Tukaj je tisto, kar vaša torba pravi o vaši osebnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Tukaj je tisto, kar vaša torba pravi o vaši osebnosti

Tukaj je tisto, kar vaša torba pravi o vaši osebnosti

Oblačila lahko naredi človeka, vendar se dodatki opredelijo žensko?

Naša osebnost se pogosto odraža v odločitvah o nakupu, ki jih sprejemamo. Trepetanje z bleščicami na obleki, je dovolj, da nam pove, da je razposajeni osebnost v hiši, medtem ko je mini krilo, ki razkriva več noge kot za mizo pravi, da je tu dekle, ki jo je dobil - in je pripravljen, da šopirjenje.

Naše modne izbire, nato pa so podaljšek naše osebnosti, misli in ideje o življenju. Elton John si je na odru oblečen kot Donald Duck, ker je ljubil, da se zabava in ni bilo mar, kaj si mislil o njem.

load...

Toda kaj lahko torbico o nas? Piše veliko o nas? Kaj pomeni, če imamo raje majhno vrečko za tote vrečke? Ali to kaj pomeni?

No, pravzaprav, to počne. Tukaj je tisto, kar torbo govori o vaši osebnosti:

Tote Bag

Če redno hoditi okoli z tote vrečke v vleko, se pravi, da ste dekle, ki je pripravljen na vse, da življenje in usoda ga bo vrgel na vas. Ti so pripravljeni, dekle.

load...

Tote torba je odlična za pakiranje vse svoje bistvene, vključno pasu z AIDS-om, vizitke in, seveda, ročno sanitisers.

Toda kljub ti "rodil pripravljen" odnos, ki nosi tote vrečko okrog z vami tudi kažejo, da si je lahko tad preveč organizirani. Nisi pripravljen, da bi ujeli off vaše straže, in v resnici niso ljubitelj spontanosti. Nimate hihitanje, ko ste ujeti v situaciji, ko si res potrebujete roke sanitiser vendar jih ni okoli. Namesto tega si popolnoma znorel in pokličite 911.

Vnaprejšnje načrtovanje je eden od vaših stebrov za uspešno življenje. Morate vedeti, kje je vse. Ti si tisti, ki so cevi, ko nekdo reče "ja, ampak kje bomo našli eno od tistih, ki v tej hiši."

"Imam te," rečeš.

Vaš prihranek dni in gre nikamor brez svojih bistvene pušča počutiš gola in ranljiva.

"Nekdo prosim nehaj vlak! Sem nekaj pozabil! O MOJ BOG!"

Nahrbtnika

Če pogosto nosijo nahrbtnik okoli ramenih, bom uganiti, da jih ne dajejo sliki si mojo oceno. Kaj ljudje pravijo o tebi je kot voda off raca hrbtu - to zvitkih pravico off.

Preveč ste svobodomiselnega duha in v ljubezni s svojim življenjem, da počaka v potrditev od drugih. Živite za danes in se mu je svoje poslanstvo v življenju, da vpijejo vsak drugi Bog vam je dal. Želite, da razišče in imajo dogodivščine vsak dan, in imate radi, da zapustijo svojo cono udobja in tvegati.

Vaš nahrbtnik je napolnjena manj z lepotnimi essentials in bolj vsakdanjih javnih služb, kot so pisala, steklenice vode in vašo zobno ščetko. Vaš nosijo tudi razglednice in spomine iz krajev, ki ste jih obiskali in vedno torbo so pakirani tako, da se lahko odpravite na muhavosti, kadar trenutek vas zagrabi.

Sklopke

Jacqueline-Fernandez je dobro znano, za to, da je opazil s svojo sklopko vrečko, saj so številne druge znane osebnosti, vključno z Esha Gupta, Scarlett Johansson, in krasen Christina Aguilera.

Toda kaj vrečko sklopko povedati o tem čudovito ženskah in tebe?

Nosi torbo sklopke z vami pravi, da ste malo minimalist, ki ne mara preveč ničesar. Vam ni všeč nered, težav - ali preveč predmetov v torbici. Uživate v znosno lahkotnost bivanja.

Seveda, si želi in želje, tako kot vse ženske. Morda imate veliko in morda so različna. Ampak ti si zelo dober v ohranjanje svoje želje in svoje potrebe ločeno. In ko se odpravite s torbo sklopko, vzameš samo tisto, kar potrebujete.

Vsi vaši Osnove so v torbi in nič več. In ti si popolnoma v redu s tem. Manj je vedno več - in to je classy.

Poleg tega, vam ni treba opozoriti na sebe. Vi ne pozornosti. Pravkar si želim to, kar potrebuje počne. Učinkovitost je ključnega pomena. Prav tako je presenetljivo eleganten in šik. Tako kot ti.

Cross Body (Ali Messenger) Bag

Cross telo vrečke so res vedno bolj priljubljena. Toda kaj tvoja pove o vas?

Če redno sling nasprotno telo torbo čez ramo, pa kaže, da si najprej dekle, ki je zaljubljena v modo. Si na tekočem z vsemi najnovejšimi trendi, in ne morete zapustiti hišo brez vaše bistvo.

Niste ljubitelj tote vrečke, ker je le malo prevelika za modne senzibilnost. Hočeš nekaj funkcionalnega, ki je tudi elegantna. Križ telo vrečko, nato pa opravlja dve funkciji: je funkcionalna, in ponuja veliko prostora za svoje bistvene, ampak tudi vam pomaga, da videti čudovito.

In to ustreza vaši osebnosti. Ti si praktično in organizirano, ampak si tudi eleganten. Imaš popolno kombinacijo sloga in vsebine dogaja.

Arm Candy Bag

Morda je ravno nasprotno, da deklice, ki imajo raje vrečke sklopko, ki jih je ponosni lastnik sladkarij vrečko roke, ki jih visi ohlapno z roko, so ognjene, strastno in čustveno. Ste tudi v stiku s svojo umetniško stran, in imate radi, da se ustvarjalno z vsem, kar nosi - in držite.

Za vas bi bilo nič v življenju samo služi za normalno delovanje vozila. To bi moral biti tudi estetsko namen. In torbo počne prav to. Živiš za modo in umetnost, in ne zapusti hišo videti nič manj kot na vaše najbolj drzne.

Si pogosto nepraktično in impulzivna, ampak boste uživali dobre stvari v življenju. Ti je všeč barva, energije in dobre vibracije. Ste prepričani, vendar ne aroganten, in upaš, da šopirjenje vašo osebnost s svetom.

Drugi vas lahko kritizirajo za brezskrben, živi za danes osebnosti, vendar veš, da si samo ljubosumen na vaše veselje do življenja. Želijo si, da je bilo vaše zaupanje, da upajo, da bo drugačen.

load...