10 fantastičnih prednosti pitne vode na prazen želodec | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 fantastičnih prednosti pitne vode na prazen želodec

10 fantastičnih prednosti pitne vode na prazen želodec

Mi smo vse povedali, piti več vode. Ampak kaj so prednosti je pitje na prazen želodec?

Voda je v mnogih pogledih eliksir življenja. To je zdrava tekočina lahko pijete, in ni absolutno nobenega razloga, zakaj ga ne bi smeli piti. To je 100% naravna, 100% dobro za vas, in nimate izgovora, da ne pitje - to je dobesedno povsod, iz pipe v vaši lokalni trgovini.

Dobra prehrana, čeprav je ne le vedel, kaj jesti ali piti - to je tudi vedeti, kdaj jesti in piti. Za največ koristi od vode, da je vedno dobro, da jo pijete, ko ste občutek malo lačen.

load...

Pitna voda je vedno veliko koristi, vendar. To res ni važno, če ste jo pitje s polnim ali praznim želodcem - boste vedno koristi. Oglejmo si na 10 fantastičnih koristi je pitje na prazen želodec.

To izpira vaše črevo

Vaš črevesje bi bilo lepo bruto, če bi lahko dobili ustrezen pogled na njih. To je, če je vse svoje odpadke pripravljeno, preden se na koncu zapusti telo. Sliši bruto, vendar je povsem naravno.

Toda medtem ko so nekateri ljudje blagoslovljeni z rednimi premikajočih črevesja, drugi pa ne. Pri teh nesrečnih duš, odpadki v drobovju pogosto gradi in gradi in gradi pred končno izdelavo svoje dramatično izhoda!

load...

Če to zveni, kot si ti, bi morali poskusiti s pitno vodo na prazen želodec, da se stvari redno gibljejo še enkrat. Voda v bistvu odstranjuje strupe iz telesa - vključno z odpadki.

Voda očisti debelo črevo

Medtem ko smo na temo bruto vendar naravnih organov, debelo črevo ni ravno najčistejši ena okoli. Vendar pa obstajajo načini, da se je čistejši. In s tem se boste počutili veliko bolje. Boste manj napihnjenosti, in vaše telo bo lahko absorbira hranilne snovi iz hrane hitreje. Juhu!

Preprost način za čiščenje vašega debelo črevo je pitje kozarec vode na prazen želodec.

To odstranjuje strupe

Ko že govorimo o strupov!

Toksini so nadležno. Zvenijo slabo - beseda zveni strašljivo, kot so strupene. In so slabe.

Toksini so v bistvu škodljive snovi, ki jih najdemo v hrani in svojem okolju. Na primer, če živite v mestu, polnem onesnaževanja, je verjetno, da imaš več toksinov v vašem sistemu, kot nekdo, ki živi ob morju.

In ko so toksini zgradili v vašem sistemu, ki jih lahko povzroči simptome, kot so utrujenost in glavobol.

Najlažji način, da preplašiti toksinov iz vašega sistema je piti vodo na prazen želodec, še posebej zjutraj. Toksini imajo navado, da se pomnoži čez noč, da pijejo vodo takoj, ko se zbudiš, da si nekaj prepotrebno energijo za preostanek dneva.

To Poveča vaš metabolizem

Če iščete izgubiti nekaj teže, pitne vode na prazen trebuh je trik, ki komplimenti preostanek prehrane. To je zelo preprost in deluje priboljšek. Kako? Z pospešitev vaš metabolizem za približno 25%.

To je dobra novica, saj na dolgi rok boste lahko izgubijo več teže.

To lahko izboljša vašo lakoto

Voda je smešno eno v smislu, da lahko bodisi poveča ali zmanjša apetit - odvisno je le od tega, kako lačni ste res bili na prvem mestu.

Na primer, veliko ljudi, ki se pritožujejo, da jim nikoli ne bo apetit zjutraj. Kot taki preskočite zajtrk, dokler končno njihov apetit prihaja.

Dober način za pridobivanje tek takoj, ko se zbudiš, je pitje kozarec vode na vašem prazen trebuh. V nekaj minutah bo vaš tek!

To je dobro za imuniteti

Naš imunski sistem je ena od tistih stvari, ki jih nikoli ne razmišljajo o tem, če ne bomo dobili bolan. Potem smo začeli to prekletstvo: "Presneta vam, imunski sistem! Vedno mi je slabo! "

To ni res vaš imunski sistem kriv, da ste dobili bolan ves čas. To je verjetno, da je kriv, ker ni videti, ko je vse tako dobro na prvem mestu.

Voda je vaš imunski sistem dober prijatelj. Pijte več od tega na prazen želodec in vaš imunski sistem se bo izboljšala, kar pomeni, da boste zboleli manj pogosto.

To je dobro za vašo kožo

Če želite boljšo polt, obstajajo stvari, ki jih lahko naredite za izboljšanje vaše kože. In pitne vode na tešče, je eden izmed njih.

Ker voda odstranjuje strupe iz telesa, lahko jasno kožo od nadležnih madežev, ki opravljajo vaša koža videti manj kot spektakularen.

Voda lahko Odpraviti Glavoboli

Življenje se zdi, da se razdeli med tiste, ki nikoli ne bi dobili glavobole, in tiste, ki jih dobijo ves čas. Zdi se redko, da so ljudje, ki dobijo glavobol "tu in tam".

Če ste nesrečni dovolj, da je eden izmed ljudi, ki dobi udari z glavobolom z velikim pravilnosti, lahko razlog je, da si ne pitje dovolj vode.

Tam bi se lahko tudi drugi razlogi, seveda. Toda dehidracija je glavni vzrok za glavobole. In najboljši način, da se prepreči glavobol, ki prihajajo na, kot dan gre skupaj je navzdol kozarec vode, prva stvar zjutraj, preden ste jedli ničesar drugega.

Prav lahko bi vam Energy Boost

Mnogi ljudje odločijo za kavo zjutraj, ko jih potrebujejo spodbudo v energijo, vendar pa to ni vedno najbolj zdrava izbira. Dejstvo je, da je veliko boljša ideja, da si natočiš vodo.

Toda kako lahko voda bolje od kave? Konec koncev, ne vsebuje kofeina, kajne? Ne, to pa ne. Toda voda deluje na drugačen način: spodbuja rast hitrejša rdečih krvnih celic in zato prevoz kisik po telesu hitreje. To ustvarja več energije.

To je bolje kot Soda!

To je bolje kot precej koli drugo pijačo tam, vključno s soda, energijskih pijač in celo sadni sok. Voda je 100% naravno in zdravo in dobro za vas, in bi moral biti ključni del vaše prehrane od zdaj naprej.

load...