10 čudovitih zdravstvenih prednosti zelja iz zelja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 čudovitih zdravstvenih prednosti zelja iz zelja

10 čudovitih zdravstvenih prednosti zelja iz zelja

Ti morda ne bi bili seznanjeni z njo do sedaj, ampak folk se bo gaga za zelje sok. Vstop nedavno navdušeni super zdravstvenih zelenih pijač, zelje sok morda ne zveni kot najbolj privlačni stvar na celem svetu, vendar pa njegove koristi so neverjetne.

Absolutno polnjene z vlakninami, dragocenih vitaminov in celo vrsto mineralov, zelje sok je pijača, ki je dobil zdravstvene fanatiki govoriti. To ni samo dobro za vaše zdravje, ampak tudi koža in lasje. Tako da je lahko pogled na top 10 čudovitih zdravstvene koristi zelja soka, to okusno zeleno super pijačo. Na zdravje!

Zelje sok lahko pomaga Smršati

Odvezala nekaj teže, ko je na plaži sezona bližajo nikoli lažje. To zveni zelo enostavno, ampak dejansko pridobivanje teh nadležen kilogramov, da odložim? Nope, ne dogaja.

load...

Ena od stvari, ki vam lahko pomagajo priti obrezati to poletje je surovo zelje sok. Že dokazala, da je naravno zdravilo za debelost, zelje sok čisti zgornjo polovico vašega črevesja, tako da je odpravljanje odpadnih materialov celota veliko lažje. In ker vsebuje zelo malo kalorij, zelje sok je res go-piti, da vam pomaga izgubiti težo.

Natakar! Druga zelje sok na skalah!

Zelje sok lahko zdravljenje akutnih razjede

Akutni razjede so absolutno mora. K sreči, lahko zelje sok pomaga pri njihovem zdravljenju.

Eden načinov, na katere zelje sok pomirja tudi nadležen razjedo je s čiščenjem zgornjo polovico črevesju. Prav tako deluje na zgornji del črevesja, da ga razstrupljanja. Ampak tudi, zelje sok je bogat z vitaminom U (ki je znana tudi kot cabbagen), ki pomaga okrepiti notranjo plast želodca, kar jo varuje pred razjed. Ljubko!

load...

Zelje sok lahko obvaruje pred rakom

Ne bi bil svet brez raka res super? Zelje sok je boj dober boj in pomaga več ljudi, da se zmanjša tveganje za razvoj Big C.

Zelje sok lahko namreč zmanjša tveganje za preprečevanje številnih vrst raka, in da lahko deluje tudi kot zelo učinkovite pomoči zdravljenja za ljudi, ki imajo raka. To je zaradi svoje vsebine, sulforafan, ki pomaga v boju proti celice v razvoju iz rakotvornih snovi. Poleg tega, zelje sok je tudi bogata z izocianat, za katerega je znano, da se zmanjša tveganje za razvoj pljuč, želodca, dojke, debelega črevesa in rak prostate.

Zelje sok lahko prepreči nastanek sive mrene

Katarakte ponavadi pridejo s starostjo, in oni so precej nadležen stvari, ki lahko povzročijo poslabšanje vida. Da se znebite njih, je običajno potrebna operacija.

Ampak, da bi preprečili na prvem mestu, da lahko sprejmejo ustrezne ukrepe - kot so pitje več zelje sok!

(V nasprotju jo nalijete v oči, ja)

Zelje sok lahko zaščitite proti bolezni kože

Bolezni kože, kot so akne, ogrci in mozolji so naravnost nadležno. Ti lahko uničijo s svojim obrazom, poškodovali vašo samozavest in samospoštovanje v postopku. Res je, da se stvari tako slabo, da bi lahko celo menijo, preklicujem vse sestanke in zaklepanje se zaprtih več let, dokler ne izginejo.

