Od kod prihaja tradicija obročnih obročev? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Od kod prihaja tradicija obročnih obročev?

Od kod prihaja tradicija obročnih obročev?

Ali ste vedeli, da je "sodelovanje sezona" je pravzaprav stvar zdaj? Ja, leta 2017, sodelovanje sezona je zelo veliko in-stvar. To je tako imenovana, ker je skoraj polovica vseh poslov pride v obdobju med zahvalni praznik in valentinovo, odsek od časa, ki je zdaj uradno znana kot posel sezone.

V bistvu, tako da so mnogi od nas navdihuje, da dol na eno koleno in predlaga, da se naši boo med najbolj čustvenih obdobjih leta (božič, omele, družine dobili skupaj s kostanji za peko na odprtem ognju, 14. Februar in tako naprej).

Vi ste brez dvoma preživeli delovne sezone, ne da bi se tega zavedal. Morda dvigne nekaj obrvi na vseh teh zaročni prstan slike na Facebooku v obdobju med zahvalni dan in Valentinovo, ampak jo zavrnilo kot enkratne.

load...

"Mora biti nekaj v vodi,« si je dejal.

Toda nenehni socialnih medijev pic je le eden opozorilo o obstoju posla bling.

Samo bežen pogled na Pinterest napolni v podrobnostih; Tukaj lahko vidite, kako pomembno je udejstvovanje obroči za ljudi.

Dejansko, okoli 80% vseh predlogov danes ne vključujejo le vsak drugi zaročni prstan, ampak diamant vdelanimi prstan.

Oh, ali ni lepo, da si človek te ima toliko, da je pripravljen, da simbolizirajo ljubezen z diamant zaročni prstan?

Ampak ne diamant zaročni prstan res pokažejo svojo ljubezen? Ali to dejansko kažejo, da, hej, nekdo nekje je kar veliko denarja od posla sezone?

Če vas zanima, samo če je tradicija zaročni prstani prihajajo, in zakaj je takšna potreba in želja, da bi porabili tisoče dolarjev za tak bling, pa si poglejte zgodovino tega Zvezdniško obroča.

load...

Kratka zgodovina zaročni prstan

Beseda zaročena morda še vedno zelo v uporabi, ampak to je res stara beseda, ki zveni res stara, preveč. To izhaja iz Anglo-Saxon samostalnik troweth, ki je v današnjem besedišča pomeni resnico.

Nazaj v dneh srednjeveške Anglije, je kateri koli par, ki je bila zaročena obljubila resnico, da se poročita. Obroč je bila dana, da vsak par v znak, da je bila obljuba, ki med parom.

Tako je koncept obdobje sodelovanja v polnem zamahu.

Ampak Zakaj niso Just Get Married Takoj?

Leta 2017 je eden zelo očiten razlog, zakaj se pari ne samo preskočiti obdobje posla (ki lahko včasih traja več let) in preskočite pravica do poroke: denar.

Včasih si želim, da se poročita, da svojega partnerja, ampak finance omejujejo od to počne zdaj. Ker poroka je lahko stane več tisoč dolarjev, boste morali privarčevati prvi.

Toda že ukvarjajo, je signal o nameri. Ljubiš svojega partnerja in res bi radi, da jih poročiti, vendar ste pravkar moraš počakati nekaj časa, da ga.

V tem času, greš nikamor in vaš partner je tvoja. Nazaj off vsi ostali, ki smo jih dobili udejstvovanje obroči, da se izkažejo.

Že v srednjem veku, čeprav, poroke niso vzeli toliko časa, da uredi, in se nikakor ne stane toliko $$$. Torej, zakaj je treba za obdobje posla?

Ker je papež Inocenc III vztrajal na tem, da je, zakaj.

On je dejansko prisiljena skozi to obdobje sodelovanja z uradnega mandata, ki se glasi:

"Od kod, po zgledu naših prednikov, smo absolutno prepovedujejo skrivne poroke; in mi daj tudi, da je duhovnik domnevajo, priča primer. Zatorej, tudi na drugih krajih na splošno posebno po meri, ki prevladuje v nekaterih smo odlok, da ko so poroke, da bi sklenili pogodbo morajo biti javno objavljena v cerkvah s strani duhovnikov v primernem in določen čas, tako da če obstajajo legitimni ovire, ki jih se lahko znana. "

Potreba po novih prstanov

Poročni prstani, ki so bili uporabljeni do so to točko le preprosti trakovi, podobno kot tiste, ki izvirajo iz starega Egipta. Nekatere dražje (in redkih) conned dragih kamnov, vendar je težko reči, katere so udejstvovanje obroči in katere ne, zaradi pomanjkanja napisom.

Kar vemo zagotovo je, da je diamant obroči ni prišel v veljavo šele v 15. Stoletju, v času, ko so bile tehnike za rezanje diamantov močno izboljšalo.

Čeprav je znano, ali je bil prvi diamantni prstan naj bi simbolizirajo ljubezen ene osebe na drugo, je bil prvi diamantni zaročni prstan razvit v 1477. Nadvojvoda Maksimilijan Avstrijo dobil svoje roke na pas zlata in ga dal svojemu zarocnika Mary Burgundije, ki jo je sprejel z milostjo.

Kritiki predlagal, da je nadvojvoda zanima samo Mariji, ker je bila bogata ženska, vendar poročila trdijo, da sta bila par vesel poročena, dokler je umrl je v starosti le 25 po padcu iz njenega konja.

Seveda, ne more vsakdo privoščiti drage diamantni prstan. Zahvaljujoč vzponom kapitalizma in maso proizvedenega blaga, lepe zaročni prstani sčasoma postal cenejši in tisti, ki ga poznamo danes je bila priljubljena na prelomu 20. Stoletja. Posuto z biseri, ti obroči nakazala moškim in žensko namen skleniti zakonsko zvezo na neki točki v prihodnosti.

Diamant prstan, da mnogi od nas poznajo in ljubezen v 21. Stoletju ni postal standardni nosilec, dokler je De Beers ustvarili in spodbujati na nas agresivno marketinško kampanjo, ki je prišel z spevnih slogan "Diamanti so za vedno."

Ženske swooned na idejo, medtem ko se moški moral začeti drugo in še tretje delovnih mest.

De Beers je imel svoje motive. Seveda, niso bile motivirane z željo, da se širi ljubezen po vsem svetu, vendar pa so bili zaskrbljeni zaradi dejstva, da so bili diamanti poplave na trgu in nekaj ljudi je, ki kupuje.

Torej, kaj je bolje stvar, kot pa bi dobili pare, da jih kupili ?!

Dejansko je De Beers šel na izgradnjo multi-dolar industrije iz te akcije, kljub dejstvu, da je zaročni prstani znižale vrednosti takoj, ko ste jo dali na prst vašega partnerja.

Vse v vsem, res ne bi smelo biti pomembno, kakšne vrste zaročni prstan kupite vaše ljubljene. To je le znak, da je, čeprav niste poročeni samo še, imaš drug drugega.

load...