10 home remedies za beljenje zob, ki delajo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 home remedies za beljenje zob, ki delajo

10 home remedies za beljenje zob, ki delajo

Sčasoma se lahko zobje postanejo rumeni in obarvajo, s starostjo in prek hrane, ki jo jedo. To lahko resnično dent samozavest, če so vaši zobje niso peneče belo, tako da se glasi teh deset preprostih domača sredstva za beljenje zob, da je delo zob, vendar ne bo stalo zemljo:

1. Limonin sok

Limonin sok ima nekaj zelo močnih beljenje lastnosti in je ena od idealnih domača sredstva za beljenje zob. Naredite pasto svežega limoninega soka, zmešanega z nekaj soli, in nežno očistite zobe s tem za približno minuto. Po tem zdravljenje takoj umila zobe z vašo najljubšo zobno pasto, bo to pomagalo preprečiti poškodbe sklenine. Če se boste držali tega zdravljenja za nekaj dni, bi morali biti sposobni videti razliko v belino vaših zob. Izogibajte se delaš to zdravljenje je imate občutljive zobe.

2. Sveti Basil

Vzemite nekaj posušene liste sveto baziliko in jih zmeljejo v prah. Nato lahko zmešate Holly bazilika prahu z redno zobno pasto, in naravno beljenje lastnosti listov bo polepšala vaš nasmeh, v nobenem trenutku ne na vseh.

load...

3. Jejte veliko surovega, hrustljavo sadje in zelenjavo

Vse vrste hrustljavo zelenjave ali sadja bo pomagalo ohraniti zobe beli. Munching sadja in zelenjave, kot so zelena, korenje in jabolka, ne samo isto stvar kot svojo zobno ščetko bi naredil, in to bo pomagalo grmišča stran madeže. Sadje in zelenjava vsebujeta tudi kisline, ki so zelo učinkoviti pri beljenje zob, tako da boste dobili dvojno korist.

4. Peka soda

Pecilni soda je ena izmed najboljših domača sredstva za beljenje zob in je tisto, kar se uporablja v številnih komercialnih tipov beljenje zobne paste preveč. Lahko dodamo malo sode bikarbone na svoj redni zobno pasto, ali pa preprosto umila zobe z mešanico limoninega soka in sode bikarbone. Uporabite lahko le sodo bikarbono enkrat ali dvakrat na teden, čeprav, saj lahko prekomerno obrabo stran sklenino vaših zob.

5. Vodikov peroksid

Vodikov peroksid je še eden izmed znanih znanih domačih pravnih sredstev za beljenje zob. Blaga beljenje učinek, ki ga ima bo pobeli zobe v daljšem časovnem obdobju, vendar bodite previdni, kako uporabljati vodikov peroksid. Ne pogoltniti, in če opazite kakršno koli draženje dlesni ali povečana občutljivost na zobe, naj bi ga prenehate uporabljati takoj.

load...

6. Jagode

Vitamin C lahko tudi pobeli zobe in jagode bi čudovito okusno zob beljenje domače sredstvo. Samo drgnite zobe s pasto za nekaj jagod, enkrat ali dvakrat na dan, in čez nekaj dni časa, boste opazili razliko v vaš nasmeh. Ne pozabite, da umila zobe s svojo najljubšo zobno pasto po zdravljenju jagode, da vam bo pomagal zaščititi vaš sklenino pred poškodbami.

7. Orange peel

Notranja plast pomarančno lupino, je še ena od priljubljenih domačih pravnih sredstev za beljenje zob; vsebuje vitamin C in kalcija, kar bo okrepilo zobe preveč. Vtrite nekaj pomarančno lupino čez zobe, preden jih ščetkanje ponavadi tik preden greste v posteljo, in da bodo odstranili vse madeže in pomaga ubiti off vse bakterije preveč.

8. Sol

Sol je bila uporabljena za stoletja kot naravno beljenje zob sredstvo. Lahko uporabite sol zjutraj, namesto redne zobne paste, ali pa jo zmešamo z nekaj sode bikarbone za nekaj dodatnega beljenje moči. Bodite nežni s soljo, čeprav, ker je groba in lahko poškodujejo sklenino na zobe, če si umila preveč trd z njo.

9. Banana kože

Drgnjenje lupino banan na zobe je še en odličen način za beljenje in krepitev zobe. Dobiš vse beljenje moč teh kislin v sadju, plus, dobiš dodatno bonus mineralov, kot so mangan, kalij in magnezij, naj okrepijo svoje zobe kot dobro.

10. Vedno sperite z vodo po obroku zobe obarvanja hrane

Nekatere stvari, ki smo jedli in pili so še posebej slabo za obarvanje zob rumeno. Zgoraj sredstva so super za odstranjevanje madežev, vendar lahko pomaga preprečiti madeže s spiranjem usta z neko sladko vodo, ko ste zaužili živila, kot curry ali pese in pitje pijač, kot so vino, kavo ali čaj.

Pozor: Če imate občutljive zobe ali kakršne koli gumi ali ustni zdravstvene težave, ne gre niti domača sredstva ali samozaposlene zdravljenja, in se posvetujte s svojim zdravnikom za strokovno zobozdravstveno nasvet.

Katere so vaše najljubše domača sredstva za beljenje zob?

load...