10 čudovitih razlogov, da poslušate glasbo med vadbo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 čudovitih razlogov, da poslušate glasbo med vadbo

10 čudovitih razlogov, da poslušate glasbo med vadbo

Leta 2017, bolj nas delajo ven. Dejansko je za mnoge prevladujočih novoletne zaobljube bil vlak težje v ponudbo, da bi dobili bolj zdravo in fit.

Vedno obstajajo načini za izboljšanje sejo vaja, da bomo potiskanje sebe in še več in bolje od njega. Morda ste se sami odgovorni ob prijatelju, skupaj z vami, ali pa imaš sliko reševati na svoj zid, kako želite videti, da služijo kot motivacija.

Eden od najboljših načinov za povečanje sejo vadbe je za poslušanje glasbe ob istem času. Veliko telovadnici izstopijo že poslušate glasbo, medtem ko delajo, vendar pa si samo domneva, da je zato, ker so raje poslušajo svoje najljubše melodije, kot hlače in stokanje vsakega drug. Pravzaprav, pravi razlogi so veliko bolj pozitivno in ima lahko velik vpliv na njihovo vadbo seji. Tako da je lahko pogled na 10 bajen koristi glasbe in razlogov, zakaj bi morali poslušati glasbo, medtem ko vadite.

load...

Glasba lahko pomagate Up vaš napor

Če ste prosili, da večina ljudi, ali se jim je zdelo, da je bilo dovolj že iz svoje vadbe, bi verjetno rekli, da niso bili. Zdi se, da je bilo skupno odnos med vse nas, ki si želimo, da bi lahko storili več.

Poslušanje je odličen način, da se vaš trud, vendar je njegova vrsta glasbe, ki jo poslušajo, da je zelo pomembno. Na primer, študija, ki jo NCBI je pokazala, da kolesarji sami potiskanje bolj ko poslušaš hitreje, trše glasbe. Počasna glasba samo ne se jih prečrpa na enak način.

Torej, če boste do svoje igre v telovadnici, boste morali, da bi zamenjali Barry White za nekaj trdega tehna. Ali pa kaj podobnega!

Glasba lahko spravil v coni

Vsi si želimo, da se v območje, ko smo telesno vadbo. To je na območju, kjer smo na naše najboljše, dobili največ iz sebe. Toda že v coni ni vedno enostavno, in včasih se zdi, da frustratingly nemogoče.

load...

Vsi imamo skladbe, ki nas bodo na območju. Imaš eno in veste, kaj je to. Vsi športniki poslušanje glasbe pred svojimi predstavami, saj jih postavlja v pravi okvir mislih in jih pride v cono.

Glasba naredi Vadba bolj zabavno

Še eden od bajen koristi glasbe je, da bo lahko vaša vadba bolj zabavna. Sprijaznimo se, naloga ni vedno zabavno. Nekateri ga vidijo kot izziv, drugi pa na koncu videti kot malo chore. Ampak, če ste izbrali pravi seznam, lahko glasba vedno vaš vaja rutina bolj zabavno. Namesto porabe starosti napeto sami priti do telovadnice, boste dejansko začeli, da se veselim, da ga še enkrat!

Glasba lahko izboljša vaše razpoloženje

Izdelava ni enostavno, ko nismo v pravo razpoloženje. Morda kaj se je zgodilo pred eno uro, da vas odnesli ravnotežja, razvnemati negativne misli v sebi. Morda zdaj res ne počutim kot počne to enourno vadbo.

Eden od neverjetno koristi glasbe je, da je izredno močna in da lahko spremeni naše razpoloženje v trenutku. Če boste morali priti ven iz slabe volje in v boljši kraj, z vztrajanjem na vaših najljubših melodij lahko dvigne svoje žgane pijače ni konec. Ne glede na to, kaj se je zgodilo, se bo glasba pomaga usmerjati svojo energijo v nekaj produktivnega in vredno.

Glasba lahko zmanjša bolečine

Vsi smo dobili bolečine in bolečine, ko smo izšlo. Bolečine so le nujno zlo, vendar je eden izmed presenetljivih prednosti glasbe, predvsem za poslušanje glasbe med vadbo, je, da lahko glasba pomaga, da vas odvrnejo od bolečine.

Music Makes You Move!

Eden najboljših koristi glasbe je, da lahko enostavno premaknete. Daj no, kdo še ni slišal privlačen ritem in je želel, da se premaknete? Glasba vpliva na naš centralni živčni sistem tako, da ne more pomagati, ampak izkoristili naše noge in preselijo svoje boke. To je tako zasvoji in moč.

Včasih, ko smo začeli vaja rutino smo občutek malo zaspan. Nočemo, da se premaknete, ker smo preprosto ne počuti. Glasba ima moč, da se premaknete.

Spet vrsto glasbe, ki je na seznam predvajanja je pomembno; mora biti vrsta glasbe, ki se dogaja, da se gibljejo in tresenje. To mora biti energičen, dinamičen in močan.

Glasba vam lahko pomaga, da Up With The Pace

Vsi smo že zaostajala v telovadnici. Vsi smo gledali nemočno kot ljudi okoli nas, se zdi, da bi lahko, da se danes potiskanje veliko več kot nas. Smo poskušali držati korak s hitrostjo, ampak to je, kot da naše noge le ne bo nas opravljajo.

Um in telo so vsekakor povezani, in če lahko sinhronizirate svoje povezave, da ste na zmagovalca. Eden od načinov, da to storijo pri izvrševanju je poslušati ritmično glasbo.

Glasba lahko spodbudi območje motorja možganov, s čimer vam pomaga držati korak s hitrostjo, ko ste kolesarjenje, dvigovanje uteži ali tek na tekočem traku. Vodenje enakomeren ritem brez glasbe ni enostavno, ampak ko imaš bije razbijanje skozi ušesa, da boste ugotovili, da je dejansko ni problem sploh.

Glasba lahko push Dodatne

Glasba je lahko tako opojno, da lahko poslušal med vadbo povzroči nam, da nas še naprej potiskanje - ne da bi se tega zavedal.

Lahko bi cikel nadalje, plavati hitreje, teči več le zaradi glasbe. To je, kako močna je; to je kot pravni stimulans, povečanje uspešnosti.

Glasba vas postavi v Pozitivni miselnosti

Še ena od velikih prednosti glasbe je, da lahko glasba zares potisnite na pozitiven način razmišljanja. Samo razmišljam o vaših najljubših melodij lahko se boste počutili bolje, pa naj gre za čustva glas pevcev ali spominov jih povezali z glasbo.

Pozitivna miselnost je ključnega pomena, če ste tekoč, da bi dobili največ iz vaše telovadne sej, in ko začnete povezovanje glasbe z pozitivnosti v telovadnici boste imeli večjo željo, da bo na vadbo.

Glasba Dvigala srčni utrip

Če dobite predvajanja pravico, lahko glasba izberete povečati svoj srčni utrip in življenje vaše dihanje tečaja. To pa pripravi telo za vadbo.

Ali veste, druge ugodnosti glasbe?

load...