10 čudovitih zdravstvenih prednosti hrušk | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 čudovitih zdravstvenih prednosti hrušk

10 čudovitih zdravstvenih prednosti hrušk

Hruške so veliko vlaknin, vsebuje veliko vitaminov in mineralov in so povsem slastno. Hruške so neverjetne in pomemben vir prehrane, ki jih je treba vključiti v prehrani vseh. So tudi alergij sadje, tako da je manj verjetno, da bi dobili odziv od njih in so super za odstavitev otrok preveč. Tukaj je deset bolj čudovito koristi za zdravje, ki jih lahko dobite od hrušk:

1. So super za prebavo

Zdravstvene koristi hrušk vključujejo boljšo prebavo. Enoten, srednja hruške vsebuje več kot 20% dnevnega priporočenega vnosa vlaknin. To je super za prebavni sistem in ohranja hrano premika gladko skozi debelo črevo.

2. So izboljša imunski sistem

Hruške vsebujejo veliko odpornostjo spodbujanje vitaminov in mineralov, ki pomagajo v boju proti okužbam. Kot tudi dober odmerek vitamina C, vsebujejo tudi vitamine K in A, železo, baker, kalij in mangan, katere pomagajo izboljšati vaš imunski sistem.

load...

3. Ti pomaga pri zaščiti pred rakom

Zdravstvene koristi hrušk tudi zaščito raka. Kot tudi vlakna, hruške vsebuje antioksidante, vitamine C in A, skupaj z fitohranil, ki lahko pomagajo, da vas ščiti pred rakom.

4. So dobro hrano jesti med nosečnostjo

Ena srednja hruške vsebuje približno 5% priporočene dnevne količine folne kisline. Folna kislina ima zelo pomembno vlogo pri spodbujanju zdravega razvoja nerojenega otroka med nosečnostjo.

5. So zniževanje holesterola

Hruške vsebujejo visoko koncentracijo pektina, ki je topna vlakna, ki je znano, da znižujejo holesterol v telesu. Pektin veže s žolčne kisline v želodcu in pomaga odstraniti holesterola iz sistema.

load...

6. Lahko pomaga pri preprečevanju sladkorne bolezni

Če jeste hruške, s kožo na, potem lahko pomaga preprečiti sladkorne bolezni tipa 2. Koža hrušk vsebuje nekaj zelo močne flavonoide, ki je znano, da poveča občutljivost na inzulin in ubranijo sladkorno bolezen.

7. So odlična energija spodbujanje prigrizek

Hruške bo velik, energija povečanje, med-obroki prigrizek. Če se počutite malce počasen čez dan, nato poskusite jesti hruško, ker vsebujejo veliko fruktoze in glukoze, ki bodo povečali vašo raven energije.

8. Jim pomaga pri preprečevanju osteoporoze

Izčrpavajoče stanje, osteoporoza, ki je izguba kostne gostote, ki omogoča kosti bolj krhke, lahko poražen z uživanjem hruške. Sadež vsebuje bor, ki pomaga urediti kalcija v telesu in tako pomaga krepiti kosti.

9. Pomagajo lahko jasno sluz

Zdravstvene koristi hrušk ne ustavi tam. Hruške so tudi zelo dobra za obračun sluz, še posebej pri otrocih. Če daš otroku kozarec hruškovega soka, ko so ga težko iskanju dihanje s hladno, nato pa bo pomagal počistiti sluz iz svoje prsi.

10. So hipoalergeni

Čeprav je možno, da ima alergijsko reakcijo na hruške, da je zelo redka. To je razlog, zakaj dajo veliko sadja, da bi otrokom in so pogosto priporoča kot hrana za odstavitve.

Ali veste, nekatere druge zdravstvene koristi hruške?

load...