10 hitrih in enostavnih načinov za zmanjšanje bolečine v hrbtu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 hitrih in enostavnih načinov za zmanjšanje bolečine v hrbtu

10 hitrih in enostavnih načinov za zmanjšanje bolečine v hrbtu

Ali je to posledica spanje v neroden položaj, dvigovanje nekaj težkega, ali imate bolj resno nazaj težave, bo večina ljudi trpi z bolečinami v hrbtu na neki točki v svojem življenju. Karkoli je povzročilo to, bolečine v hrbtu je lahko resen problem, saj me boli, ko se premikate, ko hodiš, ali celo, če si sedel v istem položaju predolgo. Če imate trdovratne bolečine v hrbtu, morate obiskati svojega zdravnika, ker boste morda potrebovali zdravniško obravnavo za to. Preden to storite, čeprav, check out teh preprostih stvari, ki jih lahko storite, da bi zmanjšali bolečine v križu.

1. Stretch

Ljudje so preprosto ni namenjen, da bo sedel za mizo predolgo in eden od najpogostejših vzrokov za bolečine v hrbtu sedi delajo na računalniku ves dan. Če delate v pisarni, boste verjetno preživeli dalj časa sključen nad mizo in da bo dajanje vaše hrbtenice v nenaravnem položaju. Za lajšanje bolečine v hrbtu in jo je na ta način priti do vsakih dvajset minut ali tako, in opraviti nekaj raztezne vaje. To bo pomagalo pri vašem hrbtu in vok izboljšati svoj krvni obtok, kot tudi.

2. Get dober spanec je

Dober spanec je daje napeti nazaj mišice čas za sebe in vnete spoji čas popravila zdraviti, da bi dobili v posteljo, kot malo prej, in videli, če to pomaga za lajšanje bolečine v križu. Če je vaša postelja vam ne daje dovolj podpore, da preveč je lahko vzrok bolečin v hrbtu, tako, če je vaša vzmetnica stara več kot osem let, ga zamenjajte za novega in kupiti dokaj trdno blazino. Če spite na mehko blazino, vaša hrbtenica bo krivulja, medtem ko si spal in da bo povzročilo bolečine v hrbtu.

load...

3. Get nekaj nežno vadbo

Zdravniki uporabljajo za svetujejo, da si počitek, če ste utrpeli z bolečinami v hrbtu, ampak za splošno bolečine v hrbtu, nasvet je danes, da bi dobili nekaj nežno vadbo. Če imate resne zadnji problem, potem je treba, seveda, upoštevajte zdravnikova navodila v zvezi z vadbo, vendar veliko manjše težave s hrbtenico, je mogoče rešiti s krepitvijo mišic na hrbtu, čeprav nežnimi razteznimi vajami, ali pa celo samo hojo.

4. Preverite svojo težo

Veliko ljudi, ki trpijo z backaches vse življenje, dokler, kar pomeni, da izgubijo nekaj teže. Če imate preveliko telesno težo, ste dajanje dodaten pritisk na hrbtu ves dan in da se zavezuje, da bo povzročil bolečine v hrbtu. Odgovor na vse vaše težave s hrbtenico, bi bilo tako enostavno, kot bi izgubili nekaj kilogramov.

5. Vroče in hladno zdravljenja

Ali uporabo toplote ali mraza na hrbtu bo zmanjšala svoje bolečine v hrbtu, bo odvisno od tega, kaj se v resnici povzroča bolečine na prvem mestu, tako za manjše težave s hrbtenico, eksperiment z obema in si oglejte, kaj je najboljše za vas. Kot splošno pravilo, ki se uporablja nekaj hladnega, kot ledom, se zmanjša otekanje in vnetje, ob uporabi nekaj vroče, kot steklenico tople vode, bo zmanjšanje mišične krče in krči.

load...

6. Okrepiti svoje jedro

Če vaše jedro mišice, kot so vaše trebušne mišice niso dovolj močne, da ustrezno podpre svojo težo, ko stojite, da bo povzročilo bolečine v hrbtu. Jedro mišice ne dobijo ponavadi dobili dovolj gibali med povprečen dan, tako dodal še nekaj jedro krepitev vaje na treningu bi lahko bil način za zmanjšanje bolečine v križu.

7. Bodite Pilates razrede

Mnogi ljudje menijo, da je Pilates je dober način, da se izvaja v hrbet in se ne obremenjujejo na obstoječe težave s hrbtenico. Čeprav ne želite push vsako vrsto vadbe do točke, da si hudo bolečino, študije kažejo, da ljudje z nižjo bolečine v hrbtu, ki so jemali Pilates razrede doživeli znatno zmanjšanje njihovega stanja.

8. Pomiri

Spravi svojo jezo in stres pod nadzorom, saj to lahko povzroči bolečine v hrbtu preveč. Ko se pod stresom ali jezni, vaš boj ali instinkt let brcne v in da naredi svoje mišice napete navzgor. Ena Evropska raziskava je pokazala, da so ljudje, ki so bolj nagnjeni k stresu in anksioznosti veliko bolj verjetno, da trpijo z težave s hrbtenico, kot tisti, ki so na miren in sproščen.

9. Meditacija

Meditacija je lahko način za zmanjšanje bolečine v hrbtu in to je res enostavno narediti. Številne znanstvene študije so pokazale, da lahko meditacija zmanjša kronične bolečine in v eni študiji, ki so specifični za bolečino v hrbtu, ki jih je univerza Duke izvaja, je bilo ugotovljeno, da bi ljudje, ki so posredovane zmanjša bolečino kar za 40%.

10. Besed o proti bolečinam

Če imate težave s trdovratno bolečino v hrbtu, je pomembno, da reševanje problema pri viru, ki ga poskušajo nekatere stvari, ki smo jih omenjene zgoraj, ali z obiskom zdravnika. Over-counter zdravila proti bolečinam, kot so aspirin, na primer, so v redu, da uporabite kot kratkoročno rešitev za bolečine v hrbtu, vendar se ne sme uporabljati dalj časa, če se vam je tako svetoval zdravnik. Predoziranje proti bolečinam lahko povzroči želodčne motnje in bolezni jeter, zato je bolj naravno rešitev za bolečine v hrbtu bi bilo zaželeno.

load...