Zelje sok lahko shranite dan, čeprav. Naložen z antioksidanti, ta zelena sok zatira škodljive proste radikale, ki so na dnu grdo kožnih bolezni, kot so akne. In zato, ker je bogata z vitaminom C, tudi zelje sok, lahko dejansko pospeši proces zdravljenja. Ti bodo pripravljeni žoge v nobenem trenutku za!

Zelje sok krepi imunski sistem

Eden od neverjetno zdravstvene koristi zelja soka je, da lahko pomaga krepiti imunski sistem. Močan in zdrav imunski sistem, je nujno, če smo živeli dolgo, bogato življenje. Zlomljena navzdol, oslabljen imunski sistem, kar nas dovzetna za več prehladov samo. Žalosten obraz.

Če pijete zelje sok redno, bo vaš imunski sistem zagotovo prejeli spodbudo srca. Znano je, da vsebuje spojino imenovano histidin, ki nam pomaga obnoviti z alergijami. Poleg tega so raziskave pokazale, da so ljudje, ki pijejo zelje sok vsak dan bolj odporne proti boleznim.

Zelje sok je dobro za možgane

Še eden od velikih zdravstvenih koristi zelja soka je, da je dobro za možgane. Vedno smo sklicuje na naših možganih, vendar v letu 2017 se zdi, kot da je naše razmišljanje pokrov, ki je delal bolj kot kdajkoli prej. Z več zahtev v večjo produktivnost na delovnem mestu, je bistvenega pomena, da smo ves čas na žogo. Ko smo utrujeni uma, naše delo trpi.

Da bi vaši možgani zagon, bi lahko naredil veliko slabše, kot uvesti zelje sok v vaši prehrani. Bogato z vitaminom K in antocianinov, zelje sok ni samo dobro ostrenje duševno delovanje in koncentracijo, lahko pa se tudi zmanjša tveganje pred razvojem Alzheimerjeve bolezni.

Zelje sok pomaga ustvarjati žareče kože in izboljšuje rast las

Iščete kožo, ki izžareva in las, ki sije? Poglej ne dlje od zelja soka, novi najboljši prijatelj ljubiteljev lepoto.

Ena izmed čudovitih zdravstvene koristi zelja soka je, da lahko pomaga ustvariti sijočo kožo in tudi, zelje sok je bogata z žveplom, in je ta mali biser, ki spodbuja rast las. Poleg tega, ker je obremenjena s kalijem, vitaminom A in E, sok pomaga izboljšati teksturo kože.

Zelje sok je dober za Glavoboli

Glavoboli so kot najslabše. Stvari. EVER.

Ne glede na to, kaj ste vzeli za glavobol, ti niggling tisti, samo ne zdi, da želi oditi.

Toda ali ste vedeli, da če bi topel obkladek z zeljni listi, preden ga združuje s kozarcem zelje soka, lahko dejansko pomirjajo glavobol? Yup! Kronični glavobol je znano, da se bojim zelja soka; če ga pijete vsak dan, se lahko poslovite od tega utrip v tvoji glavi.

Kot opomba, Rimljani se uporabljajo za jesti zelje za zdravljenje mačka!

Zelje sok upočasnjuje proces staranja

Nekaj ​​nas bodo rekli, da smo veseli, da staranje. Res, mnogi od nas verjetno bo priznati, da smo se boji možnostjo starajo.

Toda staranje prezgodaj? Zdaj, ko je grozno!

Zbujam z gubami, preden ste jih tudi dosegli 30 je-hrbtenice mravljinčenje misel, vendar pa so na srečo načinov, da lahko varujejo pred prezgodnjim staranjem. In ena od teh je, da pijejo več zelje sok.

Zdravstvene koristi zelja soka tudi proti staranju. Ker je bogat z vitaminom C in beta karotena, zelje sok upočasni proces staranja, ki vas je videti mladosten dlje.

Ali veste, druge ugodnosti zelje sok?

load...