10 genialnih nasvetov o tem, kako imeti več energije čez dan, od jutra do noči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 genialnih nasvetov o tem, kako imeti več energije čez dan, od jutra do noči

10 genialnih nasvetov o tem, kako imeti več energije čez dan, od jutra do noči

No, lahko naredimo malo več energije, včasih, ampak če se znajdete občutek nizko in otrpel, bolj pogosto kot ne, potem je morda čas, da nekaj storiti glede tega. Kava in energijske pijače vam lahko dala kratkoročno povečanje energije, ampak to je vse, kar bo - kratkoročno. Tukaj je deset bolj zdrave in trajnostne načine za pridobivanje več energije, iz prva stvar zjutraj, da zadnja stvar ponoči.

1. Jejte zajtrk, tudi če se ne počutite, kot da

Naš prvi namig o tem, kako imeti več energije čez dan je, da nikoli ne preskočite zajtrka, tudi na dneve, ko so v naglici, ali pa preprosto niso lačni. Zajtrk je bistvenega pomena, da vaše telo energijo, ki jo potrebuje, da se zbudiš, in da se energija vas bo skozi, vsaj, dokler je čas za kosilo.

2. Get nekaj jutranja telovadba

Get vaše telo premika in tvoja kri spet črpanje z nekaj nežnih jutranjih vaj, in to vam bo vzpostavila lepo za preostanek dneva. Nekaj ​​razteza ali živahne sprehod okrog bloka, vas bo energijo prav tako dobro, kot nekaj skodelic kave.

load...

3. Jejte več vlaknin

Še en nasvet o tem, kako imeti več energije čez dan je, da bi jedli več vlaknin bogato hrano. Fiber v vaši prehrani je najboljši način za počasno sproščanje energije, ki bo trajala dlje. Skleda iz otrobov zjutraj vam bo z ogljikovimi hidrati, ki bo sproščajo energijo v krvni obtok stalno in to vam bo pomagal izogniti vrhove in korita v koncentraciji krvnega sladkorja.

4. Skrbite sami hidrirani

Glede na to, da je večino svojega telesa sestavljena iz vode, ne bi smelo biti presenečenje, da bo pomanjkanje vode vpliva na vašo raven energije. Če ne pijete dovolj vode, nato pa svoje krvi zgosti, vaše srce je težje delo, in ki povzroča utrujenost. Ti naj bi pitje približno dva litra vode na dan. Voditi evidenco o tem, koliko pijete in jo povečati, če želite.

5. Imate kaj za jesti vsake tri ali štiri ure

Naš naslednji nasvet o tem, kako imeti več energije čez dan je, da jedo manjše porcije, ampak bolj pogosto. Da bi ohranili svojo raven energije, je pomembno, da jeste nekaj vsake dva do štiri ure. Trik je, da vaše ravni sladkorja v krvi stabilna ves dan, tako da jesti zdrave prigrizke med obroki in ne pustite vse prehranjevanja za eno veliko obrok ob koncu dneva.

load...

6. Pridobite več spanja

Samoumevno je, da če niste dobili dovolj spanja, nato pa se bo utrujen! Priti v redni vzorec spanja, ki jih vedno spanjem ob istem času in zbujam zjutraj ob istem času, in poskusite in dobili okoli osem ur spanja na noč.

7. Bolje svež zrak

Naslednji namig o tem, kako imeti več energije čez dan je, da bi dobili bolj svež zrak. Ali ste cooped doma ves dan, ali zaljubljen v pisarni, pomanjkanje svežega zraka in gibanja se dogaja, da ste utrujeni. Pojdi na sprehod in boste presenečeni, koliko vam lahko poživljajo in vas zbudi.

8. Povečajte svojo pozornost z omega - 3 je

Obstaja zelo dober razlog, da ljudje kličejo ribe - "možganov hrane". Jejte več mastnih rib, kot so tune in lososa, in omega - 3 maščobnih kislin pomaga ohraniti možganske celice zdrave in vaš um opozorilo. Omega - 3 maščobne kisline pomagajo telesu pretvorbo ogljikovih hidratov na glikogen, ki ga telo uporablja za energijo.

9. Oddahnite si!

Če ste se bombardiran s e-pošte, telefonskih klicev in so dobili obtičali z delom, potem vzemite odmor. Samo hoje od vsega nekaj minut, poslušanje glasbe in ko prideš nazaj, se boste počutili veliko bolj pozorni in vam bo veliko bolj učinkovito.

10. Splash nekaj vode na obrazu

Ko zares začutite utrujenost, ki prihajajo na, splash nekaj hladne vode na obrazu, da se zbudiš. V nedavni študiji, več kot 50% udeležencev je poročala, da preprosto dejanje brizganjem obraz s hladno vodo, jim je dal veliko količino prenovljene energije.

Kako, da imajo več energije čez dan? Kakšni so vaši nasveti?

load...