10 čudovitih zdravstvenih prednosti svežega soka korenja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 čudovitih zdravstvenih prednosti svežega soka korenja

10 čudovitih zdravstvenih prednosti svežega soka korenja

Pitje korenčkov sok vam čudovito koncentrirano dozo vse dobrote, ki je vsebovan v korenček. Korenje so odličen vir vitaminov, pa tudi beta karoten, ki je močan antioksidant. Kozarec soka korenja na dan lahko naredimo nekaj neverjetno stvari za vaše telo. To je dobro za vaše oči, da stabilizira raven sladkorja v krvi, saj spodbuja imunski sistem in se bori proti vnetjem. To je le nekaj od mnogih čudovitih zdravstvene koristi korenčkov sok, da je mogoče pridobiti s pitno sveže je okusno sok, in tukaj je deset več.

1. Borbe staranje

Visoka raven beta karotena v korenju, ki se pretvori v telesu v vitamin A, upočasni procese staranja in zmanjšuje degeneracijo celic. Vitamin A spodbuja proizvodnjo kolagena v koži in izboljšuje elastičnost to preveč. Vitamin A je močan antioksidant, ki se bori za škodo, ki bi lahko povzročila, da kožnih celic s prostimi radikali.

2. Izboljša prebavo

Še eden od velikih zdravstvenih koristi korenčkov sok je, da bo kozarec korenčkovega soka na dan, da tudi vaš prebavni sistem deluje tako, da bi morala. Tako kot da bi bilo odličen vir vlaknin, korenčkov sok vsebuje tudi bistvene vitamine, minerale in encime, ki so v pomoč delovanje prebavnega sistema in bi lahko pomagali, da se boste izognili razvoju prebavne motnje, kot so želodčne razjede.

load...

3. Zmanjšuje tveganje za raka

Beta karoten iz korenčkov sok bo tudi vam z zaščito pred rakom. Številne študije so pokazale, da je vitamin A, ki je ustvarjen iz beta karotena, razbija proste radikale, ki lahko povzročijo poškodbe celic v telesu, ki vodijo do raka. To nevtraliziranje učinek, ki ga ima Vitamin A o prostih radikalov lahko pomaga pri preprečevanju raka na dojki in kožnega raka.

4. Detoxes jetra

Eden od neverjetno zdravstvene koristi korenčkov sok je, da redno uživanje te čudovite pomarančnega nektarja pomaga tudi vaša jetra detox vaš sistem. Visoka količina vitamina A, ki prihaja iz korenčkov sok bo pomagal zmanjšati količino maščobe, ki je vgrajen v jetrih in da se bo izboljšalo delovanje jeter. Da bi povečali to koristi, si morate piti korenčkov sok redno, tako da lahko jetra da njegova trgovina vitamina A dodal.

5. Izboljša delovanje mišic

Tukaj je še ena od bajen zdravstvene koristi korenčkov sok: to je tudi zelo dober vir kalija, ki pomaga nadzorovati delovanje vaših mišic. Kalij ustavi mišične krče in izboljšuje delovanje živčnega sistema, tako da lahko pomaga, če ste nagnjeni k krči ali trzanje mišic.

load...

6. Spodbuja imunski sistem

Velik kozarec soka korenja vam bo s približno 35% od vitamina C, da vaše telo potrebuje, da imunski sistem deluje pravilno. Brez vitamina C, vaš imunski sistem ne bo tako dobro opremljena za boj proti boleznim in okužbam in ti bo veliko bolj verjetno, da ulov prehladi in razvija druge bolezni.

7. Krepi kosti

Močnejše kosti je še ena od velikih zdravstvenih koristi korenčkov sok. Kalcij, ki je vsebovana v korenčkov sok bo vaše kosti in zobe zdrave in v vrhunski formi. Kozarec soka korenja bo dobava z kalcija, ki je bistvenega pomena za gmajni in trdnost kosti, in pomanjkanje kalcija lahko pripelje do bolezni kosti v poznejših letih življenja, vključno z osteoporozo.

8. Zaščita pred boleznijo srca

Zdravstvene koristi korenčkovega soka je res veliko. Pitje korenčkov sok je tudi dober način, da se zaščiti pred razvojem srčno-žilnih težav. Visoka raven antioksidantov najdemo v korenju ščiti srce in srčno-žilni sistem pred oksidativnim stresom in korenje pomaga tudi za znižanje holesterola v krvi. Raziskave so tudi pokazale, da bi bilo pitje korenčkov sok zelo učinkovit način za zmanjšanje tveganja za bolezni srca in kapi.

9. Izboljšuje zdravje oči

To je eden izmed najbolj znanih zdravstvenih koristi korenčkov sok: to je zelo dobro za oči. Vitamina A, ki prihaja s korenčkovim sokom, je ključnega pomena za zdravje oči, brez njega, lahko svoj vid slabša in lahko razvije starostne makularne degeneracije. Vitamin A pomanjkanje zmanjšuje tudi sposobnost vašega očesa, da se prilagodijo na spremembe v ravni svetlobe in da je razlog, zakaj ljudje pravijo, da bo jedo korenje vam pomaga videti v temi.

10. Pomaga nadzorovati težo

Jutranji kozarec soka korenja bo tudi pomagalo nadzorovati svojo težo. Kozarec soka korenja vsebuje le okoli 80 kalorij, vendar je vlakno v njem, vas bodo napolnili in vas občutek vso pravico, skozi do kosila. Zgoščeni vitamini in minerali, ki bo tudi vam z veliko energije, da ne boste čutili potrebo po sredi dopoldneva prigrizek.

Ali veste, druge zdravstvene koristi korenčkov sok?

load...