10 čudovitih zdravstvenih prednosti pese | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 čudovitih zdravstvenih prednosti pese

10 čudovitih zdravstvenih prednosti pese

Beetroots so eden izmed najbolj spregledanih zelenjave na planetu, vendar teh vijolične lovelies pridejo pakirani s prav toliko zdrave dobrote kot zelenjavo jeste redno.

Morda eden od razlogov, mnogi od nas jih je mimo v je supermarket zaradi nenavadno, kako so videti, vendar je skrajni čas, da se spomnimo, da je tisto, kar je pod njo, ki šteje. In kaj je pod njim je rdeča pesa je celotno bogastvo vitaminov, mineralov in antioksidantov. Torej, kaj je pobliže ogledali 10 bajen zdravstvene koristi pese.

1. Beetroots Izboljšanje delovanje možganov

Vsi imamo radi naše možgane. Dobro delovanje možganov je tisto, kar nam omogoča, da izpolni naloge hitreje, in to pomaga, da nas bodo pozorni in odzivni na delovnem mestu. Možgane, da je malo megleno bo samo nas upočasni in da nas bolj neproduktivno.

load...

Ena od velikih zdravstvenih koristi pese je, da ima rdeča pesa odlično vpliva na delovanje možganov, in lahko pomaga povečati pretok krvi v tem pomembnem organu. Na kratki rok to pomeni bolj produktivni ste. Na dolgi rok, to pomeni, da so vaše možnosti za razvoj demence zmanjšati.

2. Beetroots lahko ustavi raka

Če ste bili vprašati ljudi, kaj je najbolj v življenju bali, bi mnogi pravijo, običajno: starost, brezdomstva, in The Big C.

Rak je zelo grozno stvar, ampak to je tudi zelo realna stvar. Toda dobra novica je, da obstajajo načini, lahko zmanjša tveganje za nastanek raka v razvoju, in eden od teh načinov je, da jedo beetroots. Kombinacija antioksidantov s protivnetnim delovanjem molekul omogoča pesa za odvrnitev nevarnosti debelo črevo, želodca, pljuč, dojke in živčnih raka.

load...

3. Beetroots Spodbujanje Bone zdravje

Ko ste izvedeli za izčrpavajoče bolezni v družbi, običajno tisti, ponavadi pop up precej pogosto: raka, sladkorna bolezen... In osteoporoze.

Zdravje kosti je res velik problem po vsem svetu prav zdaj, saj mnogi od nas le niso dobili dovolj kalcija za pomoč z naše zobe in kosti. Zdravstvene koristi pese tudi močnejše kosti, ker pesa je zelo okusna vir kalcija. Prav tako je bogata bakra, mangana, magnezija in vitamina C, ki so vsi ključnega pomena za močne kosti in zobe. Pojdi na rdeče pese ladjo!

4. Beetroots so dobri za prebavo

Nekateri od nas je lahko sram priznati, da imamo prebavne težave, ampak resnica je, da mnogi od nas trpi zaradi iste bolezni. In res odličen način za lajšanje simptomov napenjanje, hrane nestrpnosti in zaprtje je z uživanjem bolj vijolično pesa.

Ena od zdravstvenih koristi pese je, da vsebuje nekaj, kar ti betain, ki je sredstvo, ki spodbuja prebavni zdravje. Deluje tako, da povečujejo raven želodčne kisline, ki se v zavojih pomaga zmanjšati simptome zgoraj navedenih. Betain pomaga tudi z absorpcijo hranilnih snovi.

5. Beetroots spodbujajo zdravo kožo in lase

Ena od stvari, ki nas straši, je nezdravo, Otekao videz kože in las. Vsi si želimo, da si lepa, in želimo, da si lepa, za toliko let, kot je mogoče. Predstavljamo beetroots za vaše uravnotežene prehrane je zelo preprost način za ohranjanje krasen kože in las.

Še eden od bajen zdravstvene koristi pese je, da so bogata z antioksidanti in je ta antioksidanti, ki ustavi celic in DNA poškodbe. Poleg tega, rdeča pesa je tudi bogata z silicijev dioksid, in je silicijev dioksid, ki lahko izboljšajo teksturo kože, kot tudi moč in vitalnost vaših las.

6. Beetroots so afrodiziak

Kadarkoli so stari Rimljani počutil, kot že malo poskočno nazaj v dan, bi jih uporabite janeža ali beetroots jih dobili pri volji.

Če so se počuti zelo poskočen, bi uporabiti oba.

Znanost je od podprta z vlogo, ki jo ima rdeče pese za proizvodnjo spolnih hormonov in so sklenili, da je visoka količina bora najdemo v pesa, ki pomaga, da nas spraviti v razpoloženju.

"Več pesa, draga? Veš, da si želiš. "

7. Beetroots so dobre za vaše duševno zdravje

To je še ena od čudovitih zdravstvene koristi pese. Kot smo že omenili, beetroots vsebuje sredstvo, znan kot betaina. Ta sredstva ne smejo biti kakršno koli James Bond, vendar ko gre za dviganje svoje duhove in utrjevanje svoje blues, je manj bolje naravne, zdrave agenti okoli. Betain se uporablja za zdravljenje depresije, in pesa vsebuje tudi tritofan, sredstvo, ki ustvarja občutek miru.

Dejansko bi beetroots ena od bolj Messier zelenjave po vsem, in to je čisto možno, da bodo vaše roke in obraz razmaže in obarvajo, ko kuhamo z njimi. Toda morda je to le vse del njihovega zabavno narave!

8. Beetroots lahko moč imunskega sistema

Nadležen okužbe je lahko zelo nadležno, še posebej, če so ostajal približno za starost. Bodite vneto grlo npr. Vneto grlo "običajno" traja 1 - 2 dni, vendar so nekateri od nas ve, da lahko bolečine v grlu visi okoli za več kot teden dni!

Da bi imunski sistem več moči za boj proti okužbam, zakaj ne jesti nekaj pesa? Ker zdravstvene koristi pese vključujejo močnejši imunski sistem. Beetroots so polna vitaminov in hranilnih snovi, ki samo večje vaše celotno telo.

9. Beetroots so dobre za vaše Jetra

Vsi bi morali razstrupljati naše jetra zdaj in potem, še posebej po nekaj preveč pijače na vikend. Res enostavno in okusno način za to je, da bi jedli nekaj beetroots ali piti svež sok rdeče pese.

Beetroots so bogate z beta cianin, ki pride prav, ko gre za izpiranje vse tiste grde strupov iz jeter, in zagotoviti, da ni kopičenje maščobnih oblog. Torej, če ste občutek malo nezdravih po noči na ploščice, priporočamo, da smo kar sami, pesa zapakirane napitek, da se obnovi s polno močjo.

10. Beetroots lahko pomaga pri nerojenega otroka

Problem z nerojenim otrokom je, da so odvisni od vaše prehrane. To pomeni, da moraš biti previden s tem, kar jeste, da se zagotovi zdravega otroka.

Rdeča pesa vsebuje folno kislino, ki je potreben za oblikovanje vašega nerojenega otroka hrbtenjače. Iz tega razloga, zdravniki pogosto pravijo, da so pesa med ključnimi zelenjave, ki jih je treba jedo, ko ste noseči. Folna kislina pomaga tudi zmanjšati tveganje za vašega otroka v razvoju spina bifida.

Ali veste, druge koristi za zdravje pesa?

load...