Kdo je bil prvi supermodel na svetu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Kdo je bil prvi supermodel na svetu?

Kdo je bil prvi supermodel na svetu?

V celoti, Betty Brosmer osvojil več kot 50 različnih lepotnih tekmovanj. Deleži njenega peščene ure sliki so preprosto osupljiva: 37 - 18 - 36 (palcev)!

Betty se je rodil v 2. Avgust 1935

Njen čudovit obraz in ljubko številka se lahko redno viden v celoti strani oglasov v teh publikacijah, kot Esquire, Life in The Saturday Evening Post, Fortune in čas, itd

load...

Po videzu Betty pri Sears in Roebuck katalog, njena oglaševalska agencija začela bombardirajo s številnimi zahtevami za rezervacijo sejo foto ustrelil s to novo ameriško ikono lepote.

Ko Betty obrnil 16 - številčnost različnih naslovov lepote začel udaril presenetilo znova in znova. Ona je osvojil več kot 50 lepotnih tekmovanj pred 20 let.

Betty se je pojavila na stotine različnih koledarjev.

Ona je bila najvišja plača model svojega časa. Betty je bil prvi pravi Super Model.

Postala je ena od prvih modelov, da imajo v lasti pravico do vseh svojih fotografij.

Betty je bil tudi prvi model prejeli odstotek vsakič njena slika je bila objavljena.

Marilyn Monroe je imela svoj pravi preboj, ko leta 1955. Od leta 1948 na vseh 50-ih Betty je bilo sklicevanje na popolno žensko lepoto. Je igral ključno vlogo pri razvoju "pin-up dekle" slike.

load...

Leta 1961, stara 26 let, Betty poroči Joe Weider - slavni kanadski bodybuilder in soustanovitelj Mednarodne zveze bodybuilderji (IFBB). Bil je avtor g Olimpije, Masters Olimpiji in bodybuilding tekmovanjih Ms Olympia. Joe Weider je bil tudi založnik miltiple bodybuilding in revije, povezane s fitnes, predvsem moške Fitness, Shape, Muscle & Fitness, Flex.

Arnold Schwarzenegger nakazana Joe Weider z ga navdihuje, da pridejo v ZDA in začne bodybuilding.

Betty in njen mož Joe Weider:

Leta 1981, Betty soustanovil publikacijo zdravje in fitnes za ženske - revije Shape, kjer je še vedno piše dva stolpca revij: "Oseba Betty" in "zdravje z Betty". Več milijonov bralci še vedno uživajo njeno pisanje mesečno.

Fotografije so v lasti in avtorsko Betty Brosmer.

load...