10 čudovitih zdravstvenih prednosti kakav v prahu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 čudovitih zdravstvenih prednosti kakav v prahu

10 čudovitih zdravstvenih prednosti kakav v prahu

Čokolada se ne sme šteti zdrav hrane, ampak kakav je ena od svetovnih najdaljša priznanih super živil. Kakav vsebuje veliko koristnih sestavin, od antioksidantov do možganov in telesa povečanje hranilnih snovi. Kakav je veliko več kot le spanjem pijačo, zato berite naprej in izvedeli več o številnih in čudovitih koristi za zdravje, ki ima kakav v ponudbi:

1. Kakav vsebuje več antioksidantov kot zeleni čaj

Ko ljudje mislijo pijačo, ki vsebuje antioksidante, bodo običajno mislijo, zeleni čaj ali rdeče vino. Lahko pridejo kot presenečenje, potem, da bi ugotovili, da kakav vsebuje več kot dvakratno količino antioksidantov, kot počne rdeče vino in do trikrat večji od zelenega čaja.

2. Kakav je odličen vir magnezija

Še posebej dobro za menstruacijo ženske, kakav vsebuje magnezij, za katerega je znano, da se zmanjša živčno napetost in predmenstrualne napetosti. Magnezij zmanjšuje tudi tveganje za vas za nastanek krvnih strdkov.

load...

3. Skodelico vročega kakava je veliko bolje kot bar čokolade!

Razlog, zakaj je čokolada postane tako slabo pritisnite ni kakava, ampak vse nasičene maščobe in sladkor, ki ga vsebuje. Popijte skodelico vročega kakava in boste dobili vse ugodnosti, brez vseh maščob.

4. To vam pomaga, da bolje razmišljati

Raziskave je pokazala, da kakav, da ste bolj jasno razmišljati. Flavonoidi, da kakav vsebuje poveča pretok krvi v možgane in izboljšati koncentracijo in jasnost vaše razmišljanje.

5. To je dobro za vaše srce

Kakav vsebuje veliko količino polifenolov, ki so raziskovalci izkazalo se lahko zniža krvni tlak in poveča zdravje srca.

6. To zmanjšuje stres

Sposobnost kakava, da pomiri osebo navzdol je razumeti stoletja. V 17. Stoletju, v Franciji, je bil kakav uporabljajo za Clam "napade jeze in slabega razpoloženja". Ni čudno, da si tako velik spanjem piti!

load...

7. Kakav je protivnetno

Študija, ki je bila objavljena v American Journal of Clinical Nutrition, je pokazala, da bi 40 gramov kakava na dan, porabijo za 4 tedne, zmanjšanje vnetja v telesu in pomaga preprečiti arterije zamašijo.

8. To vam daje zagon energije

Kakav, pijan v dopoldanskem času, vam lahko energetsko spodbudo, ki je primerljiva s kavo, vendar brez naknadnega energije nesreči, da kava povzroča, ko so učinki kofeina nosijo off.

9. Vsebuje samo zdrave maščobe

Za razliko od čokolado, kakav sam vsebuje vrsto zdravih maščob, vključno oleinska kislina, ki je enak maščobna kislina, ki jo najdemo v olivnem olju. Raziskave so pokazale, da lahko uživanje kakav in temna čokolada dejansko znižajo raven slabega holesterola v telesu.

10. To vam lahko pomaga shujšati

Znanstveniki verjamejo, da obstaja povezava med občutljivostjo na inzulin in debelosti. Prehranjevalne kakavovih zrn lahko izboljša svojo občutljivost za inzulin, ki je lahko v pomoč ljudem, ki se trudijo, da izgubijo težo.

Ali veste, nekatere druge zdravstvene koristi kakava v prahu?

load...