10 čudovitih zdravstvenih prednosti brazilskih orehov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 čudovitih zdravstvenih prednosti brazilskih orehov

10 čudovitih zdravstvenih prednosti brazilskih orehov

Čeprav so brazilski oreški precej veliko kalorij, ne zagotavljajo velik, okusen način, da bi dobili veliko pomembnih hranilnih snovi, da vaše telo potrebuje, da vas zdravi in ​​za boj proti off bolezni. Dejstvo je, matice so tako hranljiva, da so dejansko sestavni del vsakdanjo prehrano nekaterih ljudi v regiji Amazonke, kjer matice rastejo. Torej, ob predpostavki, da lahko dejansko tresk teh težkih malo matice, tukaj je deset od koristi za zdravje, da bo brazilski orehi vam nudijo:

1. Nudijo vam skoraj 100% vaše dnevne potrebe za magnezij

Zdravstvene koristi brazilskih orehov, so zelo številni. Povprečna porcija brazilskih oreščkov bo vaše telo s skoraj 100% magnezija, ki jih potrebuje, da ohrani zdravo srce in dobro delovanje mišic.

2. Pomagajo preprečevanje raka na prostati pri moških

Brazilski oreški vsebujejo magnezij in selen, ki naj bi bili učinkoviti pri spodbujanju dobrega zdravja prostate. Jedo le nekaj brazilskih orehov na dan bo že zagotovili ustrezno raven selena v telesu. Strokovnjaki pravijo, da je zdrav odmerek selena na dan lahko zmanjša tveganje za nastanek raka na prostati pri moških za polovico.

load...

3. Brazilski oreški lahko zniža raven holesterola

Še eden od velike koristi za zdravje brazilskih orehov je, da lahko uživanje te matice zmanjšanje slabega LDL holesterola v krvi, ki v zameno, zmanjšuje tveganje za nastanek krvnih strdkov, bolezni srca in srčnega infarkta.

4. Ti vsebujejo zdrave maščobe

Ja, brazilski oreški storiti vsebujejo maščobe, vendar so primarno zdrave omega 6 maščobnih kislin in drugih zdravih maščob, da vaše telo potrebuje. Te maščobe so potrebne za prevoz maščobe topne vitamine skozi telo in za proizvodnjo različnih hormonov in encimov.

5. So odličen vir tiamina

Vitamin B1 ali tiamin, da brazilski orehi vsebujejo, je v telesu potrebna za zagotovitev zdravih duševnih funkcij in pomoč pri splošno zdravje, vključno z ohranjanjem zdravih oči in preprečevanje srčno-žilnih bolezni.

load...

6. Pomaga preprečiti raka

Zdravstvene koristi brazilskih orehov vključujejo tudi preprečevanje raka. Brazilski oreščki vsebujejo vitamine in minerale, ki lahko zmanjšajo tveganje za nastanek nekaterih vrst raka, vključno z rakom dojke in rak debelega črevesa. Zlasti je selen ugotovljeno v jajca pretvori v telesu v glutationa, ki je encim, ki se bori proste radikale, ki so lahko vzrok raka.

7. Lahko zmanjša tveganje za bolezni srca in izboljša krvni tlak

Kot tudi mononenasičenih maščobnih kislin, ki povečajo zaščitni visok LDL holesterola v telesu, brazilski oreški vsebujejo aminokislino imenovano L-arginin, ki olajšuje pretok krvi tako, da sprošča krvne žile, ki lahko pomaga preprečiti kardiovaskularne težave in bolezni srca. Brazilski oreški vsebujejo 0,6 gramov L-arginina na 28 gram obrok.

8. Brazilski oreški aktivira ščitnico

Brazilski oreščki so znani tudi za pomoč pri zdravljenju ljudi, ki trpijo z nizko delovanje ščitnice. Ugotovljene v jajca akt v telesu antioksidanti da se proizvede encim trijodotironin, ki podpira zdravo delovanje ščitnice.

9. Spodbuja imunski sistem

Zdravstvene koristi brazilskih orehov tudi močnejši imunski sistem. Uživanje brazilskih orehov lahko pomaga v boju proti off kašelj, prehladi in druge okužbe. So dober vir vitaminov B, C, D, cink in selen vsi, ki pripomorejo k večji imunski sistem vzpodbudo.

10. Nudijo pomembne vitamine in minerale

Samo eno pest brazilskih orehov (približno 100 gramov) zagotavlja telo s približno 100 odstotkov dnevne vrednosti magnezija, 100 odstotkov vrednosti dnevne količine fosforja, 16 odstotkov kalcija, 14 odstotkov kalija, 20 odstotkov železa, 60 odstotkov mangana in 50 odstotkov tiamin (B1), kot tudi beljakovine in vlaknine preveč.

Zdravstvene koristi brazilskih orehov, ki se ne ustavi tukaj. Ali veste, nekatere druge razloge, zakaj bi morali vključujejo brazilskih orehov v naši zdravi prehrani?

Vas prosimo, da delite svoje misli in zdrave nasvete prehranjevalnih v komentar oddelku spodaj.

load...