo to pomagalo, če boste dobili suho kožo na rokah in obrazu.

2. Uporaba balzam za ustnice, preden umijte obraz

Sestavine obraza čistilna in mila bo poslabšalo razdražene ustnice in jih izsuši še dlje. Poskusite dajanje nekaj balzam za ustnice na ustnicah, preden umijte obraz in da bodo zaščitili svoje ustnice pred učinki sušenja stvari, kot salicilne kisline in benzoil peroksidom, ki se nahajajo v čistili. Morda se zdi, kot malo odpadka, ampak res ne pomaga.

load...

3. Izogibajte lizanje ustnice

Ko se vaše ustnice posušijo, se ne dam nekaj začasno olajšanje, ko jih lizal, ampak lizanje ustnice bodo sčasoma le da jih še slabše. Slina vsebuje kisline, ki so namenjeni razgraditi hrano in ti kislin bo le izsušijo ustnice in jih celo sorer. Lizanje ustnice tudi pokvari in odstrani, so naravna olja na vaših ustnicah.

4. Luščenje

Piling svoje ustnice bodo odstranili odmrlo kožo, očistite svoje ustnice, in postanejo bolj dovzetni za balzami in vlaženje kože. Če so vaše ustnice že razpokane, pazite, da ne drgnite jih surovo. Samo piling nato nežno z nekaj podobnega medu in sladkorja ter da bo jim videti veliko bolje in se počutijo veliko bolj gladka in mehkejša.

5. Uporaba Karitejevo maslo ponoči

Karitejevo maslo lahko dela absolutne čudeže na suhih, razpokanih ustnic. Če sediš doma gledali televizijo, izkoristiti ta čas za masažo karitejevo maslo v vaših razpokane ustnice in da bo kmalu dal vlago nazaj v njih. Podarite svojim ustnicam dober prevleko iz karitejevega masla, tik preden greste v posteljo preveč, in poskusite ne, da jo poliže. To bo omogočilo dovolj časa za karitejevo maslo dobro vpije v kožo.

load...

6. Nosite šal

Najlažji način za zdravljenje razpokane ustnice je, da jih ne bi dobili na prvem mestu! Če greste ven na mrzel dan, nositi šal in ga potegnite navzgor čez usta. To je najenostavnejši način, da se ustavi veter dobili na svoje ustnice in jih izsušitvijo.

7. Ricinusovo olje

Ricinusovo olje je eden izmed najboljših naravnih razpokane ustnice pravnih sredstev, ki jih lahko uporabite tako za zaščito vaše ustnice pred vetrom in za njihovo celjenje, če so že postali razpokana in boleča. Nanesite nekaj ricinusovo olje za ustnice, večkrat čez dan, in da jih bodo zaščitili pred mrazom in zaklepanje na vlago. Lahko se uporabljajo tudi ricinusovo olje pred spanjem in ga pustite, da se namaka v noč.

8. Rose vode in medu

Mešanica Rosewater in medu, ki je odličen vlažilec ustnic in to je tudi eden od velikih razpokane ustnice pravna sredstva. Zmešajte čajno žličko medu z žličko rose vodo, ga uporabljajo za ustnice, in jo pustite delovati vsaj petnajst minut. Če to storite vsak dan, bo zdraviti boleče in razpokane ustnice, in pustil z mehko, gladko ustnice.

9. Ne ugriz ali pick na ustnicah

Si morda niti ne zavedaš, da ste to počeli, vendar poskusite ne grizejo na ohlapno bitov kožo na ustnicah, ali pa ga izločiti s prsti. Počakajte, dokler ne prideš domov in nežno namesto piling vaše ustnice ali pa bo raztrgala kožo in da se stvari še slabše. To je obiranje in grizenje, ki bo vaše ustnice krvavijo in da bi ti tudi pusti dovzetni za okužbe preveč.

10. Dihajte skozi nos

Ko ste v hladnem vremenu, poskusite ne da dihati skozi usta, saj, ko boste to storili, vas vleče hladen, suh zrak nad ustnicami. Kot smo rekli, zaviti toplo s šalom in dihati skozi nos in ne boste imeli mehke, gladke ustnice, celo zimo.

Katere so vaše najljubše razpokane ustnice sredstva?

load...