10 čudovitih prednosti poslušanja glasbe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 čudovitih prednosti poslušanja glasbe

10 čudovitih prednosti poslušanja glasbe

Glasba je neverjetna stvar in to nas lahko vpliva na toliko različnih načinov. Dober ples utrip bodo imeli vsi, vsaj, prisluškovanje svoje prste, bo dobra ljubezenska pesem počutimo romantično in rock pesem lahko zdi, kot da smo nepremagljivi. Glasba ima tudi način označevanja spomnimo različne faze v naših življenjih. Pesem, ki smo najprej plesala s partnerjem do in glasbo našega otroštva, bodo vedno imeli možnost, da nas takoj odpelje nazaj v teh dobrih časih. Prav tako je bilo dokazano tudi znanstveno, da ima glasba številne koristi za zdravje, tako da je lahko pogled na samo deset čudovitih stvari, ki lahko poslušanje glasbe storiti za vas.

1. Glasba povečuje produktivnost

Ko imate nekaj predvajanje glasbe v ozadju, naporna delovna mesta postanejo manj dolgočasno in boste postali bolj produktivni. Ozadje glasba vam lahko pomaga z veliko različnih vrst nalog. Poskusite nekaj optimistično glasbo, ko delaš gospodinjska opravila ali kakšno pomirjujočo glasbo, ko se poskuša osredotočiti. Boste presenečeni, koliko hitreje se lahko opravi delovna mesta, ko poslušate glasbo.

2. Glasba izboljša vzdržljivost

Glasba je super za vadbo preveč. Če poslušate svoje najljubše melodije, ko ste v telovadnici ali tek, ste verjetno na treningu težje in dlje. Utrip vam bodo pomagali do ritma in glasbe vas bo tudi odvrnilo, da ne boste dobili dolgčas in da gre za več.

load...

3. Izboljša pretok krvi

Učinek da je glasba na vas je, ne zgolj tisto, kar lahko storite, da vaš um; lahko pa tudi vpliva na vas fizično. Znanstveniki preučujejo vpliv glasbe na bolnikov v bolnišnicah so se izkazali, da ko ljudje poslušajo glasbo, ne samo zato, da bi jih počutijo bolj sproščeno in srečnejši; prav tako poveča pretok krvi skozi ožilje.

4. Glasba zmanjšuje stres

Pomirjujoč učinek, ki ga ima lahko glasba je res presenetljivo. Če se počutite res pod stresom; tiho posluša glasbo bo vaš um off stvari, ki vas muči, znižati srčni utrip, zmanjša krvni tlak, in te pomiri. Dokazano je, da poslušanje glasbe povzroča vaše telo sprosti hormone, ki dejansko izničijo stresnih hormonov v telesu.

5. Glasba širi obzorja

Glasba je način prehodu vrzeli generacije in pridobivanje ljudi, ki se zanimajo za stilov glasbe, ki so mislili, da nikoli ne bi želeli. Vsak od staršev pravi, da jim ni všeč glasba, da njihovi otroci poslušajo preveč, ki pa ni imel čuden priložnosti, ko so mislili: »Oh, to je pravzaprav zelo dobro" Glasba je tako raznolika v stilu; vedno obstaja še ena vrsta glasbe čakajo, da bodo odkrili.

load...

6. Glasba lahko lajšanje depresije

Spreminjajoče se neverjetno razpoloženje moč glasbe lahko dvignite žganja in si potegnite iz slabe volje. Čeprav glasba ni zamenjava zdravila, če vam hudo depresijo, lahko pomaga pri lajšanju simptomov za nekaj časa. Moraš biti previden, kaj sledi, ki jih poslušate, čeprav, saj bi nekateri glasbeni imela nasproten učinek in bi si dol.

7. Glasba vas lahko motivira

Glasba ima možnost, da vas motivira in vam pomaga priti skozi težke čase. Kdo še ni poslušal Gloria Gaynor je "bom preživela" po slabem razpadu? Glasba je bila tudi za motiviranje vojakov s stvarmi, kot so korakali pasovih in škotske dude in nacionalne himne se ljudje počutijo zelo domoljubni.

8. Glasba lahko pomaga shujšati

Ugotovljeno je bilo tudi ugotovljeno, da lahko glasba pomaga izgubiti nekaj kilogramov. V eni študiji so raziskovalci ugotovili, da je, ko so luči zatemnjena na obroke in mehka glasba je igral, ljudje jedo svojo hrano bolj počasi in jedo manj. To je misel, da je pomirjujoč učinek glasbe, ki udeležence v raziskavi bolj zavedajoč o tem, kaj so jedli.

9. To lahko izvaja um

Ali pesem je osebno pripoved, ali protest, lyrics pesmi pogosto pripovedujejo zgodbo, da bi nas želeli izvedeti več. Ljudje se pogosto sprašujejo, kaj pesem je v resnici hotel povedati in jih nato poskušamo analizirati besedila. Pesmi lahko izpodbijajo tudi tako, da mislimo, in, v nekaterih primerih, nas navdihujejo.

10. Glasba lahko olajša bolečine

Glasba se je izkazal za lajšanje bolečin, ki je razlog, zakaj je pogosto igral v zobozdravstvenih ordinacij. Glasba je tudi zelo terapevtsko za bolnike, ki okrevajo po bolezni in operaciji. Ugotovljeno je bilo, da lahko poslušanje glasbe hitrejše okrevanje bolnikov po možganski kapi in pomaga, da bolniki operacijo srca miren in sproščen.

load...