10 čudovitih jutranjih ritualov, ki lahko izboljšajo vaše zdravje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 čudovitih jutranjih ritualov, ki lahko izboljšajo vaše zdravje

10 čudovitih jutranjih ritualov, ki lahko izboljšajo vaše zdravje

Vaš jutro je v bistvu tisto, kar lahko naredijo ali pa uničijo vaš dan. Priti prav, in ne boste imeli čudovito dan. Get it narobe, čeprav, in bi lahko na koncu ob dan iz pekla.

Toda tisto, kar je ključnega pomena za dobro jutro? Pomarančni sok z ovseno kašo? Sveže kave? Sunshine? Ček za 100.000 $ po pošti?

No, ja, vse te stvari so zelo velika (predvsem preverjanje). Ampak kaj je bolj fantastično je zjutraj ritual, ki ga držijo. Zato pa si oglejte 10 najboljših jutranjih obredih, ki lahko izboljšajo svoje zdravje in iz ton za preostanek dneva.

load...

1. Wake Up Lepa in zgodnje

Obstaja dobesedno nič slabše, ko gre za pridobivanje naš dan off, da slab začetek, kot zbujam pozno. Saj veste, kako to gre. Načrtuje, da bi se s pticami, vendar ko predati preverite uro, vidite 11:30 očitna na vas. Drat!

Da bi zagotovili, da se boriš serviser, vam priporočamo, da vedno poskušali zbuditi prej. Jutro je, ko dobiš večino svojega miru in tišini pred napornega vrveža, da bo kmalu prišel. Torej, zakaj ne bi večina to?

2. Poslušate Pozitivna glasbo

Vsakdo je poudaril, v letu 2017, vendar, če ste poudarili, prva stvar zjutraj, imaš resne težave. Če želite, da stres v zalivu, kaj boljša stvar, kot poslušati očarljiv glasbo, ki določa ton za vaše razpoloženje?

load...

Lahko poslušate glasbo, medtem ko vaši pripravi zajtrk, medtem ko jog, ali celo na vašem jutranjem omili. Pozitivna glasba bo tako zgodaj na dan pomeni, da se podate na delo občutek svetlejši.

3. Izogibajte The Morning News

Obstaja dobesedno nič, kot jutranja novica za pridobivanje naš dan off depresivno začetku. Vklopu ga na in vse, kar vidite, so bombe, vojne, rak, bolezni, lakota in pada gospodarstva. Da bi se prepričali, da je na svetu woes ne najdejo svojo pot v tvoji glavi, da že na začetku dneva, enostavno izklopite. To lahko počaka. Če je nekaj vredno sluh, boste verjetno izvedeli o tem na neki točki v času dneva.

4. Pijte zeleni sok

Pijte zeleni sok in po možnosti organsko eno zjutraj, da vaše telo prepotrebno injekcijo vitaminov in mineralov.

Glej, zjutraj so naša telesa precej kislo. S pitjem zelenega soka, bo javnost klorofila pomaga uravnotežiti svoje telo, in se počutimo bolj sveža in bolj živahno.

5. Postrgajte jezik

Ok, ta sliši malce EDN, kajne? Ampak ko enkrat začnete strganju jezik zjutraj, si ne bodo želeli ustaviti.

Zdrav jezik pomeni zdravi ste. Vaš zadah vonj sveže in usta bo čist grdo toksinov, ki se oklepajo jezikom. To sploh ne potrebujete, da boli, bodisi, ker lahko uporabite zobno ščetko ali preprosto žlico narediti strganje.

Ostani proč od noža predalu, v redu?

6. Walk na delo

Zagotavljanje ne živite kot milijon kilometrov stran od dela, zakaj ne hodi tam, v nasprotju s skoki v avtu? Hoja je odličen način, da se zdravi, brez občutka izčrpana, in spodbuja več mišic kot tudi naš um.

Če želite izboljšati svoj sprehod do dela, bi jo dopolnili z nekaj pozitivnega glasbo. Na ta način ste dobili vadbo in ste de-poudarjanju, preden se začne delovni dan. Namesto pripenjanje na svoje kolege, boste jih objemala!

7. Izogibajte velik zajtrk

Pomembno je, da jemo zajtrk, čeprav mnogi od nas še naprej glavo delati na prazen želodec. Kaj je prav tako pomembno je, da smo se izognili BIG zajtrk.

Big zajtrkom bombardirajo svoje zgodnje jutranje prebavo, in bo le čutite počasno in utrujena za naslednjih nekaj ur. Namesto tega vam priporočamo, da se držijo majhno jed, ki vas napolni gor, vam daje energijo, ki pa vas ne naloži navzdol.

8. Rešiti sestavljanko

Lahko bi bil občutek po spanju noč precej utrujeni, zato ni pri volji za sestavljanke. Vendar pa je čisto odkrito manj boljše načine za zbujanje možgane gor, kot jih dokončanje sestavljanko.

Po vstajanje, so naši možgani posejana v pajčevina in nismo na naši A-igre. Ampak, če imaš pomemben dan prihaja, ki zahteva, da se na vašo strmim, ki jo lahko naredite veliko slabši od polnega ven križanke, Sudoku puzzle ali celo iskanjem besedo.

Vaši možgani bodo brenčanje in svoje duševne refleksi bo nastopila na svojem premije. Poskusi!

9. Izogibajte se preveč kave

Mnogi od nas uživajo redno skodelico Joe zjutraj, in nekateri celo uživajo dva. Ampak kofein, kljub izboljšanju našo pozornost, je pravzaprav zgolj prikrivanju globlje težave, kot so pomanjkanje spanja.

Namesto preobremenitve stimulansi takoj, zakaj ne prilagoditi urnik spanja, tako da boste dobili več počitka ponoči? To je pozitivna sprememba jutranji ritual, ki bo izboljšala vaše zdravje in se prepričajte, da vaše telo ne zanašajo na stimulanse za vzpodbudo.

10. Znamka Ljubezen

Ok, to je super, zabavno jutro ritual, vendar pa zahteva skladnost vašega partnerja. Jutro ljubljenja je odličen način za pridobivanje vaš dan off na desni začetek, in to tudi izboljša vaše zdravje.

Vaše telo je dobil sunek energije hkrati, da sprošča stres, s čimer si srečnejši. Še bolje, se boste počutili bolj mladosten, in boste glavo delati razmišljanje nazaj na tako lepo jutro. Čudovito!

Najbolj pomembna stvar pri jutranji ritual je, da dejansko uživajo. Če ga ne uživajo, boste si delaš več škode kot koristi. Torej našli nekaj, kar boste dejansko dobili užitek od in spremeniti svoje življenje danes!

Katere so vaše najljubše jutranje rituale?

load...