10 alternativnih načinov kravjega mleka | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 alternativnih načinov kravjega mleka

10 alternativnih načinov kravjega mleka

Za izdelavo kravje mleko in lahko, da bo dobiček iz njega, kmetje uporabljajo intenzivne tehnike kmetovanja, ki pomeni, da so krave živijo v povsem nenaravno okolje. Krave so podane tudi umetne antibiotike in hormone za povečanje mlečnosti in se prepričajte, da lahko brez okužbe dobite na način njihove proizvodnjo mleka. Vprašanja za dobro počutje živali prahi, obstajajo tudi zdravstvena vprašanja, povezana s pitno kravjega mleka, ne najmanj, ki so visoke stopnje onesnaževalcev najdemo v množično proizvaja mleko. Obstaja pa veliko bolj zdravih alternativ kravjega mleka, ki ga morda želeli poskusiti, tako iz rastlinskih virov, in od živali, ki se vodijo v bolj humanih razmerah in so bolje za vas. Tukaj je potek od desetih najboljših alternativ za kravje mleko.

1. Mandljevo mleko

Mandljevo mleko je zdravo, zelenjave izhaja, alternativa kravjega mleka, tako da ni nobenih težav z dobrim počutjem živali sploh. Ena od velikih pomislekov glede konzumnega kravjega mleka je visoka raven maščob, ki jih vsebuje, vendar pa mandljevo mleko z nizko vsebnostjo maščob, nizko kalorij in vsebuje nekaj zdravih mononenasičenih maščobnih kislin, namesto.

2. Riževega mleka

Še ena od rastlinskih alternativ kravjega mleka je "zelo priljubljen" riževega mleka in, kot je riževega mleka iz ene od svetovno najbolj gojenih pridelkov, to je tudi eden izmed najcenejših od zunaj mlečnih alternativ mleka. Z riževo mleko, boste dobili dober vir beljakovin in ogljikovih hidratov, vendar zelo malo maščob in je tudi brez glutena.

load...

3. Buffalo mleko

Bivolje mleko ima podobno vsebnost maščob v kravjem mleku, vendar vsebuje manj holesterola in to ne zagotavlja višjo raven beljakovin, železa, fosforja in kalcija. Ena od velikih prednosti bivoljega mleka več kot kravje mleko, je ta, da lahko bivolov preživijo na bolj naravno prehrano, zato se ne hranijo vse hormon infundirano viri, da so krave. Kupite lahko tudi bivolje mleko ekološko, ki zagotavlja, da živali niso bile krmljene z vsako umetno povečano krme.

4. Lešnik mleko

Za ljudi, ki ne prenašajo laktoze, lešnikovo mleko je odlična alternativa za kravje mleko. To je veliko debelejši in bolj kremasta od mnogih alternativ druge kravjega mleka in ima teksturo, ki je zelo podobna mleka mleko. To je dober vir beljakovin, vitaminov, mineralov in bo tudi vam vlaknin preveč. Maščobe, ki so vsebovani v lešnikovo mleko so srce prijazne vrste maščob in, kot doda bonus, okus absolutno čudovito s kavo!

5. Ovčje mleko

Ovčje mleko je bolj pitanje kot kravje mleko, zato ni tako dobro, če ste gledali svojo težo, vendar pa ne vsebuje skoraj dvakrat količine fosforja, kalcija in vitaminov B. Ovčje mleko okus veliko bolj kremasta kot kravje mleko, vendar ni primerna za ljudi, ki ne prenašajo laktoze, ali za zelo majhne otroke. Na okoljskem strani na stvari, ovce ni treba hraniti okrepljeno vir za preživetje in jih proizvajajo veliko manj metana kot pa kravje.

load...

6. Konoplja mleko

Konopljino mleko ima zelo malo slasten okus do nje in lahka tekstura, ki je podoben tistemu iz posnetega mleka. Konopljino mleko ne vsebuje prav toliko beljakovin, kot nekatere druge alternative rastlinska mleka, vendar pa zagotavlja dober vir omega - 3 maščobnih kislin. Vsebuje tudi vlakna in vrsto mineralov, vključno z kalcij, kalij in železo. Ko kupite konoplje mleko, čeprav bi se izognili blagovnih znamk, ki vsebujejo karagenan. To je sestavina, ki se včasih uporablja za zgostitev konoplje mleko in lahko povzroči vnetje.

7. Ovsenega mleka

Ovsenega mleka ne vsebuje enake vrednosti beljakovin in kalcija, da kravje mleko počne, vendar je vseeno pripravljen za to tudi na druge načine. Je brez laktoze, toda brez glutena, in vsebuje visoke vrednosti antioksidanta vitamina E in folne kisline. Ovsenega mleka ima tudi zniževanje holesterola lastnosti, oves početi, zato je dobro za srce in srčno-žilni sistem.

8. Lan mleko

Lan mleko je zelo kremast in vsebuje ravno toliko kalcija kot kravje mleko. To je tudi dober vir alfa linolenske kisline, za katere je znano, da so učinkovita protivnetna sredstva, tako da bi lan mleko koristen dodatek k prehrani za ljudi z artritisom in drugimi vnetnimi boleznimi. Večina lan mleko, ki ga lahko kupite proizvaja organsko, tako da ne bo prišlo do gensko spremenjene sestavine, ki se uporabljajo v izdelavi.

9. Makadamije mleko

Oreh mleko ni tako pogosto na voljo kot nekaj drugih alternativ mleka, ampak, če jo lahko najdete, je okusna alternativa kravjega mleka. To je precej visoko vsebnostjo maščob, čeprav so te maščobe ni tako nezdravo kot nasičenih maščob v rednem mleko. Vsebuje tudi zelo zdravo dobavo omega - 6 maščobnih kislin, fitokemikalije in antioksidantov.

10. Sojino mleko

Sojino mleko je eden od najbolj znanih krave mleko alternativ in zagotavlja veliko enakih hranilnih snovi, ki kravje mleko počne, vključno kalcija in beljakovin, vendar je brez holesterola in varen za ljudi, ki ne prenašajo laktoze. Edina Slaba stran sojinim mlekom, da se zavedajo, da to ne vsebujejo zelo visoko raven sladkorja.

Katere so vaše najljubše krava mleko alternative?

load...