Vodnik za gospoda: 10 redkih lastnosti pravega gospodarja, ki ga vsi občudujemo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

Vodnik za gospoda: 10 redkih lastnosti pravega gospodarja, ki ga vsi občudujemo

Vodnik za gospoda: 10 redkih lastnosti pravega gospodarja, ki ga vsi občudujemo

To je težko najti pravi gentleman v teh dneh in morda se celo sprašujejo, če so vsi dobri fantje so šli? To ni res presenetljivo, da so gospodje redka pasma in Viteštvo je umira umetnost, ker je veliko pritiska na ljudi, da ne bo tako več. Ampak še vedno obstajajo gospodje, samo izraziti svoje Gospodski načine drugače zdaj, da preberete te redke poteze pravi gentleman in boste razumeli, kako prepoznati eno, ko se srečate s sodobno Gentleman tipa:

1. Vedo svoje manire

Prva stvar, ki jo boste opazili o gentleman je, da pozna svoje manire. Je pa še vedno pusti dame šel prvi in ​​mu ne drži vrata odprta za ženske. Prav gotovo ne prisegam pred dama ali v javnosti sploh, kar se tega tiče.

2. Imajo močne moralne kode

Gospodje poznate razliko med prav in narobe, in ni sive lise v med. Živi svoje življenje z močnim moralnim kodeksom in ne bo ogrozil, da je za vsakogar.

load...

3. Ne izgubijo živce

Gospod, morda dobili miffed, ko ga je še en voznik zmanjša se na avtocesti, a je zagotovo ne bo veter dol njegovo okno in da drugi voznik sredinec. Ko gospod razjezi, ga ohranja pod nadzorom.

4. Ti izžarevajo organ brez ustrahovanja

Dober človek ni treba zateči k grožnje ali zlorab, da bi dobili svojo točko čez; to počne tiho, ampak z avtoriteto. Nek gospod je dostojanstveno v vse počne in ukazuje raven spoštovanja, da lahko drugi ljudje le sanjamo.

5. Imajo oster občutek wit

Lahko so tudi zabavno, ti gospodje, ne pa tudi v dolgočasen način. Gospod, lahko pridejo ven z smešno eno podlogo, ne da bi sploh poskusili, in mu ni treba zateči k modri humor, da bi dobili smeh. Njegov humor je subtilna in inteligentna vrsta humorja, ki ga lahko uporabite v vsakem pogovoru s katero koli osebo, in to počne z lahkoto.

load...

6. So nikoli sebičen

Človek, ki ni vedno sam dal prvi, pravi gospod, je prijazen, radodaren in obzirni do ljudi okrog sebe. Bil je neke vrste človek, ki bo pustil ste izbrali film gledati in on bo vesel, da ste srečni. Tudi če sovraži film!

7. So negovan

Pravi gentleman vedno ponosen na njegov nastop. To ne pomeni, da nosi obleko in kravato vsakič, ko stopi pred vhodna vrata, toda njegove kavbojke bo čista in on jih bo imel britje. On vidi to, da ne samo nekaj, kar želi storiti, ampak kot znak spoštovanja do osebe, ki jo je s tako dobro.

8. So romantiki

Gospodje niso pozabili umetnost romantiko in jih ni strah pokazati svojih čustev. Ti ljudje si bo zapomnil svoj rojstni dan in vam prinašajo cvetje in jih ni strah, če nekdo vidi njimi so romantična niti.

9. So iskreni in vredni zaupanja

Človek, ki je tako dober, kot je njegova beseda je gospod. Če je pravi moški pravi, da bo naredil nekaj, nato pa bo to naredil. Gospod, nikoli ne gre nazaj na njegove besede, tako da boste vedeli, da boste vedno lahko zaupate gospoda.

10. So zvesti

Gospod, res ne verjamem, da bi bil zvest in on ne bi nikoli niti pomislil vara dekle. To je del močne moralne kode, ki živi s in je prepričan v izgradnjo trdnih odnosov z družino in prijatelji, pa tudi njegov partner in bo ostal zvest vse od njih.

Katere druge redke lastnosti pravega gentlemana sva pozabil omeniti v naši mali "vodilo k se gospod"?

Vas prosimo, da povedo, kaj misliš, da v komentar oddelku spodaj.

load...