Tukaj je 10 živil, ki so jih izumili po nesreči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Tukaj je 10 živil, ki so jih izumili po nesreči

Tukaj je 10 živil, ki so jih izumili po nesreči

Želja mnogih kuharjev je izumil jed, ki je resnično original in bo za vedno povezan z njihovim imenom. Kako neprijetno mora biti, potem pa, za tiste, kuharji, ki poskušajo, da bi ugotovili, da so bili nekateri izmed najbolj priljubljenih živil iz celega sveta odkrili povsem po naključju. Medtem ko so nekateri od teh živil ne sme biti navedeno kulinarične mojstrovine, ki jih zagotovo postala priljubljena in znana po vsem svetu. Tukaj so deset živil, ki so pravkar prišli po naključju.

1. Sladoled Nameščeni

Sladoled v stožec, se zdi, da okus toliko boljši od sladoleda v posodo, vendar do leta 1904, je bila jed je edina stvar, ki je sladoled služil v. Pri domačinu 1904 St. Louis svetovni razstavi, sladoled dobavitelja tekel na od jedi, zato je v bližini vafelj prodajalec je nekaj stožci za njega. Več drugih sladoled venders sledila akcijo, ki so bili rojeni sladoled stožci.

2. Krep Suzette

Ali, ali ne, vse te legende so resnične, ki lahko pove, vendar pa so zato velike zgodbe! Palačinke Suzette je dejal, da so izumili, ko mladi natakar v Monte Carlu postal raztresen in zažgejo omako, ki je bil zaradi česar za obisk Prince of Wales. To je dejal, da je princ užival žgalno daritev toliko, da je bil imenovan za jed po svojega spremljevalca, Suzette.

load...

3. Chocolate chip cookies

Čokoladni piškotki čip so izumili, ko kuhar je zmanjkalo sestavin v Massachusetts gostilne. Ruth Wakefield naj bi bil kuhanje serije čokoladne piškote, ampak ona je zmanjkalo peke čokolade. Dodala nekaj razbil do čokolade z njo piškotek mešanice razmišljanje, da bi taljenje, ampak kaj se je končal s koščki čokolade v svojih piškotkov.

4. Nachos

Ko je skupina lačnih žensk šli v restavracijo, ki se imenuje Victory Club v Piedras Negras, Mehiko in natakar d'Hôtel ni mogel najti kuhar, tako da je edina stvar, ki bi lahko naredil je improvizirati. Maître d ', Ignacio "Nacho" Anaya, škrtanje nekaj tostadas, jih pokriti s sirom in jih na žaru. Nato je dodal nekaj jalapeños in služil posodo kot prigrizek. Ženske se imenuje prigrizek Nacho je posebna in ime je bilo pozneje skrajšali za Nachos.

5. Popsicles

Popsicles je izumil enajst let star fant, Frank Epperson, leta 1905. Bil je dejansko poskuša narediti svojo soda, vendar je zapustil svojo mešanico ven na svoji verandi čez noč. Ko se je vrnil, da ga zjutraj, je ugotovil, da je zamrznjen, s palico ga je bilo to premešamo z zamrznjeno notri. Zamrznjeno pop okus tako dober, da je začel prodajati svojo naključno izum. Lokalni otroci začeli klicati svoje izum "pop ledene sveče", ki je dobil kasneje okrajšano "popsicles".

load...

6. Čips

Ko Chef George Crum izvedela, da je stranka poslala nazaj svojo ocvrt krompir, ker niso bile rezine dovolj tanke, kuharica se odločili, da bi dobili svoje maščevanje. Je cepljen naslednjo serijo krompirja kot tanke, kot je morda lahko, ocvrte in jih soljeno in jih poslali nazaj v stranko. Stranka absolutno ljubil svoje krompir in beseda kmalu dobil okoli o novi prigrizek, da je George Crum izumil.

7. Jogurt

Ne moremo biti prepričani o natančnem izvoru jogurta, ker je bilo približno tako dolgo. Domneva se, čeprav je bil, da je jogurt drugo hrano, ki je izumil nesreči. To je misel, da, ko je mleko začel se prevaža iz enega kraja v drugega, je bila izvedena v kozje posodah. Ljudje, nato pa ugotovili, da bakterije v kozjih so izdelavo zaledeni mleka in da se je spremenil v jogurt.

8. Sendvič

Sendvič je izumil John Montagu, 4. Grof Sandwich, v 1700-ih. The Earl je bila zatopljena v igro s kartami, ki ni želel, da ga prekiniti, da se usedem in jesti obrok. Njegova rešitev je, da zahteva enega od svojih uslužbencev, da bi mu rezine mesa med dve rezini kruha, da bi lahko jedel svoj obrok z rokami.

9. Nashville vroče piščančje

Spicy, vroče, je Nashville piščanec izumil ženska, ki išče maščevanje. Ko je bil Thornton Prince, znan ženskar regije, ujeti varanje, mu je njegov ljubosumni ljubimec služil dodatno vroče piščančje recept, da bi dobili svojo nazaj na njega. Načrt izjalovilo, ko Thornton Prince všeč začinjeno recept toliko, da je bilo posebnost v svoji restavraciji.

10. Koruzni kosmiči

Zdravnik John Harvey Kellogg izumil koruzni kosmiči po naključju leta 1895. Delal je v sanatoriju v času in on in njegov brat, iskali načine za polnjenje bolnikov na zdravo vegetarijansko prehrano. Ko se je po nesreči pustiti nekaj kuhana pšenica gre stale, ni želel, da se odpadki, zato je potrudil vozni in ugotovila, da je nastala kosmiči, ki jih je nato opečeni. Bolniki užival opečeni kosmičev toliko; nesreča postal žit za zajtrk, ki ga poznamo danes.

load...