10 izgovorov o telesni pripravljenosti, ki jih morate prenehati narediti zdaj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

10 izgovorov o telesni pripravljenosti, ki jih morate prenehati narediti zdaj

10 izgovorov o telesni pripravljenosti, ki jih morate prenehati narediti zdaj

Vsakdo si izgovora, da ne bo izšlo, včasih; Po vsem, boste imeli veliko izgovorov, da izbirajo iz: preveč utrujen, nimam časa, ti pa so le nekaj, vendar, ko ste prišli do izgovor vsak dan, potem je to, ko imaš pravi problem. Veste, da bi vam fit; nam ni treba navesti vse razloge za to, da preberete ta deset skupnih izgovorov o primernosti in ugotoviti, zakaj se ne bi nobenega smisla:

1. Nimam časa

Številka ena opravičilo vseh časov za ne izvaja, je, da ste le preveč zasedeni. Najpreprostejši odgovor na to eno je vstati malo prej. Samo trideset minut prej, bi komaj občutili razliko in bi si lahko, da se prilega v treningu. Če to ne deluje, poskusite vgradnjo vadbo v okoli vašega zaseden urnik. Lahko izvaja, medtem ko ste zasedeni gledanje televizije, na primer!

2. Vaja je tako dolgočasen

Vaja je le dolgočasno, če bi se na ta način. Spreminjajte vadbe in poskusiti nove stvari. Lahko traja tudi do športa, pridružite plesa ali zavzamejo borilno veščino. Obstaja veliko različnih načinov za pridobivanje fit, da je dolgčas, ni pravega opravičila sploh.

load...

3. Počutim se preveč samozavesten, da gredo v telovadnici

Prvo vprašanje se moramo vprašati, ali ste že kdaj bili v notranjosti telovadnice? Vse vrste ljudi, ki gredo na telovadnice in ljudi vseh različnih oblik in velikosti. Samo pojdi in obiščite najbližjo telovadnico in zahtevati, da se prikažejo okoli in boste videli, kaj mislimo.

4. Vaja bo me boleče

Vaja ne bo bolelo, če vam je pravilno. Morda je malo neprijetno, ko boste prvič začeli, ko pa postane telo bolj ga uporablja, bo tudi to rahlo neprijeten občutek izgine. Ko prvič začnete telovaditi, morate počasi in postopoma povečala intenzivnost in trajanje vadbe.

5. Vedno sem preveč zaspana, da izdelajo

Če ste utrujeni, veliko časa, nato pa, da bi lahko tudi znak, da je vadba točno tisto, kar potrebujete. Vaja bo pomagal boljši spanec ponoči in vam več energije čez dan. Pomaga kisika prehod skozi svoje telo in se prav tako sprošča endorfine, da se boste počutili bolj pozorni in budni.

load...

6. To je predrago

Vaja je lahko drago, vendar le, če vztrajajo pri vstopu v swankiest telovadnico in nakup vse oblikovalec Zobnik. Ob sprehodu ali delaš nekaj vadbe v vašem domu stane nič na vse in, če želite, da se pridružijo telovadnice ali kupiti nekaj opreme, da je le vprašanje prednostnega svojo porabo, tako da lahko.

7. Poskusil sem, in to ni delo

Ne boste videli rezultate na prvi dan, ali celo prvi teden, čeprav boste verjetno začeli počutiti bolje v sebi. Vaja pa traja nekaj časa, da ima učinek, ampak prej začnete, prej boste videli nekaj rezultatov.

8. Vaje so preveč zapleteni

Najboljši način za začetek, je, da naj bo enostavno. Držijo osnovnih vaj in pustite bolj zapletene rutine in opremo, dokler niste pripravljeni. Tako kot vse, boste izvedeli, kot vadiš in osnovna naloga ni zapletena sploh.

9. Preveč sem v formi za izvajanje

Če je to res tako, potem prej začneš, bolje je. Pomiri se, da začnete z, in ne boste le ugotovili, da vadba postane lažje, vendar boste našli tudi, da vsakodnevne naloge, kot so hoja, upogibanje in dosegel, bo lažje tudi in morda ne boste mogli storiti veliko več.

10. Ne morem najti motivacijo

Najboljši način, da sami motivirati je določiti svoje fitnes cilje in nato prekinil tiste navzdol v bolj obvladljive, bolj realistično, cilji. Potem spremljate svoj napredek glede teh manjših ciljev v fitnes reviji. Osredotočenost vso svojo pozornost na velikih ciljev bo naloga zdi nemogoče, da cilj za majhne, ​​in boste dobili tam.

Ali imate še druge izgovore o fitnes?

load...