Razumevanje telesa jezika: 10 sporočil, ki jih ljudje dobijo iz svojega telesa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Razumevanje telesa jezika: 10 sporočil, ki jih ljudje dobijo iz svojega telesa

Razumevanje telesa jezika: 10 sporočil, ki jih ljudje dobijo iz svojega telesa

Ko komunicirajo z drugo osebo, dejanske besede, ki jih uporabljajo, so le zelo majhen del, kako prenesti sporočilo, da smo poskušali priti čez. Dejstvo je, nekateri pravijo, da besede samo predstavljajo 10% sporočila, ostalo pa sestavljajo ga obrazno mimiko, ton glasu in govorice telesa. Vaša govorica telesa je izjemno pomemben del komunikacije in predstavlja več kot polovico sporočila, ki jih transportira. Razumevanje govorico telesa ni tako težko in tukaj je deset stvari, ki si rekel, glede na to, kar pride iz vaših ust:

1. Moč poze

Če pogledate prepričani, se boste počutili samozavestni in bodo ljudje poslušali. Stoji, z vaše noge zasajene trdno na tleh in rahlo narazen, z glavo navzgor visok, ramena nazaj in roke na bokih kaže moč in zaupanje. Krat svoje roke čez prsni koš, čeprav, in si rekel: '. Nisem budging "

2. Igranje z ušesne mečice

Bolj pogosto kot ne, ko je oseba, ki potegne na njihove ušesne mečice, to je zato, ker se ne more odločiti. Če to storite med pogovorom, nato pa so si kar sami ogledate neodločni in da ste oseba, ki ne more odločati hitro.

load...

3. Božal brado

Ko kap vaš brado med prsti, je razvidno, da ste kar nekaj nekaj resnih misli. To je nekoliko drugačna od ušesne mečice kapi, saj kaže, ne da ste neodločni, ampak bolj, da natančno preuči stvari, preden sprejme odločitev.

4. Glavo nagnjeno na eno stran

Če nagnete glavo na eno stran, medtem ko poslušate, da nekdo dokaže, da ste pozorno posluša, kaj govorijo, in ste zelo zanima, kaj imajo za povedati.

5. Stalna Površno

Površno glavo občasno je v redu; kaže, da se strinjate z osebo, če pa prikimam ves čas, potem pa kaže, da si neiskren in bo strinjal, da vse, kar pravi govorec.

load...

6. Pazi za noge

Tu je še en namig na razumevanju govorice telesa - pazi na svoje noge. Morda si mislite, da ste zelo dobro obvladujejo govorico telesa, ampak ena stvar, da večina ljudi pozabi, koliko lahko podarite s svojimi nogami. Medtem ko so zaposleni nadzoruje svoje obrazno mimiko in roko gibanja, noge so verjetno mešanje kart stran in nemirno, ki daje proč živčnost, stres in tesnobo o situaciji.

7. Tapping prste

Prisluškovanje ali bobnanje prstov na mizi kaže, da ste postali nestrpni ali dolgčas. V pogovoru, bi bilo treba sprejeti, da pomeni: ". Želim si, da bi spremenili predmet, ali pa bodo izginile"

8. Izdelava očesni stik

Očesni stik z nekom, ki govori sama zase. Pravi, da ste vredni zaupanja, kaže, da vas zanima, in ustvarja instant odnos. Stik z očmi ne sme biti pretirana, čeprav, kot bo izhodiščna da druga oseba, ki verjame, da ste nezaupljivi, kaj govori.

9. Bodite pozorni na ustvarjanje ovir

Govorica telesa komunikacija je zelo močna. Vse vrste pregrada med vami in osebo, ki jo govoriš, da lahko daje vtis, da ste sramežljivi, skriva nekaj, ali pa preprosto ne želijo govoriti s to osebo. Zložljiva roke je najbolj očitna ovira, ampak kako držite skodelico ali kozarec pred seboj lahko ovirale.

10. Vaš rokovanje

Vaš prvi stisk roke z osebo, ki lahko pusti trajen vtis. Šibka in mlahavo rokovanje bo vam zdi šibka, ampak prekratki rokovanje bo vam zdi provokativno, tako iskanju dobro ravnovesje med obema je najboljši.

Kaj druga sporočila, ljudje iz govorice telesa posameznika?

Prosimo, delite svoje misli in nasvete o razumevanju govorice telesa v komentar oddelku spodaj.

load...