10 čudovitih nasvetov o tem, kako vsak dan detox svoje telo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 čudovitih nasvetov o tem, kako vsak dan detox svoje telo

10 čudovitih nasvetov o tem, kako vsak dan detox svoje telo

Toksini vpišite svoje telo vsak dan skozi to, kar jeste, pijete in vdihnite. Medtem ko je lahko enkratna detox programov je v modi, da je veliko lažje, da razmisli razstrupljanje kot dnevna rutina, ne pa poslastica smo dali našim organom nekajkrat leto. Najlažji in najboljši način za razstrupljanje telesa je zmanjšati število toksinov, ki jih raztapljajo na prvem mestu, tako da tukaj je deset načinov, da obdržite vaše telo detoxed 365 dni na leto:

1. Ostanejo hidrirani

Najpreprostejši nasvet o tem, kako detox svoje telo naravno je, da ostanejo hidrirani. Z občutkom za žejo vaše telo vam pove, da potrebuje vodo, ne soda, kavo ali pivo, samo čisti H2O. Pitje veliko vode na dan pomaga, da bo vaše telo jasno toksinov in vas ohranja hidrirani. Čeprav mnogi od nas ne bi to naredili, bi morali vsi biti pitje, vsaj osem kozarcev čiste in enostavne vode vsak dan. Pitje zelenega čaja redno, mimogrede, lahko tudi vam pomagajo pri čiščenju in razstrupljanje telesa, zaradi nje je visoka vsebnost antioksidant.

2. Izrežite ali zmanjšati na znanih toksinov

Del razloga, da se počutite tako otrpel in brez energije lahko samo preobremenitev toksinov, ki ga daje svoje telo vsak dan. Torej dober nasvet o tem, kako vsak dan razstrupljanje telesa je - poskusite sekanje od alkohola, rafiniranega sladkorja in nasičenih maščob. Vsi ti so znani toksini, ki bodo imeli negativen vpliv na vaše zdravje.

load...

3. Kupiti ekološko pridelano hrano, ko boš lahko

Pritisk na naravne vire, ki prinaša naraščanje svetovnega prebivalstva pomeni, da so imeli kmetje našli več in več načinov za povečanje pridelek. Ta je nespremenljiva je pomenilo, da se vse več kemikalij, ki se uporabljajo v kmetijstvu, in tiste kemikalije, najdejo svojo pot v našo hrano. Najboljši način, da se prepreči uživanje teh kemikalij je, da izberejo ekološko pridelanih živil, kjer lahko. Na splošno dražja, vendar veliko bolje za vaše zdravje.

4. Jejte veliko vlaknin

Drug velik namig o tem, kako razstrupljanje telesa je - jesti veliko vlaknin. Naravna vlakna najdemo v svežem sadju in zelenjavi, je najboljši način za odstranitev toksinov iz telesa. Ne samo vlakno vas redno, prav tako veže toksine iz črevesja in pomaga, da jih splaknete.

5. Vaja več

Večina strokovnjakov se bo strinjal, da je eden izmed najboljših nasvetov o tem, kako detox vaše telo je redno vadbo. Fizični napor naredi vse, kar je v telesu deluje malo težje: pljuča, srce in mišice, in v tem, da pomaga telesu, da izžene teh škodljivih strupov.

load...

6. Jejte več polnovrednih živil

Pripravljene jedi so lahko poceni in enostaven za pripravo, vendar niso tako dobri za vas, kot sveže, polnovrednih živil. So poceni, ker so trajala dlje časa, in trajajo dlje časa, saj so proizvajalci dodali kemikalije z njimi. Sveža hrana ima manj kemikalij ali strupov, zato jedo več polnovrednih živil vam bo pomagal zmanjšati splošno raven teh toksinov v telesu.

7. Zmanjšajte stres

Drug vir toksinov je prekomerna adrenalina, ki poudarjajo vzroke. Ko se počutimo ogrožene, telo samodejno proizvaja adrenalin in druge hormone, da nam omogočajo, da boj ali teči stran. Sodobne grožnje dan običajno ne potrebujejo nas pobegniti ali boj, da te kemikalije, ki ostanejo v našem telesu, neizkoriščena. To vodi do "prevelikega" teh kemikalij, zato najti čas za sprostitev, je dober nasvet o tem, kako detox svoje telo in opuščamo je pomemben del vsakodnevnega strategije detox.

8. Uporaba savna

Ko znoj zapusti svoje telo, da je z njim nekaj toksinov. Ob savno je način, da veliko ljudi priporoči detox telesa, saj se širi tudi velikost vaših krvnih žil in omogoča, da kri bolj svobodno črpalka po telesu, izboljšuje pretok obeh hranilnih snovi in ​​odpadkov.

9. Poskusite kontrast hidroterapija

Še en nasvet o tem, kako detox vaše telo poskuša kontrasta hidroterapija. Proces kontrastnega hidroterapijo je preprost: to je toplo in hladno prho! Preklapljanje med hladno in toplo vodo v tuš kabino, izmenično naredi krvne žile širijo in stik in tako, spodbuja zdrav pretok kisika v okolici vašega sistema in na vsa vaša organov.

10. Globoko vdihnite in nasmeh!

Najenostavnejši o tem, kako vsak dan razstrupljanje telesa, je nasmeh in da bi bila srečna. Sprehodite se v parku ta kosila. Vdihnite kisika, zmanjša stres in dobili malo vaje; to je bolje kot kateri koli zdravila, ki ga lahko kupite.

Kako detox vaše telo vsak dan? Ali imate druge nasvete?

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...