10 fantastičnih prednosti sprehajanja v gozdu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 fantastičnih prednosti sprehajanja v gozdu

10 fantastičnih prednosti sprehajanja v gozdu

Na Japonskem, na sprehodu v gozdu se jemlje zelo resno in učinki hoje v gozdu, ali "gozdni kopanje", kot se imenuje, so preučevali Nippon Medical School v Tokiu, kot tudi japonsko ministrstvo za Kmetijstvo, gozdarstvo in ribištvo. Skrivnost, da so Japonci odkrili o hoji v gozdu je, da ne veliko več kot samo vam nekaj vaje in malo svežega zraka. Zrak v gozdu vsebuje vse vrste koristnih stvari, ki so se sproščajo iz dreves, zato berite naprej, in boste izvedeli deset fantastično koristi ob sprehodu v gozdu.

1. To lahko zmanjša depresijo

Samo, da v bližini drevo lahko zmanjša depresijo in da je bilo dokazano v raziskavah v velikih mestih. V eno študijo izvedena v Londonu, je bilo ugotovljeno, da so ljudje, ki so blizu živeli do dreves je bilo veliko boljše duševno zdravje. Raziskovalci so odkrili, da, več dreves, ki jih lahko najdemo v vsakem mestu je manj se je število ljudi, ki so se predpisane antidepresive.

2. Znižuje krvni tlak

Ob sprehodu na divji strani lahko dramatično zmanjša krvni tlak. Na Japonskem so imeli raziskovalci ena skupina predmetov se sprehodite v gozdnatem območju in drugo skupino v naseljenem območju. Ti predmeti, ki so sprejete na sprehod v gozdu so imeli bistveno nižji krvni pritisk, ko so se vrnili, ko je v primerjavi s tistimi subjekti, ki so hodili v mestnem okolju.

load...

3. Zvoki v gozdu nas pomirili

Mir in tišino gozdnatem območju je del privlačnosti sprehod v gozdu, vendar je tudi zvoki narave, da smo lahko slišali, da vplivajo na naše možgane. Na primer, zvok petje ptic na vejah dreves ima neverjeten vpliv na naše počutje in nam daje občutek, da je vse v redu s svetom.

4. Dobiš več kisika v možgane

Obstaja razlog, zakaj lahko svež zrak iz gozdov pomaga jasno vaš um in da ste bolj jasno razmišljati, in da je pomanjkanje onesnaževanja in povečanje kisika v zraku. En sam zrel drevo proizvede okoli 250 kilogramov kisika vsako leto in to je dovolj, sama po sebi, podpora za dva človeka.

5. To vam pomaga, da si opomore od bolezni

Hoja med drevesi lahko tudi vam pomaga, da si opomore od bolezni. Glede na raziskave, ki je bila izvedena s Chalmers University of Technology na Švedskem, okreva bolnikov lahko pridobijo ogromno koristi od tega, da bližje naravi in ​​je bilo ugotovljeno, da je tudi prav, da bi lahko videli drevesa tvori okno bolnišnično lahko pospeši okrevanje bolnika.

load...

6. To vas lahko zaščiti pred rakom

V naših telesih imamo celice, ki se imenujejo, naravnih celic ubijalk, ki so del našega imunskega sistema, ki lahko boj proti raku. Raziskovalci na Nippon Medical School v Tokiu je pokazala, da so sodelujoči v raziskavi, ki je preživel tri dni v gozdu povečala količine naravnih celic ubijalk v krvi, ko so se vrnili. Dokazano je tudi, da samo en sprehod v gozdu povečala raven naravnih celic ubijalk.

7. Znižuje raven stresa

V diši po gozdu, lahko bistveno zmanjša stres in sprehode v gozdu je bilo dokazano, da zmanjšujejo simptome kroničnega stresa. Drevesa, kot so cedre, ciprese in bora, oddajajo vonjave, ki vsebujejo phytoncides, ki je bilo ugotovljeno, da znižajo raven stresnega povezane hormona kortizola.

8. To lahko izboljša možgansko moč

Hoja v gozdu je bilo tudi dokazano, da izboljša učenje sposobnosti in spomin, zato je trenutno trend mestu vrtcih v gozdne površine. Raziskovalci so ugotovili, da otroci, ki igrajo na gozdnatih področjih razviti boljše kognitivne sposobnosti in so bolje opremljeni, da bi lahko ocenili tveganja in nevarnosti. Poleg tega, seveda, daje otrokom izboljšati razumevanje naravnega sveta.

9. To vam energises in vam pomaga spati

Japonski raziskave so pokazale tudi, da je sprehod v gozdu, povečuje vitalnost in moč. Ljudje, ki jemljejo gozd sprehodi še bolj veselje do življenja na splošno in tudi sami bolje pri vsakodnevnih opravilih. Pomirjujoč učinek hoja v naravi pomaga tudi ljudje spijo bolj trdno ponoči.

10. To lahko pomaga s prekomerno telesno težo ljudje izgubijo težo

Ni presenetljivo, da je sprehod v gozd se izkazali za bolj privlačna ponudba za ljudi s prekomerno telesno težo kot eno uro v telovadnici. Zdravniki so zdaj kaže, da je hoja v gozdu daleč zdrav način debeli ljudje uveljavljati kot hoja na tekočem traku je. Privlačnost sprehod v gozdu, je tudi bolj verjetno, da se ljudje držijo načrt telesne vadbe.

load...